Gázkazán szerelő

Ha gázkazánja nem működik akkor ne várjon tovább, hívjon ki minket. Ha minket hív, akkor akár már ma megtudjuk javítani készülékét.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkazán szerelő Gázkazán szerelő

Sokan talán rácsodálkoznak, hogy ugyan mit lehet szerelni egy gázkazánban? Pedig rendkívül sok minden meg tud hibásodni egy ilyen készülékben.

Az ilyen esetekben hívni kell egy gázkazán szerelőt

Ha nem működik a gázkazán, vagy esetleg gázszagot érez akkor sürgősen hívjon fel minket! Mi azonnal a segítségére sietünk, így nem kell aggódnia, problémája gyorsan meg lesz oldva. HÍvjon minket bizalommal. 

A kazánnal való fűtés az egyik leggyakoribb ma Magyarországon. A 2011-es statisztikák alapján közel két millióan használnak az országban kazánt fűtésre. Ezek között vegyesen vannak cirkók, kondenzációs kazánok, vegyestüzelésű kazánok, állókazánok, de elmondható, hogy a nagy részüket a gázkazánok teszik ki.

Gázszerelőt keres? Kérjen ajánlatot!

A kazán javításáról

Ez sokaknak nem meglepő adat. Rendegeteg házat újítottak fel, vagy már építettek meg úgy, hogy gázzal legyen fűtve, főleg kazánnal. A gáz egy meglehetősen olcsó fűtési módszer, ráadásul ez ma már még olcsóbb, mivel az új, kondenzációs kazánok még kevesebbet fogyasztanak.

A gázkazánoknak rengeteg fajtája van és rengeteg szempont szerint tudjuk őket megkülönböztetni. A két nagy csoportja az állókazán és a falikazán, amelyet cirkónak is szoktunk nevezni. Lakossági körökben általában a falikazánnal találkozhatunk, amelynek szintén van több fajtája. Vannak nyíltégésterűek, zártégésterűek, és kondenzációs kazánok is.

Ma már csak kondenzációs kazánt lehet vásárolni és csak azt lehet beszerelni. Ettől függetlenül természetesen a régi nyílt, vagy zárt égésterű készülékeket is lehet használni, sőt, javítani is lehet (bár vannak olyan társasházak, ahol már kötelező a csere, ekkor a legbiztosabb, ha a közös képviselőnél érdeklődik, vagy az önkormányzatnál).

A kondenzációs kazán javításáról
Gázszerelést Budapesten

A nyílt égésterűeknél történhet meg az, hogy a szén-monoxid visszaáramlik a lakótérbe, ezzel komoly mérgezést okozva, így ezeket készülékeket jobb kicserélni egy kondenzációsra. A zárt égésterűeknél nincs ilyen probléma, viszont elmondható, hogy a kondenzációs kazánok sokkal gazdaságosabban, és környezetbarátabban dolgoznak, így sokkal jobban megérik ezek a készülékek.

Ha bármilyen kérdése van a gázkazánokkal kapcsolatban, ha tanácsra van szüksége, ha rossz a gázkazánja, akkor hívjon fel minket, és mi segítünk Önnek!

Gázszerelést Budapesten

Ha Budapesten él, és problémája van gázkészülékével, akkor feltétlenül keressen fel minket. A gázszerelés egy rendkívül komoly dolog, amelyet nem szabad könnyelműen kezelni, nagyon fontos, hogy jó szakember lássa el a készüléket.

Így lehet elkerülni a menthetetlen meghibásodásokat. Sokszor találkoztunk már olyan esettel, hogy volt egy egyszerű meghibásodás, amely a szerelőnek öt perc lett volna, de egy családtag inkább úgy döntött, hogy egyedül megbütyköli, elvégre tíz éve látta, hogy hogy csinálja egy szerelő. Ezeknek a sztoriknak mindig az a vége, hogy a probléma még súlyosabb lett, mint amilyen alapból volt. De ez még a jobbik eset! Akár az is megtörténhet, hogy a készülék teljesen tönkremegy, és azt szerintünk senkinek sem kell mondani, hogy mennyibe kerül egy új készülék. Miközben a szerelés tized, vagy akár huszad annyiba is kerülhet.

A gázszerelés felelősségteljes munka. Épp ezért csak olyan emberre lehet bízni, aki ezt tanulta, aki ebben dolgozik már régóta, aki pontosan tudja, hogy milyen veszélyei vannak egy készüléknek, és mire kell különösen odafigyelni.

Ha minket választ, akkor több dolgot is tudunk garantálni. Az első a gyorsaságunk. Budapest egész területére kiszállunk, sürgős esetekben akár azonnal is tudunk indulni, mert tudjuk, hogy egy meghibásodásnál mennyire fontos a gyorsaság és az azonnali reakció. A mi munkánk biztos, hogy tökéletes lesz. Nem adunk át félkész munkát, mindig mindent tökéletesen megjavítunk. Mi mindezt kifejezetten kedvező áron szolgáltatjuk. Tudjuk, hogy az ilyen esetek mindig váratlanul jönnek, nincs rá senki sem felkészülve, épp ezért mi abszolút megfizethetőek vagyunk!

Gázkazán szerelő

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463