Gázkészülék javítás

A gázkészülékek javításánál fontos, hogy csak szakképzett szerelő vigye véghez a feladatot a családunk, és otthonunk biztonsága érdekében. Egy gázkészülék javításának ára nagyban függ a hiba nagyságától. Márkafüggetlenül vállaljuk a szerelést.

Kellemetlen dolog arra kelni reggel, hogy a lakás jéghideg, nincs melegvíz, a szobák lehűltek, és három pulóverben is fázunk.

Ilyenkor persze mindenkit elönt a pánik, főleg ha ez egy hétvégi napon történik. Vajon van ilyenkor szerelő? Mi van akkor, ha csak hétfőn jönnek ki? Ez főleg akkor kellemetlen, ha kisgyermek is van a családban, de felnőttek részére sem kellemesen napokig jéghideg házban élni. Nálunk emiatt nem kell aggódnia, mert éjszaka, hétvégén, ünnepnapokon is kiszállnak szerelőink.

Mennyi ideig tart egy javítás?

Ezt nem tudjuk előre megmondani, mivel ez mindig az adott problémától függ. Ha csak egy apró hiba van, mint például meg kell „kopogtatni” a radiátor szelepét, akkor nyilván tíz perc alatt megvagyunk. Komplikáltabb egy olyan eset, amikor a gázkazán például semmire se reagál, és nem lehet egyből megmondani, hogy a probléma.

Ha nem mi szereltük be a készüléket, akkor eddigi tapasztalataink alapján mindig nehezebb dolgunk volt. Sokszor láttuk, hogy néhányan milyen hanyag munkát végeztek, amelyet végül nekünk kellett nehéz munka árán kijavítani. Ezért is emeljük ki mindig, hogy mindig szakemberrel végeztessék az ügyfelek a gázkészülékeik szerelési munkálatait.

Milyen gázkészülékeket javítanak meg?

A mi cégünk minden olyan gázkészüléket megjavít, amelyet Magyarországon adtak el, és/vagy forgalmaztak. Többek között: Ariston, Baxi, Beretta, Biasi, Buderus, Chaffoteaux, d-ég, FÉG, Ferroli, Hajdu, Héra, Hermann, Hőterm, Hoval, idropi, immergas, Junkers, Potterton, Purmo, Saunier Duval, Stiebel Eltron, Vaillant, Westen, Bosch, airfel, Riello, Viessmann. De ezen kívül vannak még márkák természetesen, amelyeket javítunk, így ne essen kétségbe, ha nem találja készülékét ebben a listában.

Gázkészülék típusok

Fontos, hogy a kapcsolat felvételnél elmondja nekünk, hogy milyen készüléke, ha a pontos típust is megtudja mondani, az még jobb. Így mi már előre felkészülten tudunk kimenni, mert tudjuk előre, hogy mit kell csinálnunk. Sok készüléknél vannak tipikus típus hibák, amelyek szinte mindig elő jönnek, így mi ezekre már felkészültünk.

Mivel előzhető meg a meghibásodás?

A karbantartással. Csak és kizárólag a karbantartással. A gázkészülék értelemszerűen gázzal működik, ami nem egy veszélytelen dolog. Nagyon fontos ezért IS, hogy évente legalább egyszer lássa egy szakember. A szakember minden fontosabb dolgot ellenőriz a készüléken, lehetőségei szerint szétszereli, ellenőrzi például a hőcserélőt, és alaposan kitisztítja a készüléket.

Ezzel hosszú évekkel meghosszabbíthatjuk készülékünknek az élettartalmát, mind amellett nem kell félnünk attól, hogy egyszer csak leáll a tél közepén.

Gázkészülék karbantartás

Garanciális szerelés

Az általunk elvégzett munkára garanciát adunk, de hangsúlyozzuk, hogy a mások által elvégzett munkára nem áll módunkban garanciát adni. A garancia feltételeiről, és részleteiről ügyfélszolgálatunkon tud érdeklődni.

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Takarítás

A takarítás legfontosabb része, hogy hatékony legyen. A hatékonyságot úgy tudjuk elérni, hogy pontosan tudjuk, hogy mit mivel és hol érdemes takarítani. A tapasztalt takarítók ezeket pontosan tudják, így ők tökéletesen kitakarítják a lakást, vagy akár az irodát is. A takarításnál nagyon fontos, hogy szemmel láthatóan szép tiszta legyen minden, de még fontosabb, hogy minden baktérium, gomba megsemmisüljön. Szakértő csapatunk tökéletesen kifertőtlenít házakat, társasházakat, vagy irodákat.

Takarítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni.

Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Styl bútor felújítás, restaurálás

Antik Bútor Javítás

Styl bútor felújítás, restaurálás

Második generációs műbútorasztalosként tökéletes, korhűen újítok fel minden antik bútort. Több évtizedes munkám során volt szerencsém az osztrák nagykövetségnek a rezidenciáján dolgozni, amelyet meg is tekinthet a weboldalon.