Minőség és garancia

Cégünknek fontos, hogy mit gondolnak az ügyfelek. Szeretnénk, ha az jutna eszükbe, hogy a Nozo gázkészülék az egyenlő a minőséggel és a garanciával. Folyamatosan ezen dolgozunk, hogy mindig minőségi legyen a munkánk. Minden munkánkra garanciát adunk!

Minőség és garancia

Számunkra a legfontosabb az, hogy az ügyfél elégedett legyen. Szerencsére elmondhatjuk magunkról, hogy eddig szinte sosem volt elégedetlen ügyfelünk, ezért is van az, hogy a Nozo Gázkészülék folyamatosan halad előre. Folyamatosan fejlesztjük szerelőinket, hogy mindig az épp aktuális tudás birtokában legyenek, és mindig, minden problémát megtudjanak oldani. Minden munkatársunktól elvárás, hogy a munkájuk minőségben kifogásolhatatlan legyen. Azt gondoljuk, hogy dolgozni csak úgy érdemes, ha a szerelő, és az ügyfél is teljesen elégedett a munkával. Azon vagyunk, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek velünk, ezért is hoztuk be az állandó kedvezményeket, amelyekkel ügyfeleink spórolhatnak, vagy épp ezért lett ingyenes a felmérés is, hogy minél jobban kedvezzünk ügyfeleinknek. A javítási munkálatokat mindig bontás nélkül végezzük el, és minden munkánk után teljes körű garanciát adunk minden kedves ügyfelünknek.

Nálunk elérhetőek az energiahatékony megoldások is, ráadásul bármikor. Mindig elérhetőek vagyunk, mivel folyamatos ügyfélszolgálattal dolgozunk, amelyet nem csak hivatali időben lehet hívni. Minket hívhat Húsvétkor, szombaton, bármikor, amikor szüksége van a segítségre. Válassza a minőséget, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Garanciális szerelés és javítás

Garanciális szerelés és javítás

Minden szerelésünkre, javításunkra, beszerelésünkre garanciát adunk. A garancia részleteiről személyesen, vagy az árajánlat során tudunk konkrétumokat mondani mivel nagyban függ, hogy milyen munkálatról van szó. A garancia ideje alatt ingyenesen javítunk.

Garanciális szerelés és javítás
Energiahatékony megoldások

Energiahatékony megoldások

Ma már a gázkészülékek széles skáláján is találhatunk olyan készülékeket, amelyek kifejezetten energiahatékonyak. Válasszon Ön is energiahatékony megoldást!

Energiahatékony megoldások
Ingyenes felmérés és tanácsadás

Ingyenes felmérés és tanácsadás

Ha úgy dönt, hogy gázkészüléket szereltet be, vagy cserélni akar más készülékre, akkor mindenféleképpen szükség van egy helyszíni felmérésre, amely során felmérjük a terepet, és tanácsadást nyújtunk Önnek, amely során felteheti az összes kérdését.

Ingyenes felmérés és tanácsadás
Folyamatos ügyfélszolgálat

Folyamatos ügyfélszolgálat

Mivel tudjuk, hogy a gázkészülékek a legrosszabbkor mennek tönkre, például karácsonykor, vagy szombaton, ezért mi folyamatos ügyfélszolgálatot nyújtunk.

Folyamatos ügyfélszolgálat
Bontás nélküli javítás

Bontás nélküli javítás

Fontosnak tartjuk azt, hogy egy szerelés során lehetőleg ne tegyünk kárt, ne okozzunk olyan kárt, amely súlyos összegekbe kerül az ügyfélnek. Bontás nélkül javítunk, így nem kell attól félnie, hogy káosz fogja fogadni, miután elmentek a szerelők.

Bontás nélküli javítás
Állandó kedvezmények

Állandó kedvezmények

Minden kedves régi és új ügyelünk számára állandóan kedvezményeket biztosítunk, amelyeket igény be vehetnek bármikor. Kedvezményeikkel folyamatosan tudnak az ügyfeleink spórolni, költséghatékonyan tudják megoldani a javításokat, karbantartásokat.

Állandó kedvezmények

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Takarítás

A takarítás legfontosabb része, hogy hatékony legyen. A hatékonyságot úgy tudjuk elérni, hogy pontosan tudjuk, hogy mit mivel és hol érdemes takarítani. A tapasztalt takarítók ezeket pontosan tudják, így ők tökéletesen kitakarítják a lakást, vagy akár az irodát is. A takarításnál nagyon fontos, hogy szemmel láthatóan szép tiszta legyen minden, de még fontosabb, hogy minden baktérium, gomba megsemmisüljön. Szakértő csapatunk tökéletesen kifertőtlenít házakat, társasházakat, vagy irodákat.

Takarítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni.

Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463
Darálós WC javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Gázkészülék Szerelő

Darálós WC javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Szolgáltatásunk a Magyarországon lévő összes, kereskedelemben kapható wc típusra vonatkozik! Cégünk régóta foglalkozik e rendszer kiépítésével, a wc-k szakszerű, maradéktalan bekötésével, cseréjével, javításával, tisztításával és dugulás elhárításával. Vállalkozásunk sikerének titka a gyorsaság, a precizitás és a megfelelő szakértelem.