Kondenzációs kazán beszerelés

Sok esetben az egész fűtésrendszert át kell alakítani egy kondenzációs kazánhoz, át kell alakítani a kéményeket például. Ez nagy munka, de mi elvállaljuk. Kiépítjük az új fűtésrendszerét, és beépítjük új kondenzációs gázkazánját is, kedvező áron.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán beszerelés Kondenzációs kazán beszerelés

Ha már megvan az elhatározás, akkor itt az ideje, hogy beszereltesse a készüléket. Segítünk, hogy kezdjen hozzá.

Hogyan válaszunk jó kondeznzációs kazánt?

Először is keressen egy jó szakembert – például minket. A szakemberek tökéletesen feltudják mérni az ügyfelek igényeit, így tökéletes készüléket tudnak ajánlani.

Ha az ügyfél próbál keresni magának egy kazánt, akkor könnyen belefuthat abba, hogy olyat választ ki amit ismer. Például BOSCH-t, Junkerst-t vagy Vaillant-ot, ezek mindenki számára ismerős márkák. Találkoztunk már olyan esettel, hogy az ügyfél kiválasztott egy számára szimpatikus készüléket, majd amikor megnéztük, akkor rájöttünk, hogy sem a teljesítménye, nem a funkciója, sem az energiaigénye nem megfelelő az ügyfél számára.

Gázszerelőt keres? Kérjen ajánlatot!

Mi egy ilyen készülék során azt nézzük, hogy milyen a teljesítménye, típusa, márkája, károsanyag-kibocsájtása, megbízhatósága, garanciája, tartóssága, funkciója. Ezekhez hozzá vesszük azt, hogy milyen igénye van az ügyfél, mivel nem mindegy, hogy egy 60 négyzetméteres, vagy 160 négyzetméteres házba lesz a kazán.

Mennyire fontos a kondenzációs kazán márkája?

Is-is. Egyrészről nem fontos, mivel nem a márka dönti el, hogy jó-e az adott készülék. Ilyenbe már mindenki életébe belefutott, hogy volt egy alsó kategóriás terméke (például hűtő), és hosszú évekig bírta. Így nem mondhatjuk azt, hogy minden alsó kategóriás márka rossz.

De azt sem, hogy jó. Sajnos igaz az, hogy a híres márkák nem véletlenül lettek híresek. Egy Ariston, Saunier Duval, vagy Vaillant márka termékei szinte 100%, hogy jók lesznek. Az elmúlt évtizedek alatt bizonyították, hogy mennyire jó minőségűek. A weboldalunkon javarészt sok márkát megtalál, így bőven tud Ön is válogatni, de mint már említettük, nagyon fontos, hogy előtte velünk konzultáljon ez ügyben.

Hogyan válaszunk jó kondeznzációs kazánt?
Hogyan zajlik a kondenzációs kazán beszerelése?

Hogyan zajlik a kondenzációs kazán beszerelése?

Úgy, mint minden más kazáné, de azért mégis más. Először mindenféleképpen kimegyünk az otthonába, hogy felmérjük a terepet. A kondenzációs kazánoknak például más kémény kell (PPS, vagy PPS/ALU), így ezt mindenképp ellenőrizni kell, hogy szükség van-e kémény átalakításra.

Ha a kémény megfelelő, és minden más feltétel is adott, és már a készülék is meg van, akkor elkezdjük a beszerelést. A beszerelés hosszabb időt is igénybe vehet, nem tudjuk előre megmondani, hogy mennyi időre lesz szükségünk. Természetesen mindig próbálunk igyekezni, de mindig csak addig, amíg ez nem megy a minőségi munka rovására.

A szerelést követően átadjuk Önnek a terepet, de természetesen mindent megmutatunk, ami fontos. Elmondjuk a készülék használatát, és felhívjuk a figyelmét arra, hogy rendszeresen hívjon minket karbantartásra.

Kondenzációs kazán kémény

A kondenzációs kazánokra ma már kötelező átváltani. Akik mostanság akarnak kazánt váltani, kazánt lecserélni azok már találkoztak ezzel. Ennek számtalan oka van, egyrészről az életvédelmi okok, másrészről a környezetvédelmi okok. A kondenzációs kazánok sok esetben sokkal jobbnak bizonyultak, mint a hagyományos kazánok, így lettek törvényesen is kötelezőek.

Ma már szerencsére rengeteg készülék közül tudunk választani, rengeteg márka gyárt kondenzációs készülékeket. Sokan viszont azt gondolják, hogy egyszerűen csak vesznek egy új kazánt, bekötik (még szerelőt sem hívnak) és kész is, nincs semmi probléma. Csak sajnos ez egyáltalán nem így van.

A kondenzációs kazán másképp működik, mint egy hagyományos kazán, főleg a nyílt égésterűekkel szemben. Épp ezért mielőtt még bármilyen kazánt is beszereltetne a kéményt meg kell nézetni, mivel valószínű, hogy a kondenzációs kazánhoz alkalmatlan lesz.

Kondenzációs kazán kémény
Fűtéskorszerűsítés - Kondenzációs kazánra

Fűtéskorszerűsítés - Kondenzációs kazánra

Mi a kondenzációs kazán cserét az elejétől a végéig vállaljuk. Ez azt jelenti, hogy segítünk kiválasztani a leendő készüléket, felmérjük Önnél a terepet, ha szükséges, akkor természetesen elvégezzük az átalakítási folyamatokat és végül beszereljük a régóta várt kondenzációs kazánt.

Egy kazán cserénél nagyon fontos a biztonság, ez egyszerűen nem elhanyagolható tény. Épp ezért mi mindig a lehető legnagyobb óvatossággal dolgozunk, mindig nagyon alaposak vagyunk, odafigyelünk a részletekre is. Ha egy jól, gyors határidővel dolgozó csapatot szeretne felkérni a munkálatokra, akkor ne habozzon, csakis minket hívjon ki!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463