Gázkészülék szervizelés

Márkafüggetlenül, és készülék függetlenül vállaljuk minden gázkészüléknek a szervizelését garantáltan kedvező áron.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

A szervizelésbe nem csak a javítás, hanem a karbantartás is beletartozik, tehát egy jól működő, pontosan átnézett rendszert hagyunk az otthonában. Ezt fontos figyelembe vennie, amikor ezt a szolgáltatást igényli.

Mi tartozik bele a szervizelésbe?

A szervizelés sok esetben nem egyértelmű. Nálunk a szervizelésbe bele tartozik az, hogy a meglévő hibákat a gázkészülékben kijavítjuk, és természetesen elvégezzük a karbantartási folyamatokat.

A szevizelés általában az Ön otthonában történik, mivel szinte 85%-ban olyan hibák szoktak előfordulni a mindennapban, amelyet helyben ki lehet javítani.

A gázkészülékek javításáról.

Ha az ön készülékét mi szereltük be, és még a garanciális időn belül van, akkor természetesen ingyenesen szállunk ki, és ingyenesen javítjuk meg készülékét. Ha nem velünk szereltette be, akkor természetesen számlázzuk a javítást.

A javítást megelőzően mindig felhívjuk Önt telefonon. Volt már rá példa, nem is egyszer, hogy az ügyfél is megtudta oldani a problémát, szinte percek alatt, így nem kellett tovább várnia, hanem egyből jó volt újra készüléke. 

A telefonon való beszélgetés azért is fontos, mert előre megtudja nekünk mondani, hogy milyen készüléke. Így mi például előre összeválogatjuk azokat az eszközöket, szerszámokat, amelyekre szükségünk lesz, így gyorsabban kiérünk, ami mindannyiunknak nagyon kedvező. 

A javításhoz megpróbálunk lehetőségeinkhez képest minél hamarabb kiérne, ez sok mindentől függ. Amint kiértünk egyből elkezdjük a javítási munkálatokat. Sokszor kérdezik tőlünk, hogy ez mennyi ideig fog tartani. Sajnos van olyan, hogy ezt még a szerelés közben sem tudjuk megmondani Önnek. Ez mindig a meghibásodástól, és a munka gördülékenységétől függ.

Helyben javítják meg a készüléket?

Elsőkörben mindig helyben javítunk, nagyon ritka az az eset, amikor el kellene szállítani a készüléket. Pályafutásunk alatt eddig csak párszor fordult elő. Az Ön otthonában könnyedén, és gyorsan megjavítjuk a készüléket, így az már az nap tökéletesen használható lesz.

Mit tartalmaz a karbantartás?

A karbantartásnak két fontos gócpontja van, az egyik a készülék vizsgálata, a másik a tisztítás. A készülék vizsgálata során szinte mindent alaposan átvizsgálunk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nincs semmi eltörve, elöregedve, és a következő szezont is tökéletesen végig tudja vinni.

A takarítás nagyon fontos, mivel egy szennyeződéssel teli készülék nem tud olyan hatékonyan működni, mint egy tiszta készülék. Ezt sokan kérdezik tőlünk, de sajnos ezt nem tudják az ügyfelek otthon megcsinálni. Ehhez speciális eszközök, szerek és tudás kell, hogy tökéletes legyen a munka.

A szervizelés végére lesz egy újra tökéletesen működő, tiszta készüléke.

Gázkazán szerelőt keres Budapesten?

Akinek gázkazánja van, az tudja, hogy mennyire fontos “kis” készülék ez. Ez adja otthonunk melegét, ez adja meg azt a komfortos érzést, amikor egy hideg téli napon hazaérünk, és egyből érezzük a kellemes meleg otthon illatát. Ezt a huszonegyedik században már annyira természetes, hogy komoly fejbe vágásként ér mindenkit, amikor a gázkazán meghibásodik.

Pedig gyakori dolog a gázkazánok meghibásodása. Ez sok mindennek köszönhető. Először is annak, hogy sokaknál van még több tíz éves készülék üzemben. Ezeknél természetes, hogy előbb-utóbb meghibásodnak. Sok esetben találkozunk azzal, hogy a készülék azért hibásodik meg, mert évekig elmaradt a karbantartás, így egy agyon dolgozott, szennyeződésekkel teli kazán vár minket. 

Bár tudjuk, hogy mindenkit elönt a pánik, amikor meglátja, hogy a gázkazánja nem működik, de megnyugtatásul mondjuk, hogy semmi ok nincs a pánikra. De csak akkor ha egy hivatásos szerelőt hív ki.

Ha Ön budapesti lakos, és a gázkazánja elromlott, akkor a legjobb, amit tehet, hogy kihív minket. Mi Budapest egész területén vállaljuk a kiszállást és a szerelést! Ha minket választ, akkor garantáljuk, hogy készüléke újra tökéletes lesz. Mi csak a tökéletes munkával érjük be, mi nem adunk az alá.

A tökéletes munka nálunk alapelvárás. Mi nem érjük be kevesebbel, nálunk ez a minimum. Tudjuk, hogy nagyon sokan a szakmában végeznek hanyag munkát, de mi azt gondoljuk, hogy a gázszerelést csak és kizárólag felelősségteljesen lehet csinálni. Mi így csináljuk.

Ha minket hív ki, akkor garantáljuk, hogy gyorsan ki fogunk érkezni, akár egy órán belül is otthonában lehetünk. A gyorsaság és a minőség mellett azt is garantáljuk, hogy az árak nem lesznek az egekben, a mi áraink abszolút megfizethetőek. Hívjon minket bizalommal!

Hasonló oldalak

Gázkészülék szervizelés

Gázkészülék szervizelés

Márkafüggetlenül, és készülék függetlenül vállaljuk minden gázkészüléknek a szervizelését. A szervizelés során kijavítjuk a hibát, átnézzük a készüléket alaposan, és kitisztítjuk, ezzel elvégezve a karbantartást is. Válasszon minket szervizeléshez!

Gázkészülék szervizelés
Kondenzációs kazán szervizelés

Kondenzációs kazán szervizelés

Mi nem nézzük a márkát, márkafüggetlenül szervizelünk minden kondenzációs kazánt. Ha elromlott, vagy csak karbantartásra szorul, akkor hívjon minket. Kiszállunk, megjavítjuk készülékét, alaposan ellenőrzünk mindent, és olyan lesz, mint új korában.

Kondenzációs kazán szervizelés
Gázkészülék karbantartás

Gázkészülék karbantartás

Ahhoz, hogy gázkészülékünk hosszú és jól működő életét éljen elengedhetetlen az időnkénti karbantartási munkálat. Egy karbantartás során ellenőrzzünk minden fontosabb részt, tüzetesen átvizsgáljuk a készüléket, alaposan kitisztítjuk, és a végén teszteljük.

Gázkészülék karbantartás
Gázkészülék szerelő

Gázkészülék szerelő

Ha megbízható gázkészülék szerelőt keres, aki jól dolgozik, minőségi munkát ad ki a keze közül, akkor feltétlenül minket hívjon ki!

Gázkészülék szerelő
Gázkészülék javítás

Gázkészülék javítás

A gázkészülékek javításánál fontos, hogy csak szakképzett szerelő vigye véghez a feladatot a családunk, és otthonunk biztonsága érdekében. Egy gázkészülék javításának ára nagyban függ a hiba nagyságától. Márkafüggetlenül vállaljuk a szerelést.

Gázkészülék javítás
Gázkészülék beszerelés

Gázkészülék beszerelés

A gázkészülékek beszerelése fontos feladat, mivel jól kell kiépíteni a gázkészülék környezetét, és jól kell beszerelni a készüléket ahhoz, hogy tökéletesen tudjon működni a jövőben. Mi gyorsan, de mégis tökéletesen beszerelünk minden gázkészüléket.

Gázkészülék beszerelés
Gázkészülék csere

Gázkészülék csere

Szerencsére nem gyakran, de megesik, hogy a régi, elöregedett gázkészüléket már nem lehet javítani, és ilyenkor ki kell cserélni. Vagy fűtéskorszerűsítés miatt cserélünk. Úgy, mint a beszerelést, itt is mindent szakszerűen, és gyorsan megcsinálunk.

Gázkészülék csere
A gázkészülékekről általában

A gázkészülékekről általában

A gázkészülékek adhatják otthonunk melegét, de akár még melegvíz ellátásunkat is. Fontos, hogy megfelelő készüléket válasszunk ki, és fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végeztessünk el rajta, különben meghibásodhatnak, és javítani kell.

A gázkészülékekről általában

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni.

Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463