Koronavírus tájékoztató

A {company} a jelenlegi koronavírus miatt kialakult helyzet ellenére a megszokott minőségben végzi munkáját. Annak érdekében, hogy felelősen járhassunk el, a WHO által ajánlott védőfelszerelések alkalmazásával és a kontaktus kerülésével dolgozunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Koronavírus tájékoztató Koronavírus tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink!

Nem csak Magyarország, de az egész világ élete felbolydult a koronavírus járvány miatt. Cégünk, a {company} a jelen helyzetben is a tőlünk megszokott minőségben igyekszik a munkát folytatni, hiszen ügyfeleinknek ebben az időszakban is szükségük van ránk. Annak érdekében, hogy munkánkat folyamatosan el tudjuk látni, cégcsoportunknak is be kellett vezetni azokat az óvintézkedéseket, melyeket a kormány és a WHO javasol jelenleg. 

Ennek értelmében a WHO ajánlásának megfelelő maszkokban és kesztyűben keressük fel ügyfeleinket. Az ügyfeleinkkel való személyes kontaktust teljesen elkerülve, mielőbbi munkavégzésre törekszünk, annyi idő igyekszünk eltölteni a helyszínen, amennyit feltétlenül szükséges. Forduljanak hozzánk bizalommal. A gázkészülékek karbantartása most sem várhat, így azt javasoljuk, hogy ne várják meg, amíg a szigorúbb intézkedéseket bevezetik, hívjanak mielőbb, hogy készülékeik biztonságosan és megbízhatóan ki tudják szolgálni Önöket a továbbiakban is!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463