Energiahatékony megoldások

Ma már a gázkészülékek széles skáláján is találhatunk olyan készülékeket, amelyek kifejezetten energiahatékonyak. Válasszon Ön is energiahatékony megoldást!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Nézzünk szembe a tényekkel: a környezet védelem miatt muszáj, hogy energiahatékony megoldások alkalmazzunk otthonunkban is.

Ma már nem elegendő, hogy külön gyűjtjük a PET-palackot, és lekapcsoljuk az elosztót, ha elmegyünk otthonról. Komolyabban és rendszer szintűen kell gondolkoznunk a problémáról, a klímaváltozásról, és az energia ellátásról. Az energiatakarékos élet lehetővé teszi, hogy ezekkel, jó eséllyel tudjuk szembe nézni.

Az Európai Unió nem véletlenül választotta ki a fűtésrendszerek. Tanulmányaik szerint a kontinensen energia fogyasztásának 30 százalékát teszi ki a lakossági vízmelegítők, fűtőrendszerek.

További kutatásaink azt bizonyították, hogy ha minimum követelményt vezetnek be a fűtésrendszerekre, akkor 2020-ra olyan mértékű energia spórolást érhetünk el, mintha két Olaszországban egész évben nem lenne kazán és vízmelegítő. Ráadásul a széndioxid kibocsájtás is jelentősen lecsökkenne.

Éppen ezért fogadták el az EU-ban a rendeletet, és ezért van érvényben Magyarországon is. Ez a 813/2013/EU rendelet.

Ezt az energiahatékonyságot ma már számtalan cég tűzte ki magának célként, például az Ariston is, csakhogy egyet említsünk. 

Energiahatékonyságban nagyon jó célt szolgálnak a kondenzációs gázkazánok, amelyek rendkívüli, szinte 110%os hatékonysággal tudnak működni úgy, hogy közben kevésbé szennyezik a környezetet, mint hagyományos társaik. Ráadásul meg kell jegyzenünk, hogy sokkal költség hatékonyabbak is, mint a kondenzációs kazánok felhasználják a füstgázt is, így kevesebb tüzelőanyagra van szükség, így ezzel komoly összegeket lehet megpróbálni.

Gondolkodjon a jövőben, és válasszon energiahatékony megoldásokat otthonába.

Parapetes konvektor helyett cirkó - energiahatékony megoldás olcsón

Manapság nagyon sokan keresnek meg minket azzal, hogy szeretnék korszerűsíteni a régi fűtésrendszert. Sokan amikor meghallják, hogy mennyibe kerül egy teljes átalakítás akkor inkább visszakoznak. Ez természetes, egy nagy átalakítás nagy költségekkel jár, sok esetben nagy bontásokra van szükség, kémény átalakítás és még sok más.

Szerencsés helyzetben vannak azok, akiknek otthon parapetes konvektoruk van. Bár most biztos nem érzik azt, hogy ebben a helyzetben lennének, mivel ma már a konvektor nem túl jó fűtési módszer. Túl sokat kell rákölteni, túl sokat fogyaszt, a mai készülékek már nem olyan jó minőségűek, régit alig lehet találni, sok készülékhez már nincs megfelelő alkatrész - és a többi. 

De szerencsére a parapetes konvektorok helyére könnyen be lehet építeni egy parapetes cirkót. Mégis hogy lehetséges ez? Vannak ma már kifejezetten olyan kazánok, amelyeket arra terveztek, hogy ezeket a készülékeket lecseréljék. Ezek a kazánok sokkal kevesebbet fogyasztanak, sokkal gazdaságosabbak, mint a régi konvektorok.

Nem szabad elfelejteni, hogy ezekhez a kazánokhoz sok esetben valamilyen fűtőtestet kell beszerelni, mint például radiátort. De még így is sokkal olcsóbb, mint a konvektorokat fenntartani.

A konvektorok öt fokozatát itt az ideje elfelejteni. Ezeken a kazánokon már tökéletesen és pontosan be lehet mindent állítani, nem fog olyan megtörténni, hogy hármason túl hideg van, négyesen meg izzadunk. Ráadásul többet arra sem kell várnunk, hogy belobbanjon a készülék, ezek a kazánok már nem így működnek.

Ha úgy gondolja, hogy itt az ideje a sokat fogyasztó készülékét lecserélnie valamin újra, akkor feltétlenül hívjon ki minket!

Hasonló oldalak

Energiahatékony megoldások

Energiahatékony megoldások

Ma már a gázkészülékek széles skáláján is találhatunk olyan készülékeket, amelyeket kifejezetten energiahatékonyak. Ilyen például a kondenzációs gázkazán, amely sokkal hatékonyabban tudja felhasználni az energiát, így időt, és pénzt spórolunk.

Energiahatékony megoldások
Gázkészülék csere

Gázkészülék csere

Szerencsére nem gyakran, de megesik, hogy a régi, elöregedett gázkészüléket már nem lehet javítani, és ilyenkor ki kell cserélni. Vagy fűtéskorszerűsítés miatt cserélünk. Úgy, mint a beszerelést, itt is mindent szakszerűen, és gyorsan megcsinálunk.

Gázkészülék csere

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni.

Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463