Gázkészülék javítás

A gázkészülékek javításánál fontos, hogy csak szakképzett szerelő vigye véghez a feladatot a családunk, és otthonunk biztonsága érdekében.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Kellemetlen dolog arra kelni reggel, hogy a lakás jéghideg, nincs melegvíz, a szobák lehűltek, és három pulóverben is fázunk.

Ilyenkor persze mindenkit elönt a pánik, főleg ha ez egy hétvégi napon történik. Vajon van ilyenkor szerelő? Mi van akkor, ha csak hétfőn jönnek ki? Ez főleg akkor kellemetlen, ha kisgyermek is van a családban, de felnőttek részére sem kellemesen napokig jéghideg házban élni. Nálunk emiatt nem kell aggódnia, mert éjszaka, hétvégén, ünnepnapokon is kiszállnak szerelőink.

Mennyi ideig tart egy javítás?

Ezt nem tudjuk előre megmondani, mivel ez mindig az adott problémától függ. Ha csak egy apró hiba van, mint például meg kell „kopogtatni” a radiátor szelepét, akkor nyilván tíz perc alatt megvagyunk. Komplikáltabb egy olyan eset, amikor a gázkazán például semmire se reagál, és nem lehet egyből megmondani, hogy a probléma.

Ha nem mi szereltük be a készüléket, akkor eddigi tapasztalataink alapján mindig nehezebb dolgunk volt. Sokszor láttuk, hogy néhányan milyen hanyag munkát végeztek, amelyet végül nekünk kellett nehéz munka árán kijavítani. Ezért is emeljük ki mindig, hogy mindig szakemberrel végeztessék az ügyfelek a gázkészülékeik szerelési munkálatait.

Milyen gázkészülékeket javítanak meg?

A mi cégünk minden olyan gázkészüléket megjavít, amelyet Magyarországon adtak el, és/vagy forgalmaztak. Többek között: Ariston, Baxi, Beretta, Biasi, Buderus, Chaffoteaux, d-ég, FÉG, Ferroli, Hajdu, Héra, Hermann, Hőterm, Hoval, idropi, immergas, Junkers, Potterton, Purmo, Saunier Duval, Stiebel Eltron, Vaillant, Westen, Bosch, airfel, Riello, Viessmann. De ezen kívül vannak még márkák természetesen, amelyeket javítunk, így ne essen kétségbe, ha nem találja készülékét ebben a listában.

Gázkészülék típusok

Fontos, hogy a kapcsolat felvételnél elmondja nekünk, hogy milyen készüléke, ha a pontos típust is megtudja mondani, az még jobb. Így mi már előre felkészülten tudunk kimenni, mert tudjuk előre, hogy mit kell csinálnunk. Sok készüléknél vannak tipikus típus hibák, amelyek szinte mindig elő jönnek, így mi ezekre már felkészültünk.

Mivel előzhető meg a meghibásodás?

A karbantartással. Csak és kizárólag a karbantartással. A gázkészülék értelemszerűen gázzal működik, ami nem egy veszélytelen dolog. Nagyon fontos ezért IS, hogy évente legalább egyszer lássa egy szakember. A szakember minden fontosabb dolgot ellenőriz a készüléken, lehetőségei szerint szétszereli, ellenőrzi például a hőcserélőt, és alaposan kitisztítja a készüléket.

Ezzel hosszú évekkel meghosszabbíthatjuk készülékünknek az élettartalmát, mind amellett nem kell félnünk attól, hogy egyszer csak leáll a tél közepén.

Gázkészülék karbantartás

Garanciális szerelés

Az általunk elvégzett munkára garanciát adunk, de hangsúlyozzuk, hogy a mások által elvégzett munkára nem áll módunkban garanciát adni. A garancia feltételeiről, és részleteiről ügyfélszolgálatunkon tud érdeklődni.

Gázszerelőt keres Budapesten? Hívjon minket!

Nem ég a láng a konvektorban? Nem jön a melegvíz? Hideg a radiátor alja? Szokatlan hangokat ad ki a kazán? Önnek bizony szüksége van egy gázszerelőre! Sokan azt mondják, hogy Budapesten lehetetlen találni jó gázszerelőt. Jó hírünk van, Önnek sikerült. Itt vagyunk mi.

Mi már hosszú évek óta foglalkozunk gázszereléssel. Ezelőtt több tízévvel kezdtük a szakmát még olyan készülékekkel, amelyek ma már nincsenek is üzemben. Láttuk a piacnak az alakulását, volt szerencsénk már minden Magyarországon forgalmazott készülékkel találkozni. Mi csak nem a magyar márkákat ismerjük, hanem a német, olasz vagy akár francia márkák termékeit is nagyon jól ismerjük.

A tapasztalat mellett fontos tartjuk azt is, hogy mindig felkészültek legyünk, szakmailag magas szinten legyünk. Bár már rég kitanultuk a szakmát, és volt időnk gyakorolni, azért sosem voltunk restek utána nézni az újításoknak, figyelemmel kisérni az új technológiákat. Épp ezért ránk nyugodtan lehet bízni az új készülékeket is, ugyanolyan jól megszereljük őket, mint a régieket.

Sokszor halljuk, hogy a szerelők milyen drágán dolgoznak, sőt azt, hogy milyen esetekben kérnek el indokolatlan összegeket. Mi is ismerünk olyan szerelőket, akik bepróbálkoznak egy készülék cserével, csak hogy még több pénzhez jussanak. Mi ezeket elitéljük. Mi úgy gondoljuk, hogy egy olyan szolgáltatásnak, amely nagyon sok embert érint annak elérhető áron kell lennie.

Épp ezért a mi áraink abszolút megfizethetőek. Mi nem kérünk el horribilis összegeket, mi nem adunk el készülékeket kétszeres áron, mi nem lépünk le több tízezer forinttal mondván, hogy alkatrészért megyünk. Mi becsületesek vagyunk, nekünk számít az, hogy az ügyfél mit gondol rólunk. 

Így dolgozunk mindennap. Nézze meg Ön is. Keressen fel minket, akár már ma.

Non-stop vállaljuk a gázkészülékek javítását

A gázszerelésnél a szaktudás mellett a legfontosabb dolog a gyorsaság, és az állandó rendelkezésre állás. Miért? Azért, mert a hibásan működő gázkészülékek akár az életre is veszélyesek lehetnek. 

Sokszor olvashatunk még manapság is arról, hogy CO mérgezés történt. Ennek számtalan oka van, sokszor a nyílt égésterű kazánok produkálnak ilyet, de egy egyszerűen meghibásodott készülék is képes szén-monoxidot áramoltatni a lakótérbe. Akiknek nincs jelzőkészülékük, azok nagy bajban vannak, mivel nem tudhatják, hogy van-e probléma. De ezekre a készülékekre se bízhatjuk magunkat teljesen, mivel sok esetben nem jeleznek, más esetekben meg akkor jeleznek, amikor nincs is probléma.

Ha elakarja kerülni a tragédiákat, akkor mindenféleképpen javasoljuk, hogy hívjon ki azonnal egy gázszerelőt, amint megtapasztalja a hibát. A legjobban akkor jár, ha minket hív ki. Mi minden hívásra azonnal reagálunk, mindenkinek felvesszük a telefont azonnal, ahogy hívott minket. A telefonbeszélgetést követően a lehetőségeinkhez képest azonnal indulunk. Akár egy órán belül is otthonában lehetünk, hogy elhárítsuk a problémát.

A gyorsaság viszont nem elég. Egy gázszerelőnél nagyon fontos az is, hogy a szaktudása megkérdőjelezhetetlen legyen. Egy jó gázszerelő ismérve, hogy minden gázkészülékhez ért, nála nincsenek kérdőjelek, meg vállrándítás. A jó gázszerelő csak tökéletes munkát ad ki a kezéből, semmi mással nem éri be.

A mi gázszerelőink pontosan ilyenek. Gyorsak, pontosak és maximális teljesítményen dolgoznak. Ha azt szeretné, hogy készüléke gyorsan és tökéletesen legyen megjavítva, akkor feltétlenül hívjon ki minket!

Hasonló oldalak

Gázkészülék javítás

Gázkészülék javítás

A gázkészülékek javításánál fontos, hogy csak szakképzett szerelő vigye véghez a feladatot a családunk, és otthonunk biztonsága érdekében. Egy gázkészülék javításának ára nagyban függ a hiba nagyságától. Márkafüggetlenül vállaljuk a szerelést.

Gázkészülék javítás
Garanciális szerelés és javítás

Garanciális szerelés és javítás

Minden szerelésünkre, javításunkra, beszerelésünkre garanciát adunk. A garancia részleteiről személyesen, vagy az árajánlat során tudunk konkrétumokat mondani mivel nagyban függ, hogy milyen munkálatról van szó. A garancia ideje alatt ingyenesen javítunk.

Garanciális szerelés és javítás
Bontás nélküli javítás

Bontás nélküli javítás

Fontosnak tartjuk azt, hogy egy szerelés során lehetőleg ne tegyünk kárt, ne okozzunk olyan kárt, amely súlyos összegekbe kerül az ügyfélnek. Bontás nélkül javítunk, így nem kell attól félnie, hogy káosz fogja fogadni, miután elmentek a szerelők.

Bontás nélküli javítás
Gázkészülék szervizelés

Gázkészülék szervizelés

Márkafüggetlenül, és készülék függetlenül vállaljuk minden gázkészüléknek a szervizelését. A szervizelés során kijavítjuk a hibát, átnézzük a készüléket alaposan, és kitisztítjuk, ezzel elvégezve a karbantartást is. Válasszon minket szervizeléshez!

Gázkészülék szervizelés
Gázkészülék karbantartás

Gázkészülék karbantartás

Ahhoz, hogy gázkészülékünk hosszú és jól működő életét éljen elengedhetetlen az időnkénti karbantartási munkálat. Egy karbantartás során ellenőrzzünk minden fontosabb részt, tüzetesen átvizsgáljuk a készüléket, alaposan kitisztítjuk, és a végén teszteljük.

Gázkészülék karbantartás
Kondenzációs kazán javítás

Kondenzációs kazán javítás

Ha elromlott a kondenzációs kazánja, akkor jobb mielőbb szerelőt hívni, ez nem várhat. Mi professzionálisan hárítjuk el a problémát, gyorsan, ugyanakkor rendkívül hatékonyan dolgozunk. Ha javításra van szüksége kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kondenzációs kazán javítás
Gázkészülék csere

Gázkészülék csere

Szerencsére nem gyakran, de megesik, hogy a régi, elöregedett gázkészüléket már nem lehet javítani, és ilyenkor ki kell cserélni. Vagy fűtéskorszerűsítés miatt cserélünk. Úgy, mint a beszerelést, itt is mindent szakszerűen, és gyorsan megcsinálunk.

Gázkészülék csere
Gázkészülék beszerelés

Gázkészülék beszerelés

A gázkészülékek beszerelése fontos feladat, mivel jól kell kiépíteni a gázkészülék környezetét, és jól kell beszerelni a készüléket ahhoz, hogy tökéletesen tudjon működni a jövőben. Mi gyorsan, de mégis tökéletesen beszerelünk minden gázkészüléket.

Gázkészülék beszerelés
A gázkészülékekről általában

A gázkészülékekről általában

A gázkészülékek adhatják otthonunk melegét, de akár még melegvíz ellátásunkat is. Fontos, hogy megfelelő készüléket válasszunk ki, és fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végeztessünk el rajta, különben meghibásodhatnak, és javítani kell.

A gázkészülékekről általában
Gázkészülék szerelő

Gázkészülék szerelő

Ha megbízható gázkészülék szerelőt keres, aki jól dolgozik, minőségi munkát ad ki a keze közül, akkor feltétlenül minket hívjon ki!

Gázkészülék szerelő

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni.

Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463