Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Írjon nekünk emailt, hívjon minket telefonon, vagy az árajánlat kérésnél töltse ki űrlapunkat. A tőlünk telhető leghamarabbi időpontban válaszolunk Önnek! Ha nem vennénk fel, akkor visszahívjuk Önt rövid időn belül.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Kapcsolat

Ha új gázkészüléket szeretne beszereltetni, vagy a már meglévőt szeretné javítani, karbantartani akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. Lehetőségeinkhez mérten próbálunk mindenkinek a leghamarabb válaszolni.

Ha sürgős eset van, akkor mindenféleképpen telefonon keressen minket, ott tudunk a leghamarabb reagálni. Ha nem vennénk fel ne aggódjon, rövid időn belül visszahívjuk. Viszont ha ajánlatkérést szeretne, akkor töltse ki űrlapunkat részletesen, és mindenképp adja meg telefonszámát, hogy eltudjuk Önt érni.

Ha szeretne több mindent megtudni cégünkről, akkor olvassa el a Rólunk részt, ahol összegyűjtöttünk Önnek minden fontos információt magunkról, cégünkről, és a céljainkról.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatot szeretne kérni gázkészülékének beszerelésére, vagy javítására? Írjon nekünk, töltse ki űrlapunkat, és máris elkezdődik a folyamat. Nincs két egyforma eset, így mindig változó az ajánlat. Munkatársaink hamar válaszolnak minden levélre.

Ajánlatkérés
Elérhetőségeink

Elérhetőségeink

Ha úgy gondolja, hogy gázkészüléke nem működik megfelelően, vagy gázkészülék szeretne beszereltetni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot valamely elérhetőségeinken keresztül. Ha sürgős az eset, mindenképp telefonszámunkon keressen, más esetben emailben.

Elérhetőségeink
Rólunk

Rólunk

Hosszú évek óta foglalkozunk gázkészülékekkel, így szakmai tudásunk kifogásolhatatlan. Csapatunk tagjai mind jó szakemberek, akik emberileg is megállják a helyüket, és tökéletesen elvégezik a rájuk bízott összes feladatot. Célunk, hogy minőséget nyújtsunk.

Rólunk

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni.

Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463