Folyamatos ügyfélszolgálat

Mivel tudjuk, hogy a gázkészülékek a legrosszabbkor mennek tönkre, például karácsonykor, vagy szombaton, ezért mi folyamatos ügyfélszolgálatot nyújtunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Egy hideg, szúrós februári nap után hazaért, de úgy érezte, hogy egy iglu a lakása? Ilyenkor a legjobb, ha minket hív.

Sokan kétségbe esnek, ha olyankor van problémájuk, amikor már elmúlt a hivatali idő, és félnek, hogy egy szerelő sem fogja felvenni a telefont. Mi nem értjük az ilyen szerelőket. Mi azt gondoljuk, hogy aki ezt a szakmát választja, annak mindig elérhetőnek kell lennie. Nem tehetjük meg egy gyerekes, kisállatos családdal, hogy napokig fűtés nélkül hagyjuk őket, csak mert hétvége van.

Nekünk nincs hétvége, sem ünnepnap, sem éjszaka. Ha gond van, mi azonnal elindulunk, és segítünk Önnek. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért vagyunk mi mindig elérhetőek.

Cégünknél mindig úgy van, hogy a sürgős eseteket előre vesszük. Mi nem fogjuk azt mondani, hogy várjon, mert még dolgunk van, és csak két nap múlva érünk rá. Mindig előre vesszük a sürgős eseteket és azonnal megpróbálunk kiszállni, mivel tudjuk, hogy milyen az SOS helyzet.

Attól sem kell félnie, hogy esetleg ünnepi felárat, vagy éjszakai kiszállás árat számolnánk fel, nekünk minden szolgáltatásunk ugyanannyi, naptól, napszaktól függetlenül. Ezért is vagyunk jobbak, mint a többi cég, mert mi nem a bajba jutottakon akarunk nyerészkedni, hanem inkább segíteni akarjuk őket.

Ha bajban van, vagy csak gyorsan kell a segítség, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. Lehetőségeinkhez képest azonnal elindulunk, és segítünk Önnek.

Gázkazán javítás azonnal

Manapság már rendkívül jó minőségű gázkazánokat gyártanak. El vannak látva mindenféle új technológiával, már figyelik a külső hőmérsékletet is, a munkahelyünkről is tudjuk őket irányítani - tényleg mindent tudnak, amire csak szüksége lehet egy huszonegyedik századi embernek.

De ahogy minden mást, úgy ezeket a készülékeket is emberek gyártották, így természetes, hogy ott a lehetőség, hogy meghibásodnak. És tudjuk, hogy ami meghibásodhat, az meg is fog. Nincs ez másként a gázkazánoknál sem. Ám van egy nagyon fontos dolog. Amíg a meghibásodott porszívó maximum csak bosszúságot tud okozni, addig egy meghibásodott gázkazánnal egy házban lenni konkrét életveszély is lehet.

Épp ezért nagyon fontos a gázkazánoknak a javítása minél hamarabb. A legjobb az, ha amint észreveszi a meghibásodást már egyből kihív egy szerelőt, hogy megnézhesse mi a probléma. A legeslegjobb, hogy ha minket hív ki.

Miért pont minket? Leginkább azért, mert mi mindig úgy dolgozunk, hogy az ügyfeleink maradéktalanul elégedettek legyenek. Nálunk csak olyan szakemberek dolgoznak, akik szakmaiságukban kifogásolhatatlanok, akik mindig tökéletesen teljesítenek. Ehhez a szakmához egyszerűen elengedhetetlen az, hogy a szakembernek meglegyen a szükséges tudása a gázkészülékekről.

A jó szaktudás mellett mi garantáljuk, hogy gyorsan ki fogunk érkezni, és lehetőségeinkhez képest gyorsan is végzünk a munkával. Mi nem napok, hetek múlva fogunk kiérkezni, hanem akár azonnal, és nem fogunk félnapokat Önnél tölteni, hanem feszes tempóban fogunk dolgozni, de úgy, hogy a munka tökéletes legyen.

Gyorsszolgálat - mi egyből reagálunk hívására

Gázszerelő gyorsszolgálatunk a nap huszonnégy órájában várja a hívásait azoknak, akiknek bármilyen gázkészüléke meghibásodott. Mi már hosszú évek óta foglalkozunk gázszereléssel, mi már láttunk mindent, ami ehhez a szakmához köthető. A gyorsszolgálatunk lényege, hogy azonnali megoldást nyújtsunk azoknak, aki bajban vannak. Mi nem hagyunk cserben senkit, ha kell hétvégén, ha kell éjszaka is kiszállunk, hogy elhárításuk a problémát.

A mi gázszerelő gyorsszolgálatunk három dolgot tud ígérni: minőség, gyorsaság, és kedvező árak. Mi azt gondoljuk, hogy a gázszerelés csak és kizárólag úgy történhet meg, ha a szakember tökéletesen végzi a munkáját. Ehhez két dolog szükséges: szaktudás, és a minőségi munkára való igény. A mi szerelőink mindannyian magas tudású szakemberek, akik régóta dolgoznak a szakmában. Ők már ismerik a gázszerelés minden csínját-bínját, mindent tudnak, amit kell.

De ez természetesen nem elég. Ahhoz, hogy a munka tényleg tökéletesen legyen szinte elengedhetetlen az, hogy a szerelő akarjon tökéletes munkát elvégezni. Szerencsére nálunk ez nem kérdés. Mi úgy gondoljuk, hogy csak a tökéletes munka viheti előre a vállalkozásunkat, így mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ügyfeleink a lehető legjobb szolgáltatást kapján.

Gyorsszolgálat lévén elengedhetetlen a gyorsaság. Ha felhív minket, akkor garantáljuk, hogy azonnal felvesszük a telefont, és lehetőségeinkhez képest azonnal el is indulunk Önhöz. Akár egy óra alatt is otthonában lehetünk, és egyből hozzálátunk a javításhoz, amely garantált, hogy gyorsan meg lesz.

Mi pontosan jól tudjuk, hogy nagyon sok gázszerelő horribilis árakon dolgozik. De mi nem. Mi azt gondoljuk, hogy nem azokon az embereken kell nyerészkedni, akiknek egy téli éjszakán elromlott a kazán. A legtöbb embernél ezek a problémák abszolút váratlanok, így nincsenek is felkészülve arra, hogy súlyos összegeket kifizessenek. Mi épp ezért abszolút megfizethető árakkal dolgozunk, minket bárki kihívhat. 

Keresse gyorsszolgálatunkat, hogy még ma megoldódjon problémája!

Hasonló oldalak

Folyamatos ügyfélszolgálat

Folyamatos ügyfélszolgálat

Mivel tudjuk, hogy a gázkészülékek a legrosszabbkor mennek tönkre, például karácsonykor, vagy szombaton, ezért mi folyamatos ügyfélszolgálatot nyújtunk. Nem kell megvárni az "iroda-időt" ahhoz, hogy felhívhasson minket, mi bármikor elérhetőek vagyunk.

Folyamatos ügyfélszolgálat
Vízmelegítő

Vízmelegítő

A vízmelegítőket két csoportra szokták bontani. Vannak az átfolyós vímelegítők, és vannak a tartályos vízmelegítők. Az előzőek akkor ideálisak, ha kevés vízra van szükség, viszont ha már nagyobb mennyiségű vízre van szükség akkor a tartályosra van szükség.

Vízmelegítő
Garanciális szerelés és javítás

Garanciális szerelés és javítás

Minden szerelésünkre, javításunkra, beszerelésünkre garanciát adunk. A garancia részleteiről személyesen, vagy az árajánlat során tudunk konkrétumokat mondani mivel nagyban függ, hogy milyen munkálatról van szó. A garancia ideje alatt ingyenesen javítunk.

Garanciális szerelés és javítás
Kondenzációs kazán szervizelés

Kondenzációs kazán szervizelés

Mi nem nézzük a márkát, márkafüggetlenül szervizelünk minden kondenzációs kazánt. Ha elromlott, vagy csak karbantartásra szorul, akkor hívjon minket. Kiszállunk, megjavítjuk készülékét, alaposan ellenőrzünk mindent, és olyan lesz, mint új korában.

Kondenzációs kazán szervizelés
Gázkészülék javítás

Gázkészülék javítás

A gázkészülékek javításánál fontos, hogy csak szakképzett szerelő vigye véghez a feladatot a családunk, és otthonunk biztonsága érdekében. Egy gázkészülék javításának ára nagyban függ a hiba nagyságától. Márkafüggetlenül vállaljuk a szerelést.

Gázkészülék javítás
Cirkó

Cirkó

Ma Magyarországon a legtöbb lakásban cirkó a fűtési forma. A cirkó a fali gázkazán, amely a fűtési igényeiken túl akár még a melegvíz ellátásunkat is képes kielegíteni. Vállaljuk cirkók beszerelését, javítását, karbantartását, vagy akár cseréjét is.

Cirkó
Gázkészülék beszerelés

Gázkészülék beszerelés

A gázkészülékek beszerelése fontos feladat, mivel jól kell kiépíteni a gázkészülék környezetét, és jól kell beszerelni a készüléket ahhoz, hogy tökéletesen tudjon működni a jövőben. Mi gyorsan, de mégis tökéletesen beszerelünk minden gázkészüléket.

Gázkészülék beszerelés

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni.

Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463