Gázszerelő

Cégünk gázszerelői márkától függetlenül vállalják gázkészülékek, fűtésrendszer javítását, karbantartását, cseréjét, beszerelését egyaránt. Pest megye teljes területén számíthat ránk, akár azonnali kiszállással. Számlát és garanciát egyaránt adunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázszerelő Gázszerelő

Gázszerelő

Cégünk gázszerelői egytől egyig 20 éves tapasztalattal rendelkeznek gázszerelés, gázkészülék szerelés és fűtésszerelés terén is egyaránt. Ennek fényében, örömmel vállalják – márkától függetlenül – gázkazánok, vízmelegítők, bojlerek, radiátorok, cirkó fűtés, gázkonvektor, gáztűzhely beszerelését, javítását, karbantartását és cseréjét is egyaránt. Nem csak Budapesten, hanem Pest megye teljes terültén számíthat ránk.

Ügyfélszolgálatunkon szakembereink fogadják hívását a nap 24 órájában, az év minden napján és örömmel nyújtanak – amennyiben szükséges - azonnali indulással is segítséget Önnek. Így, akár már egy órán belül el lehet hárítva a probléma. Fontos, hogy egy gázkészüléket vagy fűtést mindenképpen szakemberre bízzunk, akár készüléket kell cserélni, akár javítani kell azt, mivel nagy szakértelmet igényel. Mindazonáltal, a garanciát is csak így őrizhetjük meg.

Képzett gázszerelőink minden hivatalos engedéllyel rendelkeznek és minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és kérje munkatársaink segítségét. Kollégáink csakis minőségi alkatrészekkel dolgoznak és amennyiben szükséges, raktárkészletről tudnak biztosítani készüléket is, kedvező áron. Hívjon minket bizalommal és mi örömmel segítünk.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!
Gázszerelő

Ha Ön egy megbízható gázszerelő csapatot keres, akkor jó hírünk van, nem kell tovább kutatnia! Cégünk gázszerelői profi, magasan képzett gázszerelők, akik minden szükséges hivatalos minősítéssel rendelkeznek. Gázkészülékét szeretné lecserélni, vagy a fűtésrendszer korszerűsítésén töri a fejét? Esetleg valamelyik berendezés meghibásodott, ezért keres egy megbízható szerelőt, aki nem csak a munkadíjat veszi át, de meg is javítja a gázkészülékét?

Amennyiben bármelyik kérdésre Ön igennel válaszolt, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ajánlatunkat! Korszerűsítési terveihez akkor tudjuk a lehető legpontosabb árajánlatot összeállítani, ha ezt megelőzi egy helyszíni felmérés. A konzultációt ingyenesen biztosítjuk, melynek során szakértőnk felkeresi Önt otthonában egy előre egyeztetett időpontban, és átfogó vizsgálatot végez a fűtésrendszerrel kapcsolatban. Ezt követően sokkal pontosabb és reálisabb képet kapunk arról, hogy milyen munkálatok elvégzésére lesz szükség. Munkálatainkat kedvező áron és garanciális feltételekkel vállaljuk, melyek részletesebb feltételeiről ügyfélszolgálatunkon kérhet bővebb felvilágosítást. Ehhez hívja a +36 (20) 611 8463 telefonszámot, vagy üzenjen nekünk elérhetőségeink egyikén. Állunk rendelkezésére!

Legnépszerűbb keresések: gázszerelő kifejezésre

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463