Kondenzációs kazán beszerelés

Sok esetben az egész fűtésrendszert át kell alakítani egy kondenzációs kazánhoz, át kell alakítani a kéményeket például. Ez nagy munka, de mi elvállaljuk. Kiépítjük az új fűtésrendszerét, és beépítjük új kondenzációs gázkazánját is, mindezt kedvező áron.

Ha már meg van az elhatározás, akkor itt az ideje, hogy beszereltesse a készüléket. Segítünk, hogy kezdjen hozzá.

Hogyan válaszunk jó kazánt?

Először is keressen egy jó szakembert – például minket. A szakemberek tökéletesen feltudják mérni az ügyfelek igényeit, így tökéletes készüléket tudnak ajánlani.

Ha az ügyfél próbál keresni magának egy kazánt, akkor könnyen belefuthat abba, hogy olyat választ ki amit ismer. Például BOSCH-t, ez mindenki számára ismerős márka. Találkoztunk már olyan esettel, hogy az ügyfél kiválasztott egy számára szimpatikus készüléket, majd amikor megnéztük, akkor rájöttünk, hogy sem a teljesítménye, nem a funkciója, sem az energiaigénye nem megfelelő az ügyfél számára.

Mi egy ilyen készülék során azt nézzük, hogy milyen a teljesítménye, típusa, márkája, károsanyag-kibocsájtása, megbízhatósága, garanciája, tartóssága, funkciója. Ezekhez hozzá vesszük azt, hogy milyen igénye van az ügyfél, mivel nem mindegy, hogy egy 60 négyzetméteres, vagy 160 négyzetméteres házba lesz a kazán. 

Mennyire fontos a márka?

Is-is. Egyrészről nem fontos, mivel nem a márka dönti el, hogy jó-e az adott készülék. Ilyenbe már mindenki életébe belefutott, hogy volt egy alsó kategóriás terméke (például hűtő), és hosszú évekig bírta. Így nem mondhatjuk azt, hogy minden alsó kategóriás márka rossz.

De azt sem, hogy jó. Sajnos igaz az, hogy a híres márkák nem véletlenül lettek híresek. Egy Ariston, Saunier Duval, vagy Vaillant márka termékei szinte 100%, hogy jók lesznek. Az elmúlt évtizedek alatt bizonyították, hogy mennyire jó minőségűek. A weboldalunkon javarészt sok márkát megtalál, így bőven tud Ön is válogatni, de mint már említettük, nagyon fontos, hogy előtte velünk konzultáljon ez ügyben.

Hogyan zajlik a kazán beszerelése?

Úgy, mint minden más kazáné, de azért mégis más. Először mindenféleképpen kimegyünk az otthonába, hogy felmérjük a terepet. A kondenzációs kazánoknak például más kémény kell (PPS, vagy PPS/ALU), így ezt mindenképp ellenőrizni kell, hogy szükség van-e kémény átalakításra.

Ha a kémény megfelelő, és minden más feltétel is adott, és már a készülék is meg van, akkor elkezdjük a beszerelést. A beszerelés hosszabb időt is igénybe vehet, nem tudjuk előre megmondani, hogy mennyi időre lesz szükségünk. Természetesen mindig próbálunk igyekezni, de mindig csak addig, amíg ez nem megy a minőségi munka rovására.

A szerelést követően átadjuk Önnek a terepet, de természetesen mindent megmutatunk, ami fontos. Elmondjuk a készülék használatát, és felhívjuk a figyelmét arra, hogy rendszeresen hívjon minket karbantartásra.

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Takarítás

A takarítás legfontosabb része, hogy hatékony legyen. A hatékonyságot úgy tudjuk elérni, hogy pontosan tudjuk, hogy mit mivel és hol érdemes takarítani. A tapasztalt takarítók ezeket pontosan tudják, így ők tökéletesen kitakarítják a lakást, vagy akár az irodát is. A takarításnál nagyon fontos, hogy szemmel láthatóan szép tiszta legyen minden, de még fontosabb, hogy minden baktérium, gomba megsemmisüljön. Szakértő csapatunk tökéletesen kifertőtlenít házakat, társasházakat, vagy irodákat.

Takarítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni.

Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Olcsón, garanciával megbízható szakemberektől

Klíma javítás Budapest

Olcsón, garanciával megbízható szakemberektől

Teljes körű klíma ellátást biztosítunk, legyen az javítás, karbantartás, tisztítás, beszerelés, vagy bármi más, ránk biztosan számíthat. Jól dolgozunk, precízek vagyunk és tartósan alacsony áron kínáljuk szolgáltatásainkat. Bízzon meg minket klímája javításával.