Kondenzációs kazán beszerelés

Sok esetben az egész fűtésrendszert át kell alakítani egy kondenzációs kazánhoz, át kell alakítani a kéményeket például. Ez nagy munka, de mi elvállaljuk. Kiépítjük az új fűtésrendszerét, és beépítjük új kondenzációs gázkazánját is, mindezt kedvező áron.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Ha már meg van az elhatározás, akkor itt az ideje, hogy beszereltesse a készüléket. Segítünk, hogy kezdjen hozzá.

Hogyan válaszunk jó kazánt?

Először is keressen egy jó szakembert – például minket. A szakemberek tökéletesen feltudják mérni az ügyfelek igényeit, így tökéletes készüléket tudnak ajánlani.

Ha az ügyfél próbál keresni magának egy kazánt, akkor könnyen belefuthat abba, hogy olyat választ ki amit ismer. Például BOSCH-t, ez mindenki számára ismerős márka. Találkoztunk már olyan esettel, hogy az ügyfél kiválasztott egy számára szimpatikus készüléket, majd amikor megnéztük, akkor rájöttünk, hogy sem a teljesítménye, nem a funkciója, sem az energiaigénye nem megfelelő az ügyfél számára.

Mi egy ilyen készülék során azt nézzük, hogy milyen a teljesítménye, típusa, márkája, károsanyag-kibocsájtása, megbízhatósága, garanciája, tartóssága, funkciója. Ezekhez hozzá vesszük azt, hogy milyen igénye van az ügyfél, mivel nem mindegy, hogy egy 60 négyzetméteres, vagy 160 négyzetméteres házba lesz a kazán. 

Mennyire fontos a márka?

Is-is. Egyrészről nem fontos, mivel nem a márka dönti el, hogy jó-e az adott készülék. Ilyenbe már mindenki életébe belefutott, hogy volt egy alsó kategóriás terméke (például hűtő), és hosszú évekig bírta. Így nem mondhatjuk azt, hogy minden alsó kategóriás márka rossz.

De azt sem, hogy jó. Sajnos igaz az, hogy a híres márkák nem véletlenül lettek híresek. Egy Ariston, Saunier Duval, vagy Vaillant márka termékei szinte 100%, hogy jók lesznek. Az elmúlt évtizedek alatt bizonyították, hogy mennyire jó minőségűek. A weboldalunkon javarészt sok márkát megtalál, így bőven tud Ön is válogatni, de mint már említettük, nagyon fontos, hogy előtte velünk konzultáljon ez ügyben.

Hogyan zajlik a kazán beszerelése?

Úgy, mint minden más kazáné, de azért mégis más. Először mindenféleképpen kimegyünk az otthonába, hogy felmérjük a terepet. A kondenzációs kazánoknak például más kémény kell (PPS, vagy PPS/ALU), így ezt mindenképp ellenőrizni kell, hogy szükség van-e kémény átalakításra.

Ha a kémény megfelelő, és minden más feltétel is adott, és már a készülék is meg van, akkor elkezdjük a beszerelést. A beszerelés hosszabb időt is igénybe vehet, nem tudjuk előre megmondani, hogy mennyi időre lesz szükségünk. Természetesen mindig próbálunk igyekezni, de mindig csak addig, amíg ez nem megy a minőségi munka rovására.

A szerelést követően átadjuk Önnek a terepet, de természetesen mindent megmutatunk, ami fontos. Elmondjuk a készülék használatát, és felhívjuk a figyelmét arra, hogy rendszeresen hívjon minket karbantartásra.

Kondenzációs kazán kémény

A kondenzációs kazánokra ma már kötelező átváltani. Akik mostanság akarnak kazánt váltani, kazánt lecserélni azok már találkoztak ezzel. Ennek számtalan oka van, egyrészről az életvédelmi okok, másrészről a környezetvédelmi okok. A kondenzációs kazánok sok esetben sokkal jobbnak bizonyultak, mint a hagyományos kazánok, így lettek törvényesen is kötelezőek.

Ma már szerencsére rengeteg készülék közül tudunk választani, rengeteg márka gyárt kondenzációs készülékeket. Sokan viszont azt gondolják, hogy egyszerűen csak vesznek egy új kazánt, bekötik (még szerelőt sem hívnak) és kész is, nincs semmi probléma. Csak sajnos ez egyáltalán nem így van.

A kondenzációs kazán másképp működik, mint egy hagyományos kazán, főleg a nyílt égésterűekkel szemben. Épp ezért mielőtt még bármilyen kazánt is beszereltetne a kéményt meg kell nézetni, mivel valószínű, hogy a kondenzációs kazánhoz alkalmatlan lesz.

Mi a kondenzációs kazán cserét az elejétől a végéig vállaljuk. Ez azt jelenti, hogy segítünk kiválasztani a leendő készüléket, felmérjük Önnél a terepet, ha szükséges, akkor természetesen elvégezzük az átalakítási folyamatokat és végül beszereljük a régóta várt kondenzációs kazánt.

Egy kazán cserénél nagyon fontos a biztonság, ez egyszerűen nem elhanyagolható tény. Épp ezért mi mindig a lehető legnagyobb óvatossággal dolgozunk, mindig nagyon alaposak vagyunk, odafigyelünk a részletekre is. Ha egy jól, gyors határidővel dolgozó csapatot szeretne felkérni a munkálatokra, akkor ne habozzon, csakis minket hívjon ki!

Hasonló oldalak

Kondenzációs kazán beszerelés

Kondenzációs kazán beszerelés

Sok esetben az egész fűtésrendszert át kell alakítani egy kondenzációs kazánhoz, át kell alakítani a kéményeket például. Ez nagy munka, de mi elvállaljuk. Kiépítjük az új fűtésrendszerét, és beépítjük új kondenzációs gázkazánját is, mindezt kedvező áron.

Kondenzációs kazán beszerelés
Kondenzációs kazán csere

Kondenzációs kazán csere

Ha úgy gondolja, hogy kazánja megérett a cserére, akkor hívjon minket. A helyszíni felmérést követően elkészítjük Önnek az árajánlatot, amelyet ha elfogad, akkor megkezdjük a cserét. A szakszerű beszerelést követően átadjuk Önnek gázkazánját.

Kondenzációs kazán csere
Kondenzációs kazán javítás

Kondenzációs kazán javítás

Ha elromlott a kondenzációs kazánja, akkor jobb mielőbb szerelőt hívni, ez nem várhat. Mi professzionálisan hárítjuk el a problémát, gyorsan, ugyanakkor rendkívül hatékonyan dolgozunk. Ha javításra van szüksége kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kondenzációs kazán javítás
Mennyivel hatékonyabb a kondenzációs kazán?

Mennyivel hatékonyabb a kondenzációs kazán?

A nyugati országokban már nem is szerelnek be nem kondenzációs kazánt. Környezettudatosabb, olcsóbb a működtetése, hamar visszahozza a ráfordított összeget. Amíg egy hagyományos készülék 90%-on működik, addig ez a kazán képes 110%-on is működni.

Mennyivel hatékonyabb a kondenzációs kazán?
Mi a kondenzációs kazán?

Mi a kondenzációs kazán?

A kondenzációs kazán olyan kazán, amely az égéstermékben lévő hőt is feltudja használni, így ezzel nagyobb hatásfokot tud elérni, mint társai. Annyira jól felhasznál minden energiát, hogy felesleges energia szinte alig távozik a készülékből.

Mi a kondenzációs kazán?
Kondenzációs kazán

Kondenzációs kazán

A kondenzációs kazánok nagyobb hatékonysággal dolgoznak, mint a hagyományos kazánok, ráadásul sokkal költséghatékonyabbak is, és környezet kímélőbbek. Ha családi házban, vagy társasházban élünk, akkor 2018-tól csak ilyet szereltethetünk be.

Kondenzációs kazán
Kondenzációs kazán szervizelés

Kondenzációs kazán szervizelés

Mi nem nézzük a márkát, márkafüggetlenül szervizelünk minden kondenzációs kazánt. Ha elromlott, vagy csak karbantartásra szorul, akkor hívjon minket. Kiszállunk, megjavítjuk készülékét, alaposan ellenőrzünk mindent, és olyan lesz, mint új korában.

Kondenzációs kazán szervizelés
Kondenzációs kazán karbantartás

Kondenzációs kazán karbantartás

Mint minden más gázkészüléket, a kondenzációs gázkazánt is időnként karban kell tartani. Ha biztosak akarunk lenni abban, hogy a következő fűtési szezon is zökkenő mentesen fog lezajlani, akkor jobb ha az előző szezon végén megnézetjük készülékünket.

Kondenzációs kazán karbantartás
Gázkészülék beszerelés

Gázkészülék beszerelés

A gázkészülékek beszerelése fontos feladat, mivel jól kell kiépíteni a gázkészülék környezetét, és jól kell beszerelni a készüléket ahhoz, hogy tökéletesen tudjon működni a jövőben. Mi gyorsan, de mégis tökéletesen beszerelünk minden gázkészüléket.

Gázkészülék beszerelés
Gázkazán

Gázkazán

A gázkazán egy összefoglaló név. A gázkazánokat csoportosítjük elhelyezés, funkció, égés folyamat, és égéstermék-elvezetés szerint. Mindegyik csoportokban több alcsoport található, így mindenki számára megtalálható minden igény szerint a tökéletes kazán.

Gázkazán

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni.

Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463