Vízmelegítő

Vállaljuk vízmlegítő javítását, karbantartását, cseréjét és beszerelését egyaránt, Pest megye teljes területén. Szakembereink 0-24-ben, egész évben állnak rendelkezésére, akár azonnali kiszállással. Minden munkánk után számlát adunk, garanciát vállalunk

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Vízmelegítő Vízmelegítő

Vízmelegítő

Vállaljuk vízmelegítők beszerelését, javítását, karbantartását egyaránt, Budapesten és Pest megye teljes területén. Cégünk képzett szakemberei egytől egyig 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és az itthon megtalálható valamennyi márkával dolgoznak. Ezáltal bátran hívhat minket, legyen bármilyen márkájú vízmelegítője is otthonában vagy munkahelyén, mi nem fogjuk elutasítani, hanem örömmel állunk rendelkezésére.

Ügyfélszolgálatukon szakembereink fogadják hívását a nap 24 órájában, az év minden napján. Munkatársaink nagy raktárkészletének köszönhetően, sosem szenvednek hiányt sem minőségi alkatrészekből, sem pedig készülékekből. Ami azt jelenti, hogy nem kell ránk napokig várnia, míg bármi beérkezik, hanem tudunk indulni akár azonnal is és amennyiben szükséges, készüléket is tudunk biztosítani az előre megbeszélt paraméterek alapján.

Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és kérjen segítséget tőlünk. Kollégáink, akár már a hívást követően, egy órán belül kiérkezhetnek Önhöz. A vízmelegítőnek is fontos, hogy a fűtésrendszerrel együtt, évente legalább egyszer karbantartáson essen át. Ebben is örömmel állunk rendelkezésére. Mindazonáltal, természetesen minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk mindenben.

Vízmelegítő

A vízmelegítőknek több fajtája van, de leginkább két csoportra osztjuk őket. Az egyik az átfolyós vízmelegítő, a másik a tartályos vízmelegítő.

Bár a nevük elég beszédes, érdemes róluk ejteni néhány szót. Az átfolyós vízmelegítőnél értelemszerűen az átfolyó vizet melegíti csak föl a készülék.

Ez azokban az esetekben jó megoldás, amikor nincs szükségünk sok vízre, csak például kézmosásra. A tartályos vízmelegítőknél ezzel szemben van egy tartály, amiben tárolódik a beállított hőmérsékletek tartott víz. Ez abban az esetben jó, ha sok vizet használunk, és egyszerre kell sok víz, például mosogatásnál, vagy fürdésnél.

Gázszerelőt keres? Kérjen ajánlatot!

A vízmelegítőknél több típust különböztetünk meg. Van a kéményes, kémény nélküli, zárt éges térű, és az elektromos. Nyilvánvalóan mi csak az első hárommal foglalkozunk. Vízmelegítőt választhatunk olyan szempont szerint is, mint hogy egy litert hány perc alatt folyat át nekünk. Például egy átlagos BOSCH készülék 11 litert képes egy perc alatt kifolyatni. Ez azért nem hangzik rosszul.

Ha komolyabban érdeklik a vízmelegítők, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy tudjunk ajánlani Önnek egy jó minőségű vízmelegítőt.

Vízmelegítők szerelése

Mint minden más egy vízmelegítő is el tud romlani. Hiába a hatalmas márkák, a jó vélemények, hiába olvastunk el évekkel ezelőtt mindent a témában, sajnos minden el romlik. Szerencsére egy profi szerelőnek ez nem okoz gondot, bármilyen meghibásodást meg tud oldani.

Vízmelegítők szerelése
Van garancia a vízmelegítők beszerelésére?

Sok év tapasztalata után a mi szerelőinknek nem okoz gondot egy vízmelegítő megjavítása. Teljes felszereléssel érkeznek meg otthonában, és egyből neki látnak a munkának. Ha nem nagy a munka, akkor szinte percek alatt is végezhet a szerelőnk a munkával. Komolyabb meghibásodásoktól sem tántorodnak vissza, mindent megoldanak, mert jó szakemberek.

Van garancia a vízmelegítők beszerelésére?

Igen. Minden általunk elvégzett javítási munkálatra garanciát adunk. A garanciális részeltekről az ügyfélszolgálati telefonszámunkon érdeklődhet, itt elmondjuk önnek, hogy mire vonatkozik a garancia, és milyen időintervallumra. Ha komolyan érdekli Önt a szolgáltatásunk, akkor javasoljuk, hogy az árajánlat menü pont alatt töltse ki űrlapunkat, amelyet utána rövid időn belül feldolgozunk, és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ez azért jobb, mivel nem kell a telefonba mindent megbeszélni, hanem mi már előre tudjuk – mivel leírta nekünk -, hogy mivel állunk szembe, így már kész terveket tudunk Önnek nyújtani.

Mi nem az a cég vagyunk, akik a szerelési munkálatokat követően felszívódnak. Mi felelősséget vállalunk a munkánkért, minket bármikor hívhat.

Junkers vízmelegítő javítása

A Junkers márka ugyan már a Boschhoz tartozik, azért meg kell említeni, hogy rendkívül jó vízmelegítőket árultak. Mi, szerelőként számtalan készülékkel találkozunk már, és meg kell mondanunk, a Junkers vízmelegítői jó minőségű termékek.

A vízmelegítők fontos részét képezik életünknek. A mai kor emberének annyira evidens már az, hogy van otthon melegvíz, hogy nem okoz semmi problémát egy zuhanyzás, hogy már el sem tudja képzelni, hogy milyen az, amikor ez hiányzik. Pedig ha meghibásodik a vízmelegítő, akkor sajnos ez az időszak jön el, még egy fogmosás is nehézségeket tud okozni.

Mit tehet ilyenkor az ember? Először is azt mondanánk el, hogy mit ne tegyen. Ne hívja át a szomszédot, meg a gyerekkori havert, hogy megjavítsák a vízmelegítőt. A vízmelegítő függetlenül, hogy gázzal, vagy árammal működik egy komoly, komplex eszköz, amely kifejezetten nagy szakértelmet igényel. 

Junkers vízmelegítő javítása
Junkers vízmelegítő javítása

Épp ezért szükséges, hogy szakképzett szerelőt hívjon. Például minket. Mi már hosszú évek óta dolgozunk a szakmában, számtalan vízmelegítőt láttunk már, többek között Junkers készülékeket is. Ha ránk bízza, akkor biztos, hogy jó kezekben lesz a készülék.

Ha azt szeretné, hogy készülékét gyorsan és tökéletesen megjavítsák akkor feltétlenül minket hívjon mi. A mi áraink ráadásul rendkívül kedvezőek, így biztosítjuk Önt, hogy nem fog kikerekedett szemekkel nézni, amikor a szerelés végeztével átnyújtjuk a számlát. Hívjon minket bizalommal.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Legnépszerűbb keresések: vízmelegítő kifejezésre

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463