Radiátor

Mivel a radiátor a fűtésrendszer része, ezért szakembereink örömmel vállalják ezek karbantartását, szerelését és cseréjét is egyaránt, Pest megye teljes területén. 0-24-ben, egész évben számíthat ránk. Számlát és garaciát egyaránt adunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Radiátor Radiátor

Radiátor

Mivel a radiátor a fűtésrendszer része, ezért cégünk szakemberei örömmel vállalják annak karbantartását, szerelését és cseréjét is egyaránt, Pest megye teljes területén. Amennyiben gond van otthonában vagy munkahelyén a radiátorral, vagy csak szeretné, ha karbantartást végeznénk rajta, ne habozzon hívni minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és munkatársaink segítségét kérni.

Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen is és örömmel fogadják hívását ügyfélszolgálatunkon a nap 24 órájában, az év bármely napján. Mindazonáltal, akár azonnali kiszállást is vállalnak, ami azt jelenti, hogy pár órán belül megoldódhat a problémája. Továbbá, természetesen minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk.

Fontos, hogy a radiátorokra is szenteljünk időt évente legalább egyszer, még a fűtésszezon indulása előtt. Ezt karbantartással tehetjük meg, amit szakembereink egybe kötnek a fűtésrendszer karbantartásával. Továbbá, kérheti segítségünket légtelenítéssel kapcsolatban is. Ezek hozzájárulnak ahhoz, hogy a radiátor ne mondja fel a szolgálatot, illetve hosszú távon biztosíthatjuk a megfelelő működését. Keressen minket bizalommal és mi örömmel segítünk mindenben.

Radiátor

Szinte nincs olyan ember, aki ne találkozott volna radiátorokkal. Mai napig ezzel fűtik az iskolákat, kórházakat, és még számtalan helyet.

Mi az a radiátor?

A radiátorokról elmondható, hogy olyan fűtőtestek amelyekben valamilyen forró folyadék kering, és ezáltal melegíti fel az adott helyiségben a levegőjét, és környezetét. A radiátorok, úgy, mint a konvektorok a fűtőtestek családjába tartoznak, mindkettő a hőcserélés elvén adják le a hőenergiát.

Téves gondoltak, hogy a radiátorok hősugárzók lennének. Döntő részt nem hőradiáció útján adják le a hőenergiát, hanem konvekció, azaz hőáramlás útján. Ugyan úgy, ahogy a konvektorok. A radiátor nevet történeti okokból használjuk, de fontos tudni, hogy nem hőradáció megy végbe.

Gázszerelőt keres? Kérjen ajánlatot!

A konvekció során a meleg fűtőtest, amely általában fém a vele közvetlenül érintkezésbe lépő levegő részecskéit melegíti fel. Ez a meleg melegíti fel tovább például a bútorokat is.

Manapság mindent radiátornak neveznek, amelyben valamilyen forró folyadék kering, a konvektor kifejezést meg arra használják, ahol van közvetlen hőforrás, például őrláng.

Milyen radiátorok vannak?

A radiátorok megtudjuk különböztetni anyaguk szerint. Van az öntöttvas radiátor. Ezek az elmúlt koroknak voltak népszerűek, manapság lecserélődtek. Ennek egyszerű oka van: nagyon nehezek. Egy radiátor akár 100 Kg felett is lehet, így nem volt kellemes, amikor a negyedikről kellett lecipelni egy cserénél. Ettől függetlenül nagyon jól bírják a strapát, nehezen sérülnek, nagy mennyiségű víz fér el bennük, jól bírják a nyomást, és szinte örök életűek.

Vannak az alumínium radiátorok, amelyek sokkal könnyebbek már. Viszont nem való minden hova, például olyan fűtési rendszerekben olyan van rézvezeték, ott az elektrokémiai reakciók miatt ki tud lyukadni a fűtőtest.

Milyen radiátorok vannak?
Nem fűt a radiátor?

Vannak még az acéllemez radiátorok, amelyek mondhatjuk a legelterjedtebbek itthon. Jó az áruk, könnyen beszerezhetőek, könnyű őket szerelni, ízlésesek, nem csúfítják a lakást, rengeteg méret létezik belőlük, jól működnek. Hátrányai, hogy ha elkezd rozsdásodni akkor, kifog lyukadni előbb-utóbb.

Üzemmódjuk szerint is meg lehet különböztetni őket, itt vannak például az elektromos radiátorok, amelyekkel mi nem foglalkozunk.

Nem fűt a radiátor?

Ennek bizony számtalan oka lehet. Ha felhív minket, akkor előzetesen telefonon próbáljuk meg orvosolni a gondot, sok esetben segíteni szokott. Ha nem megy, akkor rövid időn belül kiszállunk, és megjavítjuk radiátorát.

Radiátor szerelőt keres?

A radiátor, mint fűtőtest az egyik leggyakoribb ma Magyarországon. Így nem is csoda, hogy rengetegen hívnak ki minket, hogy szereljük meg a radiátorukat. A fűtés megléte rendkívül fontos minden otthonban. Fűtés nélkül rendkívül hamar letud hűlni a lakás főleg akkor, ha nincs jól szigetelve. Épp ezért elengedhetetlen az, hogy jól működjön a radiátor.

Mit tehet az ember, ha tönkremegy a radiátor? Természetesen egyből szerelőt kell hívni, nem szabad várni. Ha egyből szerelőt hív, akkor megtudja akadályozni azt, hogy a lakás lehűljön, vagy akár azt, hogy a készülék még rosszabb állapotba kerüljön.

Ha minket hív ki, akkor garantáljuk, hogy gyorsan ki fogunk érkezni. Minket bármikor felhívhat, mivel állandó rendelkezésre állást biztosítunk. Ez azt jelenti, hogy minket hívhat éjszaka, hétvégén, ünnepnapokon mi biztos, hogy fel fogjuk venni a telefont. A telefon beszélgetést követően akár egy órán belül is otthonában lehetünk, mi nem váratjuk meg Önt. Mi pontosan tudjuk, hogy mennyire fontos a gyorsaság.

Ha azt szeretné, hogy készüléke tökéletesen meg legyen javítva akkor minket hívjon ki. Mi gyorsan és szakszerűen megoldjuk a problémáját, akár már ma. Hívjon minket bizalommal. 

Radiátor szerelőt keres?
Radiátor szerelés árak - mennyibe kerül a szerelés?

Radiátor szerelés árak - mennyibe kerül a szerelés?

A fűtési módszer lehet sokféle, de egy biztos: rengeteg mindenkinek van otthon radiátora. Van, aki szereti, van aki utálja, de mindenképp hálásnak kell lennünk, hogy vannak, és meleg adnak át nekünk.

Kivéve, ha elromlik a radiátor. Az komoly probléma, mivel ha nem jó a radiátor, akkor nincs meleg. Ez rendkívül kellemetlen egy hideg téli napon, amikor hazamegyünk és azt érezzük, hogy a radiátor jéghideg.

Ilyenkor nincs mit tenni, szerelőt kell hívni. Természetesen egyből mindenkinek az a kérdése, hogy vajon mennyibe fog kerülni a szerelés. Ezt sajnos nem lehet előre megmondani, hogy mennyibe fog kerülni. A radiátoroknak rendkívül sok meghibásodási lehetőségük van, annyi a hiba lehetőségek száma, hogy nem lehet egyazon árat mondani.

Radiátor szerelés Budapesten

Vannak könnyebb feladatok, mint például az, ha a szeleppel van a baj. Ilyenkor sok esetben segít az, hogy ha jó helyen, jó erővel megkocogtatjuk a szelepet. De van olyan probléma is, amikor légzsák kerül a radiátorba. Ezt szerelés nélkül általában úgy lehet megállapítani, hogy megnézzük, hogy a radiátor hol fűt. Ha csak az alján nem fűt, akkor légzsákkal van dolgunk. Ilyenkor légteleníteni kell a készüléket, ha még időben vettük észre. A légzsák rozsdásodást tud okozni, így ilyenkor ezt is fel kell mérnünk, hogy milyen mértékű a rozsdásodás.

Épp ezért ahhoz, hogy árat tudjunk mondani látnunk kell a készüléket. De természetesen ha felhív minket, és elmondja, hogy mit tapasztal, akkor mi már tudunk mondani egy ár tartományt. Ebben a tartományban biztosan benne lesz a végleges ár. A végleges árat a szerelés megkezdése előtt tudatjuk Önnel. Egy biztos: mi megfizethetőek vagyunk. Az áraink elérhetőek, mi nem az a cég vagyunk, akik “horror” áron dolgoznak. Hívjon minket bizalommal.

Radiátor szerelés Budapesten

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Legnépszerűbb keresések: radiátor kifejezésre

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463