Kondenzációs kazán javítás

Ha elromlott a kondenzációs kazánja, akkor jobb mielőbb szerelőt hívni, ez nem várhat. Mi professzionálisan hárítjuk el a problémát, akár már ma.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Ha a kazán elromlik, azt egyből észrevesszük. Nincs fűtés, kihűlt az egész lakás, és nagyon fázunk. Ilyenkor gyorsan kell a szerelő.

Mivel tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy a szerelők kiérjenek minél hamarabb, ezért a mi ügyfél szolgálatunk folyamatosan elérhető. Ha felvettük egymással a kapcsolatot, akkor a lehető legkorábbi időpontba kimegyünk és elkezdjük megjavítani készülékét.

Budapest össze kerületébe ingyenes kiszállunk, nem számítunk nem kiszállási díjat, nincsenek rejtett költségek, sem felárak.

Meddig tart egy kondenzációs kazán szerelés?

Ezt sajnos nem tudjuk mindig előre megmondani. Vannak rémegyszerű problémák, amelyeket akár telefonon keresztül is megtudunk oldani, ki sem kell mennünk. Ezekből kevés van, de azért vannak. A legtöbb probléma egy nagyjából 30 perc és 3 óra közé tehető. Vannak problémák, amik ez alatt vannak, és vannak, amik e fölött, de ezek szerencsére ritkábbak.

Itt is meg kell jegyeznünk, hogy ha rendszeresen karban van tartva a készülék, akkor nagyon ritkán fordulnak elő meghibásodások, mivel évente legalább egyszer valaki biztosan rá néz a készülékre. Ha rendszeresen karbantartja a készülékét, akkor megelőzi a meghibásodásoknak a nagy részét.

Milyen kondenzációs kazánokat javítunk?

Természetesen mindegyik. Mi nem vagyunk márka szerviz, így mi minden mindenféle kondenzációs kazánt megjavítunk, mi nem válogatunk ezek között. Nagyon fontos, hogy előre jelezze nekünk, hogy milyen készüléke van, mivel így már előre feltudunk készülni a javításra. Minden készülék más, így minden készülékhez más szerszámok, eszközök kellenek, így ha előre tudatja velünk, akkor sokkal könnyebb dolgunk van.

Minden kazánt meglehet javítani?

Szeretnénk azt mondani, hogy igen, de sajnos nem. Ha valaki elhanyagolja a karbantartást, vagy épp csúnya szóval mondva „gagyi” készüléke van, akkor sajnos nem mindig javítható a készülék.

Szerelőink természetesen mindent megtesznek annak érdekébe, hogy a készüléket meg lehessen javítani, de ez nem mindig jön össze. Ha már nem megjavítani, akkor azt jelezzük Ön felé, és felajánljuk a cserét. 

A csere során a régi készüléket elszállíttatjuk, és beszerelünk egy újat. Az új készüléknél segítünk kiválasztani a méltó utódot, ami ugyanúgy elfogja látni feladatát, mint a régi.

Kondenzációs kazánok garanciális javítása.

Ha mi szereltük be a kondenzációs kazánját, akkor természetesen a garanciális időn belül ingyenesen szállunk ki, és ingyenesen javítjuk meg a készüléket. Csak az általunk felszerelt készülékekre vonatkozik ez az ajánlat.

Kondenzációs kazán szerelő Budapesten

A kazánok rendkívül fontos szerepet játszanak életünkben. A kazánok szolgáltatják a meleget, a kazánoknak köszönhetjük azt, hogy melegvíz van otthonunkban. Ezek olyan szolgáltatások, amelyek nélkül ma már el se tudnánk képzelni az életünket. Részévé váltak, születésünktől kezdve, így nagyon nagy a meglepettség, amikor valamelyik funkció nincs az otthonunkban. 

Ilyenkor természetesen mindenkit elönt a pánik, kétségbeesetten nyomogatja a készülék gombjait (ha van), hátha valamitől újra helyreáll. De ez általában nem szokott beválni. Ilyenkor szerelőt kell hívni.

Ha Budapesten él, akkor feltétlenül minket hívjon ki. Mi garantáljuk, hogy nem csak hivatali időben szállunk ki és javítunk, hanem akár este, hétvégén, vagy ünnepnapon is. Mi aztán jól tudjuk, hogy mi a következménye annak, hogy ha hibásan működik tovább egy kazán. Nem csak azzal kell számolni, hogy a hideg lesz a lakásban, vagy azzal, hogy nem lesz melegvíz. Ennél sokkal többről van szó. 

Ha hibásan működik egy kazán az komoly veszélyeket rejt magában. Életvédelmi szempontból nagyon fontos, hogy minél hamarabb lássa egy szerelő a készüléket, különben akár még gázszivárgás is történhet, amelyet jobb nem megkockáztatni. A gáz rendkívül veszélyes tud lenni egy hibás készülékben, de nagyon fontos, hogy saját kezűleg ne próbálja meg megjavítani, mivel lehet, hogy még nagyobb lesz a gond.

Épp ezért ha azt tapasztalja, hogy bármilyen probléma van készülékével, akkor azonnal szóljon nekünk. Mi egyből elindulunk, hogy elháríthassuk a problémát. Ránk biztos, hogy nem kell várnia. Hívjon minket bizalommal!

Hasonló oldalak

Kondenzációs kazán javítás

Kondenzációs kazán javítás

Ha elromlott a kondenzációs kazánja, akkor jobb mielőbb szerelőt hívni, ez nem várhat. Mi professzionálisan hárítjuk el a problémát, gyorsan, ugyanakkor rendkívül hatékonyan dolgozunk. Ha javításra van szüksége kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kondenzációs kazán javítás
Kondenzációs kazán szervizelés

Kondenzációs kazán szervizelés

Mi nem nézzük a márkát, márkafüggetlenül szervizelünk minden kondenzációs kazánt. Ha elromlott, vagy csak karbantartásra szorul, akkor hívjon minket. Kiszállunk, megjavítjuk készülékét, alaposan ellenőrzünk mindent, és olyan lesz, mint új korában.

Kondenzációs kazán szervizelés
Kondenzációs kazán csere

Kondenzációs kazán csere

Ha úgy gondolja, hogy kazánja megérett a cserére, akkor hívjon minket. A helyszíni felmérést követően elkészítjük Önnek az árajánlatot, amelyet ha elfogad, akkor megkezdjük a cserét. A szakszerű beszerelést követően átadjuk Önnek gázkazánját.

Kondenzációs kazán csere
Kondenzációs kazán

Kondenzációs kazán

A kondenzációs kazánok nagyobb hatékonysággal dolgoznak, mint a hagyományos kazánok, ráadásul sokkal költséghatékonyabbak is, és környezet kímélőbbek. Ha családi házban, vagy társasházban élünk, akkor 2018-tól csak ilyet szereltethetünk be.

Kondenzációs kazán
Kondenzációs kazán beszerelés

Kondenzációs kazán beszerelés

Sok esetben az egész fűtésrendszert át kell alakítani egy kondenzációs kazánhoz, át kell alakítani a kéményeket például. Ez nagy munka, de mi elvállaljuk. Kiépítjük az új fűtésrendszerét, és beépítjük új kondenzációs gázkazánját is, mindezt kedvező áron.

Kondenzációs kazán beszerelés
Kondenzációs kazán karbantartás

Kondenzációs kazán karbantartás

Mint minden más gázkészüléket, a kondenzációs gázkazánt is időnként karban kell tartani. Ha biztosak akarunk lenni abban, hogy a következő fűtési szezon is zökkenő mentesen fog lezajlani, akkor jobb ha az előző szezon végén megnézetjük készülékünket.

Kondenzációs kazán karbantartás
Mi a kondenzációs kazán?

Mi a kondenzációs kazán?

A kondenzációs kazán olyan kazán, amely az égéstermékben lévő hőt is feltudja használni, így ezzel nagyobb hatásfokot tud elérni, mint társai. Annyira jól felhasznál minden energiát, hogy felesleges energia szinte alig távozik a készülékből.

Mi a kondenzációs kazán?
Mennyivel hatékonyabb a kondenzációs kazán?

Mennyivel hatékonyabb a kondenzációs kazán?

A nyugati országokban már nem is szerelnek be nem kondenzációs kazánt. Környezettudatosabb, olcsóbb a működtetése, hamar visszahozza a ráfordított összeget. Amíg egy hagyományos készülék 90%-on működik, addig ez a kazán képes 110%-on is működni.

Mennyivel hatékonyabb a kondenzációs kazán?
Gázkészülék javítás

Gázkészülék javítás

A gázkészülékek javításánál fontos, hogy csak szakképzett szerelő vigye véghez a feladatot a családunk, és otthonunk biztonsága érdekében. Egy gázkészülék javításának ára nagyban függ a hiba nagyságától. Márkafüggetlenül vállaljuk a szerelést.

Gázkészülék javítás
Gázkazán

Gázkazán

A gázkazán egy összefoglaló név. A gázkazánokat csoportosítjük elhelyezés, funkció, égés folyamat, és égéstermék-elvezetés szerint. Mindegyik csoportokban több alcsoport található, így mindenki számára megtalálható minden igény szerint a tökéletes kazán.

Gázkazán

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni.

Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463