Gázkészülék szervizelés

Cégünk Pest megye teljes területén foglalkozik gázkészülék szervizeléssel. Szakemberink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és vállalnak akár azonnali kiszállást is. 0-24-ben, egész évben számíthat ránk. Munkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék szervizelés Gázkészülék szervizelés

Gázkészülék szervizelés

Cégünk gázkészülék szervizének szakemberei immáron 20 éve foglalkoznak Pest megye teljes területén mindennemű gázkészülékkel. Legyen szó kazánról, bojlerről, gáztűzhelyről, gázkonvektorról, vízmelegítőről vagy bármi másról, munkatársainknak nem jelent akadályt egyik gázkészülék szervizelése (javítása, karbantartása, beszerelése, cseréje) sem. Minden gázkészüléket, márkától függetlenül örömmel vállalunk.

Gázszerelőink regisztrálva vannak és rendelkeznek minden hivatalos engedéllyel is. Ami azért nagyon fontos, mert így a garancia biztosan megmarad a készülékre és a bekötés, javítás vagy karbantartás is biztonságosan lesz elvégezve. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és kérje szakembereink segítségét, akik örömmel fogadják hívását a nap 24 órájában, az év bármely napján. Mindazonáltal, amennyiben szükséges, vállalnak azonnali kiszállást is.

Továbbá, természetesen minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk. Szakembereink nagy raktárkészlettel rendelkeznek mind minőségi alkatrészből, mind készülékekből, így nem kell napokig várnia a gázkészülék szervizelésével, hanem akár aznap megoldódhat a problémája, mindez kedvező áron. Hívjon minket bizalommal és mi örömmel segítünk mindenben.

Gázkészülék szervizelés

A szervizelésbe nem csak a javítás, hanem a karbantartás is beletartozik, tehát egy jól működő, pontosan átnézett rendszert hagyunk az otthonában. Ezt fontos figyelembe vennie, amikor ezt a szolgáltatást igényli.

Mi tartozik bele a szervizelésbe?

A szervizelés sok esetben nem egyértelmű. Nálunk a szervizelésbe bele tartozik az, hogy a meglévő hibákat a gázkészülékben kijavítjuk, és természetesen elvégezzük a karbantartási folyamatokat.

A szevizelés általában az Ön otthonában történik, mivel szinte 85%-ban olyan hibák szoktak előfordulni a mindennapban, amelyet helyben ki lehet javítani.

Gázszerelőt keres? Kérjen ajánlatot!

A gázkészülékek javítása

Ha az ön készülékét mi szereltük be, és még a garanciális időn belül van, akkor természetesen ingyenesen szállunk ki, és ingyenesen javítjuk meg készülékét. Ha nem velünk szereltette be, akkor természetesen számlázzuk a javítást.

A javítást megelőzően mindig felhívjuk Önt telefonon. Volt már rá példa, nem is egyszer, hogy az ügyfél is megtudta oldani a problémát, szinte percek alatt, így nem kellett tovább várnia, hanem egyből jó volt újra készüléke.

A telefonon való beszélgetés azért is fontos, mert előre megtudja nekünk mondani, hogy milyen készüléke. Így mi például előre összeválogatjuk azokat az eszközöket, szerszámokat, amelyekre szükségünk lesz, így gyorsabban kiérünk, ami mindannyiunknak nagyon kedvező.

A javításhoz megpróbálunk lehetőségeinkhez képest minél hamarabb kiérne, ez sok mindentől függ. Amint kiértünk egyből elkezdjük a javítási munkálatokat. Sokszor kérdezik tőlünk, hogy ez mennyi ideig fog tartani. Sajnos van olyan, hogy ezt még a szerelés közben sem tudjuk megmondani Önnek. Ez mindig a meghibásodástól, és a munka gördülékenységétől függ.

A gázkészülékek javításáról
Helyben javítják meg a gázkészüléket?

Helyben javítják meg a gázkészüléket?

Első körben mindig helyben javítunk, nagyon ritka az az eset, amikor el kellene szállítani a készüléket. Pályafutásunk alatt eddig csak párszor fordult elő. Az Ön otthonában könnyedén, és gyorsan megjavítjuk a készüléket, így az már az nap tökéletesen használható lesz.

Mit tartalmaz a gázkészülék karbantartása?

A karbantartásnak két fontos gócpontja van, az egyik a készülék vizsgálata, a másik a tisztítás. A készülék vizsgálata során szinte mindent alaposan átvizsgálunk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nincs semmi eltörve, elöregedve, és a következő szezont is tökéletesen végig tudja vinni.

A takarítás nagyon fontos, mivel egy szennyeződéssel teli készülék nem tud olyan hatékonyan működni, mint egy tiszta készülék. Ezt sokan kérdezik tőlünk, de sajnos ezt nem tudják az ügyfelek otthon megcsinálni. Ehhez speciális eszközök, szerek és tudás kell, hogy tökéletes legyen a munka.

A szervizelés végére lesz egy újra tökéletesen működő, tiszta készüléke.

Gázkazán szerelőt keres Budapesten?

Akinek gázkazánja van, az tudja, hogy mennyire fontos “kis” készülék ez. Ez adja otthonunk melegét, ez adja meg azt a komfortos érzést, amikor egy hideg téli napon hazaérünk, és egyből érezzük a kellemes meleg otthon illatát. Ezt a huszonegyedik században már annyira természetes, hogy komoly fejbe vágásként ér mindenkit, amikor a gázkazán meghibásodik.

Pedig gyakori dolog a gázkazánok meghibásodása. Ez sok mindennek köszönhető. Először is annak, hogy sokaknál van még több tíz éves készülék üzemben. Ezeknél természetes, hogy előbb-utóbb meghibásodnak. Sok esetben találkozunk azzal, hogy a készülék azért hibásodik meg, mert évekig elmaradt a karbantartás, így egy agyon dolgozott, szennyeződésekkel teli kazán vár minket.

Bár tudjuk, hogy mindenkit elönt a pánik, amikor meglátja, hogy a gázkazánja nem működik, de megnyugtatásul mondjuk, hogy semmi ok nincs a pánikra. De csak akkor ha egy hivatásos szerelőt hív ki.

Gázkazán szerelőt keres Budapesten?
Gázkészülék szerelő Budapesten

Gázkészülék szerelő Budapesten

Ha Ön budapesti lakos, és a gázkazánja elromlott, akkor a legjobb, amit tehet, hogy kihív minket. Mi Budapest egész területén vállaljuk a kiszállást és a szerelést! Ha minket választ, akkor garantáljuk, hogy készüléke újra tökéletes lesz. Mi csak a tökéletes munkával érjük be, mi nem adunk az alá.

A tökéletes munka nálunk alapelvárás. Mi nem érjük be kevesebbel, nálunk ez a minimum. Tudjuk, hogy nagyon sokan a szakmában végeznek hanyag munkát, de mi azt gondoljuk, hogy a gázszerelést csak és kizárólag felelősségteljesen lehet csinálni. Mi így csináljuk.

Ha minket hív ki, akkor garantáljuk, hogy gyorsan ki fogunk érkezni, akár egy órán belül is otthonában lehetünk. A gyorsaság és a minőség mellett azt is garantáljuk, hogy az árak nem lesznek az egekben, a mi áraink abszolút megfizethetőek. Hívjon minket bizalommal!

Non-stop vállaljuk a gázkészülékek javítását

A gázszerelésnél a szaktudás mellett a legfontosabb dolog a gyorsaság, és az állandó rendelkezésre állás. Miért? Azért, mert a hibásan működő gázkészülékek akár az életre is veszélyesek lehetnek.

Sokszor olvashatunk még manapság is arról, hogy CO mérgezés történt. Ennek számtalan oka van, sokszor a nyílt égésterű kazánok produkálnak ilyet, de egy egyszerűen meghibásodott készülék is képes szén-monoxidot áramoltatni a lakótérbe. Akiknek nincs jelzőkészülékük, azok nagy bajban vannak, mivel nem tudhatják, hogy van-e probléma. De ezekre a készülékekre se bízhatjuk magunkat teljesen, mivel sok esetben nem jeleznek, más esetekben meg akkor jeleznek, amikor nincs is probléma.

Ha elakarja kerülni a tragédiákat, akkor mindenféleképpen javasoljuk, hogy hívjon ki azonnal egy gázszerelőt, amint megtapasztalja a hibát. A legjobban akkor jár, ha minket hív ki. Mi minden hívásra azonnal reagálunk, mindenkinek felvesszük a telefont azonnal, ahogy hívott minket. A telefonbeszélgetést követően a lehetőségeinkhez képest azonnal indulunk. Akár egy órán belül is otthonában lehetünk, hogy elhárítsuk a problémát.

Non-stop vállaljuk a gázkészülékek javítását
Felkészült gázkészülék szerelők

Felkészült gázkészülék szerelők

A gyorsaság viszont nem elég. Egy gázszerelőnél nagyon fontos az is, hogy a szaktudása megkérdőjelezhetetlen legyen. Egy jó gázszerelő ismérve, hogy minden gázkészülékhez ért, nála nincsenek kérdőjelek, meg vállrándítás. A jó gázszerelő csak tökéletes munkát ad ki a kezéből, semmi mással nem éri be.

A mi gázszerelőink pontosan ilyenek. Gyorsak, pontosak és maximális teljesítményen dolgoznak. Ha azt szeretné, hogy készüléke gyorsan és tökéletesen legyen megjavítva, akkor feltétlenül hívjon ki minket!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463