Vízmelegítő

A vízmelegítők rendkívül praktikus és jó eszközök, de ha meghibásodnak, akkor komoly fejtörést tudnak okozni. Keressen minket, ha szerelésre van szüksége.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

A vízmelegítőknek több fajtája van, de leginkább két csoportra osztjuk őket. Az egyik az átfolyós vízmelegítő, a másik a tartályos vízmelegítő.

Bár a nevük elég beszédes, érdemes róluk ejteni néhány szót. Az átfolyós vízmelegítőnél értelemszerűen az átfolyó vizet melegíti csak föl a készülék.

Ez azokban az esetekben jó megoldás, amikor nincs szükségünk sok vízre, csak például kézmosásra. A tartályos vízmelegítőknél ezzel szemben van egy tartály, amiben tárolódik a beállított hőmérsékletek tartott víz. Ez abban az esetben jó, ha sok vizet használunk, és egyszerre kell sok víz, például mosogatásnál, vagy fürdésnél.

A vízmelegítőknél több típust különböztetünk meg. Van a kéményes, kémény nélküli, zárt éges térű, és az elektromos. Nyilvánvalóan mi csak az első hárommal foglalkozunk. Vízmelegítőt választhatunk olyan szempont szerint is, mint hogy egy litert hány perc alatt folyat át nekünk. Például egy átlagos BOSCH készülék 11 litert képes egy perc alatt kifolyatni. Ez azért nem hangzik rosszul.

Ha komolyabban érdeklik a vízmelegítők, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy tudjunk ajánlani Önnek egy jó minőségű vízmelegítőt.

Vízmelegítők szerelése.

Mint minden más egy vízmelegítő is el tud romlani. Hiába a hatalmas márkák, a jó vélemények, hiába olvastunk el évekkel ezelőtt mindent a témában, sajnos minden el romlik. Szerencsére egy profi szerelőnek ez nem okoz gondot, bármilyen meghibásodást meg tud oldani. 

Sok év tapasztalata után a mi szerelőinknek nem okoz gondot egy vízmelegítő megjavítása. Teljes felszereléssel érkeznek meg otthonában, és egyből neki látnak a munkának. Ha nem nagy a munka, akkor szinte percek alatt is végezhet a szerelőnk a munkával. Komolyabb meghibásodásoktól sem tántorodnak vissza, mindent megoldanak, mert jó szakemberek.

Van garancia?

Igen. Minden általunk elvégzett javítási munkálatra garanciát adunk. A garanciális részeltekről az ügyfélszolgálati telefonszámunkon érdeklődhet, itt elmondjuk önnek, hogy mire vonatkozik a garancia, és milyen időintervallumra. Ha komolyan érdekli Önt a szolgáltatásunk, akkor javasoljuk, hogy az árajánlat menü pont alatt töltse ki űrlapunkat, amelyet utána rövid időn belül feldolgozunk, és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ez azért jobb, mivel nem kell a telefonba mindent megbeszélni, hanem mi már előre tudjuk – mivel leírta nekünk -, hogy mivel állunk szembe, így már kész terveket tudunk Önnek nyújtani.

Mi nem az a cég vagyunk, akik a szerelési munkálatokat követően felszívódnak. Mi felelősséget vállalunk a munkánkért, minket bármikor hívhat.

Junkers vízmelegítő javítása

A Junkers márka ugyan már a Boschhoz tartozik, azért meg kell említeni, hogy rendkívül jó vízmelegítőket árultak. Mi, szerelőként számtalan készülékkel találkozunk már, és meg kell mondanunk, a Junkers vízmelegítői jó minőségű termékek.

A vízmelegítők fontos részét képezik életünknek. A mai kor emberének annyira evidens már az, hogy van otthon melegvíz, hogy nem okoz semmi problémát egy zuhanyzás, hogy már el sem tudja képzelni, hogy milyen az, amikor ez hiányzik. Pedig ha meghibásodik a vízmelegítő, akkor sajnos ez az időszak jön el, még egy fogmosás is nehézségeket tud okozni.

Mit tehet ilyenkor az ember? Először is azt mondanánk el, hogy mit ne tegyen. Ne hívja át a szomszédot, meg a gyerekkori havert, hogy megjavítsák a vízmelegítőt. A vízmelegítő függetlenül, hogy gázzal, vagy árammal működik egy komoly, komplex eszköz, amely kifejezetten nagy szakértelmet igényel. 

Épp ezért szükséges, hogy szakképzett szerelőt hívjon. Például minket. Mi már hosszú évek óta dolgozunk a szakmában, számtalan vízmelegítőt láttunk már, többek között Junkers készülékeket is. Ha ránk bízza, akkor biztos, hogy jó kezekben lesz a készülék.

Ha azt szeretné, hogy készülékét gyorsan és tökéletesen megjavítsák akkor feltétlenül minket hívjon mi. A mi áraink ráadásul rendkívül kedvezőek, így biztosítjuk Önt, hogy nem fog kikerekedett szemekkel nézni, amikor a szerelés végeztével átnyújtjuk a számlát. Hívjon minket bizalommal.

Hasonló oldalak

Vízmelegítő

Vízmelegítő

A vízmelegítőket két csoportra szokták bontani. Vannak az átfolyós vímelegítők, és vannak a tartályos vízmelegítők. Az előzőek akkor ideálisak, ha kevés vízra van szükség, viszont ha már nagyobb mennyiségű vízre van szükség akkor a tartályosra van szükség.

Vízmelegítő

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni.

Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463