Gázkészülék javítás

Márkától függetlenül, vállaljuk Pest megye teljes területén gázkészülék javítását. Gázszerelőink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és vállalnak azonnali kiszállást is. Minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk. Minden nap számíthat ránk

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék javítás Gázkészülék javítás

Gázkészülék javítás

Cégünk profi gázszerelői vállalják Pest megye teljes terültén – márkától függetlenül – gázkészülék javítását, karbantartását, szerelését, cseréjét egyaránt. Legyen szó kazánról, bojlerről, gáztűzhelyről, vízmelegítőről vagy bármi más gázkészülékről, munkatársaink számára nem jelent akadályt ezek javítása. Ügyfélszolgálatunkon örömmel fogadják hívását szakembereink a nap 24 órájában, az év bármely napján, hétvégén és ünnepnapokon egyaránt.

Mindazonáltal, amennyiben igény van rá, akár egy órán belül el is indul Önhöz szakembereink egyike és elvégzi a szükséges javításokat. Ezt azért tehetik meg, mivel nagy raktárkészlettel rendelkeznek, tele minőségi alkatrészekkel és készülékeket is tartanak mindig raktáron, hogy akár azt is tudjanak biztosítani, amennyiben már nem lehet megjavítani az adott gázkészüléket. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és kérje gázszerelőink segítségét.

Mindazonáltal, minden elvégzett munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk. Fontos, hogy mindig olyan szakembert hívjon, aki hivatalosan is regisztrálva van, hiszen csakis így tartható meg az adott készülék garanciája és így lehet a legbiztosabb abban is, hogy a készülék biztonságosan lett javítva. Cégünk gázszerelői nem csak regisztrálva vannak, hanem egytől egyig 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és örömmel állnak rendelkezésére bármikor. Hívjon minket bizalommal.

Gázkészülék javítás

Kellemetlen dolog arra kelni reggel, hogy a lakás jéghideg, nincs melegvíz, a szobák lehűltek, és három pulóverben is fázunk.

Ilyenkor persze mindenkit elönt a pánik, főleg ha ez egy hétvégi napon történik. Vajon van ilyenkor szerelő? Mi van akkor, ha csak hétfőn jönnek ki? Ez főleg akkor kellemetlen, ha kisgyermek is van a családban, de felnőttek részére sem kellemesen napokig jéghideg házban élni. Nálunk emiatt nem kell aggódnia, mert éjszaka, hétvégén, ünnepnapokon is kiszállnak szerelőink.

Mennyi ideig tart egy gázkészülék javítás?

Ezt nem tudjuk előre megmondani, mivel ez mindig az adott problémától függ. Ha csak egy apró hiba van, mint például meg kell „kopogtatni” a radiátor szelepét, akkor nyilván tíz perc alatt megvagyunk. Komplikáltabb egy olyan eset, amikor a gázkazán például semmire se reagál, és nem lehet egyből megmondani, hogy a probléma.

Gázszerelőt keres? Kérjen ajánlatot!

Ha nem mi szereltük be a készüléket, akkor eddigi tapasztalataink alapján mindig nehezebb dolgunk volt. Sokszor láttuk, hogy néhányan milyen hanyag munkát végeztek, amelyet végül nekünk kellett nehéz munka árán kijavítani. Ezért is emeljük ki mindig, hogy mindig szakemberrel végeztessék az ügyfelek a gázkészülékeik szerelési munkálatait.

Milyen gázkészülékeket javítunk?

A mi cégünk minden olyan gázkészüléket megjavít, amelyet Magyarországon adtak el, és/vagy forgalmaztak. Többek között: Ariston, Baxi, Beretta, Biasi, Buderus, Chaffoteaux, d-ég, FÉG, Ferroli, Hajdu, Héra, Hermann, Hőterm, Hoval, idropi, immergas, Junkers, Potterton, Purmo, Saunier Duval, Stiebel Eltron, Vaillant, Westen, Bosch, airfel, Riello, Viessmann. De ezen kívül vannak még márkák természetesen, amelyeket javítunk, így ne essen kétségbe, ha nem találja készülékét ebben a listában.

Fontos, hogy a kapcsolat felvételnél elmondja nekünk, hogy milyen készüléke, ha a pontos típust is megtudja mondani, az még jobb. Így mi már előre felkészülten tudunk kimenni, mert tudjuk előre, hogy mit kell csinálnunk. Sok készüléknél vannak tipikus típus hibák, amelyek szinte mindig elő jönnek, így mi ezekre már felkészültünk.

Mennyi ideig tart egy gázkészülék javítás?
Mivel előzhető meg a gázkészülék meghibásodása?

Mivel előzhető meg a gázkészülék meghibásodása?

A karbantartással. Csak és kizárólag a karbantartással. A gázkészülék értelemszerűen gázzal működik, ami nem egy veszélytelen dolog. Nagyon fontos ezért IS, hogy évente legalább egyszer lássa egy szakember. A szakember minden fontosabb dolgot ellenőriz a készüléken, lehetőségei szerint szétszereli, ellenőrzi például a hőcserélőt, és alaposan kitisztítja a készüléket.

Ezzel hosszú évekkel meghosszabbíthatjuk készülékünknek az élettartalmát, mind amellett nem kell félnünk attól, hogy egyszer csak leáll a tél közepén.

A gázkészülékek karbantartásáról bővebben a gázkészülékek karbantartása cikkben írtunk.

Garanciális gázkészülék szerelés

Az általunk elvégzett munkára garanciát adunk, de hangsúlyozzuk, hogy a mások által elvégzett munkára nem áll módunkban garanciát adni. A garancia feltételeiről, és részleteiről ügyfélszolgálatunkon tud érdeklődni.

Gázszerelőt keres Budapesten? Hívjon minket!

Nem ég a láng a konvektorban? Nem jön a melegvíz? Hideg a radiátor alja? Szokatlan hangokat ad ki a kazán? Önnek bizony szüksége van egy gázszerelőre! Sokan azt mondják, hogy Budapesten lehetetlen találni jó gázszerelőt. Jó hírünk van, Önnek sikerült. Itt vagyunk mi.

Mi már hosszú évek óta foglalkozunk gázszereléssel. Ezelőtt több tízévvel kezdtük a szakmát még olyan készülékekkel, amelyek ma már nincsenek is üzemben. Láttuk a piacnak az alakulását, volt szerencsénk már minden Magyarországon forgalmazott készülékkel találkozni. Mi csak nem a magyar márkákat ismerjük, hanem a német, olasz vagy akár francia márkák termékeit is nagyon jól ismerjük.

Garanciális gázkészülék szerelés
Gázszerelőt keres Budapesten? Hívjon minket!

A tapasztalat mellett fontos tartjuk azt is, hogy mindig felkészültek legyünk, szakmailag magas szinten legyünk. Bár már rég kitanultuk a szakmát, és volt időnk gyakorolni, azért sosem voltunk restek utána nézni az újításoknak, figyelemmel kisérni az új technológiákat. Épp ezért ránk nyugodtan lehet bízni az új készülékeket is, ugyanolyan jól megszereljük őket, mint a régieket.

Sokszor halljuk, hogy a szerelők milyen drágán dolgoznak, sőt azt, hogy milyen esetekben kérnek el indokolatlan összegeket. Mi is ismerünk olyan szerelőket, akik bepróbálkoznak egy készülék cserével, csak hogy még több pénzhez jussanak. Mi ezeket elitéljük. Mi úgy gondoljuk, hogy egy olyan szolgáltatásnak, amely nagyon sok embert érint annak elérhető áron kell lennie.

Épp ezért a mi áraink abszolút megfizethetőek. Mi nem kérünk el horribilis összegeket, mi nem adunk el készülékeket kétszeres áron, mi nem lépünk le több tízezer forinttal mondván, hogy alkatrészért megyünk. Mi becsületesek vagyunk, nekünk számít az, hogy az ügyfél mit gondol rólunk.

Így dolgozunk mindennap. Nézze meg Ön is. Keressen fel minket, akár már ma.

Non-stop vállaljuk a gázkészülékek javítását

A gázszerelésnél a szaktudás mellett a legfontosabb dolog a gyorsaság, és az állandó rendelkezésre állás. Miért? Azért, mert a hibásan működő gázkészülékek akár az életre is veszélyesek lehetnek.

Sokszor olvashatunk még manapság is arról, hogy CO mérgezés történt. Ennek számtalan oka van, sokszor a nyílt égésterű kazánok produkálnak ilyet, de egy egyszerűen meghibásodott készülék is képes szén-monoxidot áramoltatni a lakótérbe. Akiknek nincs jelzőkészülékük, azok nagy bajban vannak, mivel nem tudhatják, hogy van-e probléma. De ezekre a készülékekre se bízhatjuk magunkat teljesen, mivel sok esetben nem jeleznek, más esetekben meg akkor jeleznek, amikor nincs is probléma.

Ha elakarja kerülni a tragédiákat, akkor mindenféleképpen javasoljuk, hogy hívjon ki azonnal egy gázszerelőt, amint megtapasztalja a hibát. A legjobban akkor jár, ha minket hív ki. Mi minden hívásra azonnal reagálunk, mindenkinek felvesszük a telefont azonnal, ahogy hívott minket. A telefonbeszélgetést követően a lehetőségeinkhez képest azonnal indulunk. Akár egy órán belül is otthonában lehetünk, hogy elhárítsuk a problémát.

Non-stop vállaljuk a gázkészülékek javítását
Felkészült gázkészülék szerelők

Felkészült gázkészülék szerelők

A gyorsaság viszont nem elég. Egy gázszerelőnél nagyon fontos az is, hogy a szaktudása megkérdőjelezhetetlen legyen. Egy jó gázszerelő ismérve, hogy minden gázkészülékhez ért, nála nincsenek kérdőjelek, meg vállrándítás. A jó gázszerelő csak tökéletes munkát ad ki a kezéből, semmi mással nem éri be.

A mi gázszerelőink pontosan ilyenek. Gyorsak, pontosak és maximális teljesítményen dolgoznak. Ha azt szeretné, hogy készüléke gyorsan és tökéletesen legyen megjavítva, akkor feltétlenül hívjon ki minket!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463