Radiátor csere

Kilyukadt radiátor cseréje miatt keres megbízható fűtésszerelőt, vagy csak a szépen felújított lakásban kevésbé mutat elegánsan a régi fűtőtest? Bármi is az oka a radiátor cseréjének, hozzánk nyugodtan fordulhat megbízásával.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Radiátor csere Radiátor csere

Radiátor csere

A radiátor cseréje ritkán történik egyesével. Abban a esetben lehet, hogy valaki ezt a megoldást választja, ha csak egy radiátor szorul cserére, ebben az esetben is oda kell azonban figyelni arra, hogy a felszerelt radiátorok anyagukban egyezzenek. A különböző anyagú radiátorok esetében ugyanis elektrolízis, azaz belső korrózió jöhet létre. Amennyiben Ön szeretné radiátorait lecserélni, akkor a legjobb helyen jár. 

Cégünk kedvező áron vállalja fűtésrendszerek korszerűsítését, a radiátorrendszer cseréjét, valamint ezek teljes ellátását. Munkatársaink több évtizedes tapasztalattal rendelkező, magasan képzett szakemberek, akik gyorsan és igényesen valósítják meg felújítási terveit. Ugye Ön is tudja, hogy a radiátorokat évente ki kell tisztítani ahhoz, hogy minél tovább számíthassunk rájuk és ezáltal egy összehangolt fűtésrendszer elemeit képezhessék? Akár az éves karbantartás, akár a korszerűsítés szerepel terveiben, forduljon hozzánk bizalommal! Kérje személyre szabott ajánlatunkat, melyet ha a lehető legpontosabban szeretnénk összeállítani, akkor célszerű egy helyszíni vizsgálatot végezni, mely során feltárhatunk minden olyan körülményt, mely befolyásoló lehet a későbbi munkálatok során. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot űrlapunk kitöltésével!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463