Gázkonvektor

Vállaljuk Pest megye teljes területén gázkonvektor javítását, beszerelését, cseréjét és karbantartását egyaránt, akár azonnali kiszállással. Szakembereink segítségére 0-24-ben, egész évben számíthat. Minden munkánk után számlát adunk, garanciát vállalunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkonvektor Gázkonvektor

Gázkonvektor

Vállaljuk Pest megye teljes területén gázkonvektor javítását, beszerelését, cseréjét és karbantartását is egyaránt. Igaz, kezd egyre ritkább lenni ez a fűtés megoldás, mégis még sok régi lakásban megtalálható. Ha szeretné korszerűsíteni vagy karbantartani, esetleg javításra szorul, ne habozzon hívni minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, ugyanis gázszerelőink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és örömmel vállalják a gázkonvektoron elvégzendő munkálatokat.

Ügyfélszolgálatunkon szakembereink fogadják hívását a nap 24 órájában, egész évben és vállalnak akár azonnali kiszállást is. Célszerű és fontos a gázkonvektort is évente legalább egyszer, a fűtésszezon előtt karbantartani, mert állásában könnyen rongálódhat a letelepedett portól és a bogaraktól, pókoktól, akik előszeretettel költöznek a konvektor hátuljába.

Munkatársaink gyorsan, precízen dolgoznak, mindig mindenre felkészülve, ezért is rendelkeznek nagy raktárkészlettel mind alkatrészekből, mint készülékekből. Ránk nem kell napokig várnia. Mindazonáltal, természetesen minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal és mi örömmel segítünk mindenben, akár azonnal.

Gázkonvektor

A gázkonvektorok hazánkban rendkívül elterjedtek, sokan kedvelik mivel olcsó, és nagyon jó a fűtési képessége.

Milyen a gázkonvektor?

Magyarországon a legnépszerűbb, legelterjedtebb a földgázzal fűtött gázkonvektorok. Vannak nyílt, és zárt égésű gázkonvektorok. A zárt égésű konvektorokat parapetes konvektoroknak is szokták hívni, a nyílt éges térű fűtőtesteket a kéményes konvektorokhoz tartoznak. A parapetes konvektoroknál nincs kémény, az ablak alatt található falon helyezkedik el a fűtőtest.

Az égéshez szükséges levegőt a falon kivezetett csövön keresztül szívja be. Ezt a csőrendszert hívjuk parapet szettennek. A kéményes konvektorok a kéményhez csatolva vezetik a gázt, és itt engedik be a levegőt hozzá.

Gázszerelőt keres? Kérjen ajánlatot!

Ma már gyártanak elektromos konvektorokat is, amelyek vezetékes áramból, vagy más villamosenergia-forrásból származó energia segítségével melegítik fel az adott helyiség levegőjét. Természetesen mi elektromos konvektorokkal nem foglalkozunk, csak gázkonvektorokkal.

Anyagukat tekintve a konvektorok lehetnek lemez, vagy öntöttvasból.

Mik a gázkonvektor előnyei, és mik a hátrányai?

A lemezes gázkonvektorok hajlamosak pattogó hangot kiadni, ez az öntött vasra nem jellemző, de az öntött vasból készült konvektorokat ma már nehezebb találni, és drágábbak is. Az új lemezes gázkonvektorok már nem adnak ki pattogó hangot, ráadásul már sokkal esztétikusabbak, mint régebben.

A gázkonvektorok semmilyen segédenergiát nem igényelnek, a kazánokkal ellentétben, ráadásul a kazánokhoz képest sokkal olcsóbb az üzemeltetésük. Hátrányok továbbá, hogy sok lakásban nincs minden helyiségben konvektor, így például a fürdőszoba, Wc, konyha ajtaját nyitva kell hagyni, hogy oda is menjen meleg.

Mik a gázkonvektor előnyei, és mik a hátrányai?
A gázkonvektorokat is karban kell tartani?

A gázkonvektorokat is karban kell tartani?

Természetesen igen. Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni a karbantartás fontosságát, és sokan sajnos nem szentelnek kellő figyelmet készülékükre. Ahhoz, hogy gázkonvektorunk biztonságosan, és jól működjön nagyon fontos, hogy karbantarttassuk. A gázkonvektorok tipikusan azok a készülékek, amelyek a nagy teljesítmény közben romlanak el – azaz télen, amikor fűteni kéne.

Fontos megemlíteni, hogy mennyivel olcsóbb, ha minden karbantartunk. Ez évente pár ezer forintos vizsgálat, amely jól beütemezhető, nem ér minket váratlanul. Viszont egy meghibásodás nagyon váratlan. Gondoljunk csak bele, hogy mi van akkor, ha karácsony napján, amikor nálunk van az egész család, a pénztárca üres és elromlik a konvektor. Kellemetlen.

Ha annyira elromlik a konvektor, hogy szerelni se lehet, akkor akár 100 000 forintba is kerülhet az egész. Nem éri meg ugye? Évente egyszer hívjon szerelőt a karbantartáshoz.

Konvektor szerelőt keres Budapesten?

A konvektorok rendkívül elterjedtek ma hazánkban. Számtalan családi ház rendelkezik konvektorral, nagyon sok akár már tíz, húsz vagy akár harminc éve is üzemel gondtalanul. Akkor van gond, ha ezek a készülékek meghibásodnak. Ilyenkor szükséges egy szerelőt hívni.

Sokan azt mondják, hogy szerelőt találni Budapesten, főleg a fűtési szezon megkezdése előtt nehéz. De ez egyáltalán nem igaz, mivel Önnek sikerült találnia egyet. Itt vagyunk mi, konvektor szerelők, akik Budapest egész területén kiszállnak!

Mi már hosszú évek óta foglalkozunk konvektorok szerelésével. Sőt, nem csak évek, hanem évtizedek óta. Számtalan alkalommal szereltünk már konvektorokat, már nagy tapasztalatunk van benne.

Mi úgy kívánjuk elvégezni a szerelést, hogy azzal az ügyfél mindig tökéletesen elégedett legyen. Számunkra fontos az, hogy a készülékeket úgy javítsuk meg, hogy azok még hosszú-hosszú ideig tudjanak tökéletesen működni. Épp ezért mi komoly elvárásokat helyezünk a szerelőink elé. Az első és legfontosabb az az, hogy a szerelőnek meg legyen a szükséges képesítése, a szükséges tudása ahhoz, hogy jó munkát tudjon átadni. A gázszerelés komoly feladat, épp ezért csak olyan nyúlhat hozzá, akinek meg van a tudása ahhoz, hogy a szerelés biztonságos legyen.

Konvektor szerelőt keres Budapesten?
Gázkonvektor csere

Nagy előnyünk, hogy nálunk minden szerelőnek komoly tapasztalata van. E tapasztalat miatt van az, hogy nálunk egy szerelés gyorsan végbemegy, nálunk nincsenek tanácstalan arcok. Szinte nincs olyan konvektor probléma, amellyel ne találkozott volna egy szerelőnk valamikor.

Így ha azt szeretné, hogy készüléke tökéletesen legyen megszerelve, akkor feltétlenül minket hívjon ki. Mi Budapesten akár egy óra alatt is kiszállunk, keressen minket bizalommal!

Gázkonvektor csere

A fűtéskorszerűsítés rendkívül fontos dolog. Mai napig elképesztően sok (milliós példányszámú) konvektor működik úgy, hogy korszerűtlen, sőt, akár már életvédelmi szempontból is jócskán megkérdőjelezhető. Ezen az utóbbi időkben az állam is sokat segített, sokan tudtak pályázni új készülékekre. Ha nincs meg ez a lehetőség, akkor is érdemes lecserélni a konvektorokat. Mondjuk is, hogy miért.

A konvektor a múlt században volt népszerű. A volt jelző nem véletlen: ma már egyáltalán nem az. A lényeg az volt a konvektornál, hogy fűtsön és kész. Semmi más. Ma már ez természetesen nem így van. Vannak fontossági szempontok, mint például az életvédelem, a fogyasztás, a környezetbarátság és az esztétika. Sajnos ebből a négyból egyikre se lehet azt mondani, hogy jellemző a gázkonvektorra.

Miért fontos az átállás kondenzációs kazánokra?

Az életvédelmi funkciója nem a legjobb, sok készülék esetében megtörténhet a CO mérgezés. A fogyasztás szintén nem jó, mivel a régi készülékek elképesztően sok gázt fogyasztanak. Nem környezetbarátokat, ráadásul egy-két készüléket jobb lenne eltakarni a lakásban, mintsem mutogatni.

Épp ezért fontos a gázkonvektornak a cseréje. Itt két lehetőségünk van. Az egyik az az, hogy a konvektort konvektorra cseréljük le. A másik megoldás az az, hogy a konvektort lecseréljük egy kazánra. Ma már vannak olyan kazánok, amelyeket tökéletesen be lehet rakni a konvektor helyére, és még radiátorokat is lehet beszerelni mellé, hogy még jobb legyen a komfortérzet.

Ha úgy gondolja, hogy itt az ideje annak, hogy a gázkonvektort lecserélje, akkor feltétlenül minket keressen fel. Mi már hosszú évek óta foglalkozunk konvektokkal, tudjuk, hogy hogyan lehet ezeket jól, és biztonságosan leszerelni, és beszerelni. Keressen minket bizalommal!

Miért fontos az átállás kondenzációs kazánokra?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463