Folyamatos ügyfélszolgálat

Mivel tudjuk, hogy a gázkészülékek a legrosszabbkor mennek tönkre, például karácsonykor, vagy szombaton, ezért mi folyamatos ügyfélszolgálatot nyújtunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Folyamatos ügyfélszolgálat Folyamatos ügyfélszolgálat

Egy hideg, szúrós februári nap után hazaért, de úgy érezte, hogy egy iglu a lakása? Ilyenkor a legjobb, ha minket hív.

Sokan kétségbe esnek, ha olyankor van problémájuk, amikor már elmúlt a hivatali idő, és félnek, hogy egy szerelő sem fogja felvenni a telefont. Mi nem értjük az ilyen szerelőket. Mi azt gondoljuk, hogy aki ezt a szakmát választja, annak mindig elérhetőnek kell lennie. Nem tehetjük meg egy gyerekes, kisállatos családdal, hogy napokig fűtés nélkül hagyjuk őket, csak mert hétvége van.

Nekünk nincs hétvége, sem ünnepnap, sem éjszaka. Ha gond van, mi azonnal elindulunk, és segítünk Önnek. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért vagyunk mi mindig elérhetőek.

Cégünknél mindig úgy van, hogy a sürgős eseteket előre vesszük. Mi nem fogjuk azt mondani, hogy várjon, mert még dolgunk van, és csak két nap múlva érünk rá. Mindig előre vesszük a sürgős eseteket és azonnal megpróbálunk kiszállni, mivel tudjuk, hogy milyen az SOS helyzet.

Gázszerelőt keres? Kérjen ajánlatot!

Attól sem kell félnie, hogy esetleg ünnepi felárat, vagy éjszakai kiszállás árat számolnánk fel, nekünk minden szolgáltatásunk ugyanannyi, naptól, napszaktól függetlenül. Ezért is vagyunk jobbak, mint a többi cég, mert mi nem a bajba jutottakon akarunk nyerészkedni, hanem inkább segíteni akarjuk őket.

Ha bajban van, vagy csak gyorsan kell a segítség, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. Lehetőségeinkhez képest azonnal elindulunk, és segítünk Önnek.

Gázkazán javítás azonnal

Manapság már rendkívül jó minőségű gázkazánokat gyártanak. El vannak látva mindenféle új technológiával, már figyelik a külső hőmérsékletet is, a munkahelyünkről is tudjuk őket irányítani - tényleg mindent tudnak, amire csak szüksége lehet egy huszonegyedik századi embernek.

De ahogy minden mást, úgy ezeket a készülékeket is emberek gyártották, így természetes, hogy ott a lehetőség, hogy meghibásodnak. És tudjuk, hogy ami meghibásodhat, az meg is fog. Nincs ez másként a gázkazánoknál sem. Ám van egy nagyon fontos dolog. Amíg a meghibásodott porszívó maximum csak bosszúságot tud okozni, addig egy meghibásodott gázkazánnal egy házban lenni konkrét életveszély is lehet.

Gázkazán javítás azonnal
Megbízható gázszerelők

Megbízható gázszerelők

Épp ezért nagyon fontos a gázkazánoknak a javítása minél hamarabb. A legjobb az, ha amint észreveszi a meghibásodást már egyből kihív egy szerelőt, hogy megnézhesse mi a probléma. A legeslegjobb, hogy ha minket hív ki.

Miért pont minket? Leginkább azért, mert mi mindig úgy dolgozunk, hogy az ügyfeleink maradéktalanul elégedettek legyenek. Nálunk csak olyan szakemberek dolgoznak, akik szakmaiságukban kifogásolhatatlanok, akik mindig tökéletesen teljesítenek. Ehhez a szakmához egyszerűen elengedhetetlen az, hogy a szakembernek meglegyen a szükséges tudása a gázkészülékekről.

A jó szaktudás mellett mi garantáljuk, hogy gyorsan ki fogunk érkezni, és lehetőségeinkhez képest gyorsan is végzünk a munkával. Mi nem napok, hetek múlva fogunk kiérkezni, hanem akár azonnal, és nem fogunk félnapokat Önnél tölteni, hanem feszes tempóban fogunk dolgozni, de úgy, hogy a munka tökéletes legyen.

Gyorsszolgálat - mi egyből reagálunk hívására

Gázszerelő gyorsszolgálatunk a nap huszonnégy órájában várja a hívásait azoknak, akiknek bármilyen gázkészüléke meghibásodott. Mi már hosszú évek óta foglalkozunk gázszereléssel, mi már láttunk mindent, ami ehhez a szakmához köthető. A gyorsszolgálatunk lényege, hogy azonnali megoldást nyújtsunk azoknak, aki bajban vannak. Mi nem hagyunk cserben senkit, ha kell hétvégén, ha kell éjszaka is kiszállunk, hogy elhárításuk a problémát.

A mi gázszerelő gyorsszolgálatunk három dolgot tud ígérni: minőség, gyorsaság, és kedvező árak. Mi azt gondoljuk, hogy a gázszerelés csak és kizárólag úgy történhet meg, ha a szakember tökéletesen végzi a munkáját. Ehhez két dolog szükséges: szaktudás, és a minőségi munkára való igény. A mi szerelőink mindannyian magas tudású szakemberek, akik régóta dolgoznak a szakmában. Ők már ismerik a gázszerelés minden csínját-bínját, mindent tudnak, amit kell.

De ez természetesen nem elég. 

Gyorsszolgálat - mi egyből reagálunk hívására
Kazán szerelés garanciával

Kazán szerelés garanciával

Ahhoz, hogy a munka tényleg tökéletesen legyen szinte elengedhetetlen az, hogy a szerelő akarjon tökéletes munkát elvégezni. Szerencsére nálunk ez nem kérdés. Mi úgy gondoljuk, hogy csak a tökéletes munka viheti előre a vállalkozásunkat, így mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ügyfeleink a lehető legjobb szolgáltatást kapján.

Gyorsszolgálat lévén elengedhetetlen a gyorsaság. Ha felhív minket, akkor garantáljuk, hogy azonnal felvesszük a telefont, és lehetőségeinkhez képest azonnal el is indulunk Önhöz. Akár egy óra alatt is otthonában lehetünk, és egyből hozzálátunk a javításhoz, amely garantált, hogy gyorsan meg lesz.

Mi pontosan jól tudjuk, hogy nagyon sok gázszerelő horribilis árakon dolgozik. De mi nem. Mi azt gondoljuk, hogy nem azokon az embereken kell nyerészkedni, akiknek egy téli éjszakán elromlott a kazán. A legtöbb embernél ezek a problémák abszolút váratlanok, így nincsenek is felkészülve arra, hogy súlyos összegeket kifizessenek. Mi épp ezért abszolút megfizethető árakkal dolgozunk, minket bárki kihívhat.

Keresse gyorsszolgálatunkat, hogy még ma megoldódjon problémája!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463