Kondenzációs kazán javítás

Ha elromlott a kondenzációs kazánja, akkor jobb mielőbb szerelőt hívni, ez nem várhat. Mi professzionálisan hárítjuk el a problémát, akár már ma.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán javítás Kondenzációs kazán javítás

Ha a kazán elromlik, azt egyből észrevesszük. Nincs fűtés, kihűlt az egész lakás, és nagyon fázunk. Ilyenkor gyorsan kell a szerelő.

Mivel tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy a szerelők kiérjenek minél hamarabb, ezért a mi ügyfél szolgálatunk folyamatosan elérhető. Ha felvettük egymással a kapcsolatot, akkor a lehető legkorábbi időpontba kimegyünk és elkezdjük megjavítani készülékét.

Budapest össze kerületébe ingyenes kiszállunk, nem számítunk nem kiszállási díjat, nincsenek rejtett költségek, sem felárak.

Gázszerelőt keres? Kérjen ajánlatot!

Meddig tart egy kondenzációs kazán szerelés?

Ezt sajnos nem tudjuk mindig előre megmondani. Vannak rémegyszerű problémák, amelyeket akár telefonon keresztül is megtudunk oldani, ki sem kell mennünk. Ezekből kevés van, de azért vannak. A legtöbb probléma egy nagyjából 30 perc és 3 óra közé tehető. Vannak problémák, amik ez alatt vannak, és vannak, amik e fölött, de ezek szerencsére ritkábbak.

Itt is meg kell jegyeznünk, hogy ha rendszeresen karban van tartva a készülék, akkor nagyon ritkán fordulnak elő meghibásodások, mivel évente legalább egyszer valaki biztosan rá néz a készülékre. Ha rendszeresen karbantartja a készülékét, akkor megelőzi a meghibásodásoknak a nagy részét.

Meddig tart egy kondenzációs kazán szerelés?
Milyen kondenzációs kazánokat javítunk?

Milyen kondenzációs kazánokat javítunk?

Természetesen bármelyiket. Mi nem vagyunk márka szerviz, így mi minden mindenféle kondenzációs kazánt megjavítunk, mi nem válogatunk ezek között. Nagyon fontos, hogy előre jelezze nekünk, hogy milyen készüléke van, mivel így már előre feltudunk készülni a javításra. Minden készülék más, így minden készülékhez más szerszámok, eszközök kellenek, így ha előre tudatja velünk, akkor sokkal könnyebb dolgunk van.

Minden kazánt meglehet javítani?

Szeretnénk azt mondani, hogy igen, de sajnos nem. Ha valaki elhanyagolja a karbantartást, vagy épp csúnya szóval mondva „gagyi” készüléke van, akkor sajnos nem mindig javítható a készülék.

Szerelőink természetesen mindent megtesznek annak érdekébe, hogy a készüléket meg lehessen javítani, de ez nem mindig jön össze. Ha már nem megjavítani, akkor azt jelezzük Ön felé, és felajánljuk a cserét.

A csere során a régi készüléket elszállíttatjuk, és beszerelünk egy újat. Az új készüléknél segítünk kiválasztani a méltó utódot, ami ugyanúgy elfogja látni feladatát, mint a régi.

Kondenzációs kazánok garanciális javítása

Ha mi szereltük be a kondenzációs kazánját, akkor természetesen a garanciális időn belül ingyenesen szállunk ki, és ingyenesen javítjuk meg a készüléket. Csak az általunk felszerelt készülékekre vonatkozik ez az ajánlat.

Minden kazánt meglehet javítani?
Kondenzációs kazán szerelő Budapesten

Kondenzációs kazán szerelő Budapesten

A kazánok rendkívül fontos szerepet játszanak életünkben. A kazánok szolgáltatják a meleget, a kazánoknak köszönhetjük azt, hogy melegvíz van otthonunkban. Ezek olyan szolgáltatások, amelyek nélkül ma már el se tudnánk képzelni az életünket. Részévé váltak, születésünktől kezdve, így nagyon nagy a meglepettség, amikor valamelyik funkció nincs az otthonunkban.

Ilyenkor természetesen mindenkit elönt a pánik, kétségbeesetten nyomogatja a készülék gombjait (ha van), hátha valamitől újra helyreáll. De ez általában nem szokott beválni. Ilyenkor szerelőt kell hívni.

Ha Budapesten él, akkor feltétlenül minket hívjon ki. Mi garantáljuk, hogy nem csak hivatali időben szállunk ki és javítunk, hanem akár este, hétvégén, vagy ünnepnapon is. Mi aztán jól tudjuk, hogy mi a következménye annak, hogy ha hibásan működik tovább egy kazán. Nem csak azzal kell számolni, hogy a hideg lesz a lakásban, vagy azzal, hogy nem lesz melegvíz. Ennél sokkal többről van szó.

Ha hibásan működik egy kazán az komoly veszélyeket rejt magában. Életvédelmi szempontból nagyon fontos, hogy minél hamarabb lássa egy szerelő a készüléket, különben akár még gázszivárgás is történhet, amelyet jobb nem megkockáztatni. A gáz rendkívül veszélyes tud lenni egy hibás készülékben, de nagyon fontos, hogy saját kezűleg ne próbálja meg megjavítani, mivel lehet, hogy még nagyobb lesz a gond.

Épp ezért ha azt tapasztalja, hogy bármilyen probléma van készülékével, akkor azonnal szóljon nekünk. Mi egyből elindulunk, hogy elháríthassuk a problémát. Ránk biztos, hogy nem kell várnia. Hívjon minket bizalommal!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!