Kondenzációs kazán csere

Vállalunk kondenzációs kazán cserét Pest megye teljes területén. Ingyenes helyszíni felméréssel, profi szakembereinkkel, akár azonnali kiszállással is. Minden munkánk után adunk számlát és garanciát vállalunk. 0-24-ben, egész évben számíthat ránk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán csere Kondenzációs kazán csere

Kondenzációs kazán csere

Cégünk 20 éves tapasztalattal rendelkező profi gázszerelői örömmel vállalnak Pest megye teljes területén kondenzációs kazán cserét. Munkatársaink, az itthon megtalálható valamennyi márkával dolgoznak, ezáltal bármilyen márkájú kazánnal is rendelkezik, nekik nem akadály. Minden készülék cserét egy ingyenes helyszíni felmérés előz meg, ahol minden fontos információt átbeszélhetnek kollégáinkkal. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon.

Ügyfélszolgálatunkon szakembereink fogadják hívását 0-24-ben, egész évben és örömmel állnak rendelkezésére akár egy órán belüli indulással is. Mindazonáltal, amennyiben szükséges, akár a megbeszélt paraméterek alapján készüléket is tudnak biztostani Önnek egyenesen raktárkészletükről. Fontos, hogy a kondenzációs kazán cserét vagy bármilyen másik kazán cserét bízzunk profi szakemberre, aki az előírásoknak megfelelően regisztrálva van, ahogy a mi gázszerelőink.

Ez miért szükséges? Egyrészt azért, mert, ha nem ilyen szerelőt hív, és valami rosszul lesz bekötve, az súlyos problémákhoz vezethet, nem beszélve arról, hogy ebben az esetben a garancia sem marad meg a készülékre. Ezért célszerű mindig szakembert hívni, aki egyben a készülék engedélyeztetésében is segíteni tud. Keressen minket bizalommal, hogy a kazán cseréje simán menjen otthonában vagy munkahelyén. Mindazonáltal, minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk. Örömmel segítünk egész évben.

Kondenzációs kazán csere

A kondenzációs kazánnak rengeteg előnye van, így nem is csoda, hogy rengetegen döntenek úgy, hogy lecserélik régi készüléküket.

Milyen esetben cseréljük le a kazánunk kondenzációsra?

Igazából két eset van. Az egyik, amikor elromlott a régi kazánunk, és a másik, amikor csak szimplán szeretnénk élvezni a kondenzációs kazán előnyeit.

Ha elromlott a régi kazánunk, akkor igazából nincs is más választásunk, mint kondenzációs kazánt beszereltetni. A jelenlévő EU-s, és magyar rendeletek értelmében már csak kondenzációs készülék szereltethetőek be, ennek leginkább környezetvédelmi, és életvédelmi okai vannak. Kevesebb környezetkárosítás, és megszűnt a szánmonoxid mérgezés lehetősége. Ez elég jól hangzik.

Gázszerelőt keres? Kérjen ajánlatot!

A másik eset az, amikor az ügyfélnek annyira tetszenek a kondenzációs kazánnal járó előnyök, hogy belevág a fűtéskorszerűsítésbe, és beszereltet egy kondenzációs kazánt. Ez nagyon jó döntés, mivel a kondenzációs kazánnak számtalan előnye van, amelyet mindenki élvezhet, aki csak beszerelteti ezt a kazánt.

Tényleg kötelező a kondenzációs kazán?

Igen. 2016. július 1-jétől csak ErP minősítéssel ellátott gázkazánokat szerelhetőek fel. A társasházak is 2018 őszéig kaptak türelmi időt a cserére. Aki kazán cserére adja a fejét, annak már nincs is más választása, mint kondenzációs kazánt beszereltetni.

Milyen esetben cseréljük le a kazánunk kondenzációsra?
Mennyi ideig tart kicserélni a régi kazánt?

Mennyi ideig tart kicserélni a régi kazánt?

Ez nagyon sok mindentől függ, így a pár órából akár napok is lehetnek. Ha meg van a gázterv, és kész a kémény átalakítás (ez a két dolog tart sokáig), akkor elkezdődhet a beszerelés.

Ez általában nem tart tovább pár óránál, és szinte kivétel nélkül zökkenő mentesen szokott zajlani. Ha mégsem így történne, akkor arról mindenféleképpen tájékoztatjuk, de mint említettünk, ilyen nem szokott előfordulni.

Muszáj gáztervet készíteni?

Nem. Van lehetőség egyszerűsített gázkészülék cserére is, de ez sok esetben komplikáltabb, mint a gázterv készítése.

Az egyszerűsített gázkészülék csere feltételeit a 11/2013.(III.21.) NGM rendelet 6. §-a szabályozza. Ez a rendelet azt mondja, hogy az új készülék legfeljebb 36 kW hőterhelésű lehet, az új készülék hőterhelése nem nagyobb a meglévő készülék hőterhelésénél. Továbbá a készülék csere nem jár a fogyasztói gázvezeték cseréjével, átalakításával. 

Az új készüléknél fontos, hogy megegyezzen a meglévő készülék besorolásával, a műszaki biztonsági feltételeknek megfeleljen, stb. Nagyon sok mindennek meg kell felelni, így mi azt mondjuk, hogy egyszerűbb gáztervet készíttetni.

Kondenzációs gázkazán árak - Mennyibe kerül egy készülék?

Ma már csak kondenzációs gázkazánokat lehet vásárolni - akinek van kazánja, az már biztos hallott erről. De a kondenzációs kazánok nem új keletű dolgok, már a kilencvenes években is itt voltak hazánkban. Bár sokáig ez egy drága mulatság volt, amely az átlagember szemében nem adott annyi pluszt, ma már ez szerencsére nincs így.

A kondenzációs kazánok alapelve nagyon jó. Az életvédelem és a környezetvédelem fontossága két olyan dolog, amely egy huszonegyedik századi embernek kifejezetten fontos. A kondenzációs kazánoknál nem kell attól félnünk, hogy a szén-monoxid visszaáramlik, vagy attól, hogy nagy mennyiségű kén-dioxid kerül a levegőbe. Ezek a készülékek ennél már sokkal jobbak - ezért is lett kötelező erre cserélni a kazánokat.

Kondenzációs gázkazán árak - Mennyibe kerül egy készülék?
Megéri kondenzációs kazánra váltani?

Megéri kondenzációs kazánra váltani?

De természetesen mindenkit az érdekel, hogy ezek a készülékek mennyibe kerülnek. Általánosan elmondható, hogy a kezdő ár az valahol kétszázezer forint körül van. Van valamivel ez alatt is, meg fölött is (amire hamarosan kitérünk), de nagyjából kétszázezer forintra kell számolni.

Mit kap az ember kétszázezer forintért? Ezért az összegért általában már lehet kapni fűtő és kombi készülékeket. A fűtő készülékek értelemszerűen csak fűtésre jók. Ezzel szemben a kombi készülékek képesek arra, hogy meleg vizet előállítsanak. Itt fontos megjegyezni, hogy a kombi készülékek nem képesek meleg vizet tárolni, ezek a készülékek átfolyós rendszerrel működnek. Ez azt jelenti, hogy amikor megnyitjuk a csapot, akkor kezd el melegedni a víz.

A tárolós kazánok sokkal többe kerülnek, ezeknek az ára valahol négyszázezer forintnál kezdődik. A kazánok áránál fontos figyelembe vennünk azt, hogy milyen teljesítményűt szeretnénk venni. Ezt az határozza meg, hogy mekkora házat szeretnénk felfűteni. Ha egy egyszerű családi házról van szó, akkor az eddig bemutatott készülékek árai igazak, ha nagyobbról van szó, akkor ezek az árak jócskán többek lehetnek.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Legnépszerűbb keresések: kazán kifejezésre

Kazán szerelés Gázkazán karbantartás Gázkazán javítás Kondenzációs kazán szerelés Kazán szerelő Kazán beállítása Gázkazán hibák Kazán légtelenítés Kazán beüzemelés Kazán szerviz Kondenzációs kazán javítás Kazán szerelés Budapest Kondenzációs kazán karbantartás Kazán fajták Kondenzációs kazán kémény Zárt égésterű kazán Kondenzációs gázkazán Kazánszerelő Gázkazán szerelés Kazáncsere Kazáncsere Budapest Kazáncsere engedély nélkül Konvektor kazán Cirkó gázkazán Parapetes gázkazán Kazán szerelő Budapest Kombi gázkazán Kazán szerelő Kőbánya Kazán szerelő Újbuda Kazán szerelő Zugló Kazán szerelő Rákospalota Kazán szerelő Pestújhely Kazán szerelő Újpalota Kazán szerelő Rákosmente Kazán szerelő Pestszentlőrinc Kazán szerelő Pestszentimre Kazán szerelő Kispest Kazán szerelő Pesterzsébet Kazán szerelő Csepel Kazán szerelő Budafok Kazán szerelő Soroksár Kazán szerelő Erzsébetváros Kazán szerelő Józsefváros Kazán szerelő Ferencváros Kazán szerelő Várkerület Kazán szerelő Óbuda-Békásmegyer Kazán szerelő Újpest Kazán szerelő Belváros-Lipótváros Kazán szerelő I. kerület Kazán szerelő II. kerület Kazán szerelő III. kerület Kazán szerelő IV. kerület Kazán szerelő V. kerület Kazán szerelő VI. kerület Kazán szerelő VII. kerület Kazán szerelő VIII. kerület Kazán szerelő IX. kerület Kazán szerelő X. kerület Kazán szerelő XI. kerület Kazán szerelő XII. kerület Kazán szerelő XIII. kerület Kazán szerelő XIV. kerület Kazán szerelő XV. kerület Kazán szerelő XVI. kerület Kazán szerelő XVII. kerület Kazán szerelő XVIII. kerület Kazán szerelő XIX. kerület Kazán szerelő XX. kerület Kazán szerelő XXI. kerület Kazán szerelő XXII. kerület Kazán szerelő XXIII. kerület Kondenzációs kazán szerelő I. kerület Kondenzációs kazán szerelő II. kerület Kondenzációs kazán szerelő III. kerület Kondenzációs kazán szerelő IV. kerület Kondenzációs kazán szerelő V. kerület Kondenzációs kazán szerelő VI. kerület Kondenzációs kazán szerelő VII. kerület Kondenzációs kazán szerelő VIII. kerület Kondenzációs kazán szerelő IX. kerület Kondenzációs kazán szerelő X. kerület Kondenzációs kazán szerelő XI. kerület Kondenzációs kazán szerelő XII. kerület Kondenzációs kazán szerelő XIII. kerület Kondenzációs kazán szerelő XIV. kerület Kondenzációs kazán szerelő XV. kerület Kondenzációs kazán szerelő XVI. kerület Kondenzációs kazán szerelő XVII. kerület Kondenzációs kazán szerelő XVIII. kerület Kondenzációs kazán szerelő XIX. kerület Kondenzációs kazán szerelő XX. kerület Kondenzációs kazán szerelő XXI. kerület Kondenzációs kazán szerelő XXII. kerület Kondenzációs kazán szerelő XXIII. kerület kondenzációs kazán csere kazán árak

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463