Gázkészülék csere

Szerencsére nem gyakran, de megesik, hogy a régi, elöregedett gázkészüléket már nem lehet javítani, és ilyenkor ki kell cserélni. Hívjon ki minket!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

A gázkészülékekről tudjuk, hogy masszív, jól működő (kis) gépek. De minden gép felett eljár az idő, az alkatrészei elkopnak, elöregednek, és már annyi mindent kellene rajta cserélni, hogy már drágább lenne, mintha új készüléket vennénk.

Mikor kell gázkészüléket cserélni?

Mi mindig a legjobb megoldást próbáljuk nyújtani, nem beszélünk rá senkit a cserére, ha nem muszáj. De van az a helyzet, amikor bizony muszáj kicserélni a készüléket, mert már nem bírni ki egy teljes szezont. A gázkészülékek fontos feladatot látnak el életünkben, ezért nagyon fontos, hogy mindig jól működjenek.

Hogyan zajlik egy gázkészülék csere?

Ugyanúgy, mint egy beszerelés, csak itt kiegészül azzal, hogy leszereljük a régit. Ilyenkor természetesen ellenőrizzük a feltételeket, hogy minden adott-e ahhoz, hogy az újat betudjuk szerelni. Például szükséges, hogy megnézzük a kéményt (ha van), hogy jó állapotban van-e, és ellehet-e kezdeni az új készüléknek a beüzemlését.

A gázkészülék cserét megelőzően, ha igénylik, akkor tartunk egy tanácsadást, amelyben segítünk kiválasztani az új készüléket. Lehet, hogy az, ami eddig volt már nem beszerezhető, hiába szerették meg. Mivel sok termék van ma már a piacon, ezért segítünk kiválasztani minden szempont szerint a legjobbat.

Ki cserélheti ki a gázkészüléket?

Bárki kicserélheti, de mi ezt nem ajánljuk. Csak egy szerelő tudja azt, hogy mennyi mindenre oda kell figyelni egy ilyen munkálatnál. Ez az odafigyelés, precizitás adja meg azt, hogy tudjuk, hogy teljesen biztonságosan van felszerelve a gázkészülék, nem kell félni egy esetleges gázszivárgástól, vagy attól, hogy a helytelen felszerelés miatt hamar tönkre megy.

Válaszon szakképzett szerelőket, mint amilyenek mi is vagyunk, és cseréltesse ki velünk készülékét. A csere végeztével a régi készüléket el is szállítjuk.

Válaszhatok más típusú gázkészüléket a régi helyett?

Természetesen igen, de ennek meg vannak az akadályai. Ilyenkor mindenképp alaposan meg kell vizsgálnunk az előző rendszer kiépítését, hogy biztosak lehessünk abban, hogy az új készülék számára is megfelelő lesz a környezet.

Fűtéskorszerűsítés

Sokan nem azért cserélik le készülékeket, mert teljesen elromlott, vagy elöregedett, hanem azért, mert fűtéskorszerűsítésben gondolkodnak. Ilyenkor kiválasztunk egy sokkal jobb, hatékonyabb készüléket, mint például a kondenzációs kazán, és elkezdjük a munkálatokat.

Nem csak a készülék lesz új, hanem az a csövek is, és minden a fűtésrendszerhez kapcsolódik. Ha szeretne a jövőben spórolni gázszámláján, akkor gondolkozzon el egy fűtéskorszerűsítésen.

Konvektor helyére kazán? Lehetséges!

A konvektorokat manapság már egyre inkább leszokták cserélni más készülékekre. A konvektorokra igaz, hogy régen rendkívül népszerűek voltak, de ma már ez nem igaz. A többi készülékhez képest túl sokat fogyasztanak, a régi készülékek sok esetben már javíthatatlanok, folyamatos problémák jelentkeznek. 

Sokan félnek attól, hogy a konvektor lecserélése nagy költséggel jár. Ez valóban így van, ha az egész fűtési rendszert akarjuk kicserélni. Ám van egy sokkal, de sokkal költséghatékonyabb megoldás, amely minden konvektor tulajdonost felvillanyoz. Ez nem más, mint a kazán.

Jogos a kérdés, hogy a kazán és a konvektor hogy kerülnek egy kontextusba. Nos úgy, hogy ma már vannak olyan kazánok, amelyeket tökéletesen be lehet építeni a konvektor helyére. Ezek sokkal költséghatékonyabb, sokkal többet lehet velük spórolni, sokkal kevesebbet fogyasztanak. Nagyon hamar megfog jelenni a számlán a különbség.

Ilyen esetekben azonban fel kell hívnunk a figyelmet, hogy a kazánhoz elengedhetetlen a fűtőtest, így például radiátorokat kell felszerelni. De így is elmondható, hogy hamar visszajön az ára. 

A radiátoroknak hála sokkal jobb lesz a komfort érzetünk. A legtöbb konvektor alapvetően elég otromba, egy szép, lapos radiátor viszont kellemessé teszi az otthont, sőt a tér is megnyílik tőle. Nem kell többet figyelni az őrlángot, mert nincs, ráadásul ideje elfelejteni azt a bizonyos öt fokot is. Sokkal finomabban be lehet állítani az optimális fűtést a kazánon, nincs többé olyan, hogy túl meleg van, vagy túl hideg.

Ha úgy érzi, hogy itt az idő lecserélni a konvektort kazánra, akkor feltétlenül keressen fel minket. 

Cseréltesse ki velünk gázkazánját!

A mi cégünk a szerelések során mindig arra törekedik, hogy meglehessen oldani a problémát. Ám vannak olyan helyzetek, amikor ez nem lehetséges. Ilyenkor sajnos gázkazánt kell cserélni, bármennyire is nem szeretnék ezt az emberek.

Fontos elmondani, hogy ma már csak kondenzációs kazánra lehet cserélni a kazánokat. Nincs kivétel, csak ezekre lehet cserélni. El kell felejteni a régi turbós, vagy kéményes megoldásokat, mivel ez már nem járható út. 

De ne aggódjon, jól fog járni a kondenzációs kazánokkal! A kondenzációs kazánok rendkívül költséghatékonyak, mivel sokkal nagyobb teljesítménnyel tudnak üzemelni, mint a hagyományos készülékek. Ráadásul rendkívül környezetbarátak, így akiknek fontos a bolygó sorsa, de nem tudnak megújuló energiára váltani, azoknak ez tökéletes választás.

A gázkazán csere során elsősorban segítünk Önnek kiválasztani az új készüléket. Természetesen csak olyan készülékeket fogunk ajánlani, amelyek abszolút megfelelnek az Ön igényeinek. A gázkazán cserét először is azzal kezdjük, hogy leszereljük a régi készüléket. Ezt követően felszereljük az újat, majd elvégezzük a különböző előírásoknak megfelelő tevékenységeket.

A gázkazán csere során fokozottan ügyelünk a biztonságra. Mi pontosan tudjuk, hogy mennyire fontos a biztonság, épp ezért maximálisan odafigyelünk arra, hogy jól szereljük be az új készüléket. 

Ha azt szeretné, hogy gázkazánja tökéletesen ki legyen cserélve egy igazán jó készülékre, és ne kerüljön sokba, akkor feltétlenül minket keressen fel! Akár már most is hívhat minket, mivel 0-24-ben elérhetőek vagyunk. Keressen minket bizalommal!

Hasonló oldalak

Gázkészülék csere

Gázkészülék csere

Szerencsére nem gyakran, de megesik, hogy a régi, elöregedett gázkészüléket már nem lehet javítani, és ilyenkor ki kell cserélni. Vagy fűtéskorszerűsítés miatt cserélünk. Úgy, mint a beszerelést, itt is mindent szakszerűen, és gyorsan megcsinálunk.

Gázkészülék csere
Kondenzációs kazán csere

Kondenzációs kazán csere

Ha úgy gondolja, hogy kazánja megérett a cserére, akkor hívjon minket. A helyszíni felmérést követően elkészítjük Önnek az árajánlatot, amelyet ha elfogad, akkor megkezdjük a cserét. A szakszerű beszerelést követően átadjuk Önnek gázkazánját.

Kondenzációs kazán csere
Gázkészülék szerelő

Gázkészülék szerelő

Ha megbízható gázkészülék szerelőt keres, aki jól dolgozik, minőségi munkát ad ki a keze közül, akkor feltétlenül minket hívjon ki!

Gázkészülék szerelő
Gázkészülék karbantartás

Gázkészülék karbantartás

Ahhoz, hogy gázkészülékünk hosszú és jól működő életét éljen elengedhetetlen az időnkénti karbantartási munkálat. Egy karbantartás során ellenőrzzünk minden fontosabb részt, tüzetesen átvizsgáljuk a készüléket, alaposan kitisztítjuk, és a végén teszteljük.

Gázkészülék karbantartás
Gázkészülék beszerelés

Gázkészülék beszerelés

A gázkészülékek beszerelése fontos feladat, mivel jól kell kiépíteni a gázkészülék környezetét, és jól kell beszerelni a készüléket ahhoz, hogy tökéletesen tudjon működni a jövőben. Mi gyorsan, de mégis tökéletesen beszerelünk minden gázkészüléket.

Gázkészülék beszerelés
A gázkészülékekről általában

A gázkészülékekről általában

A gázkészülékek adhatják otthonunk melegét, de akár még melegvíz ellátásunkat is. Fontos, hogy megfelelő készüléket válasszunk ki, és fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végeztessünk el rajta, különben meghibásodhatnak, és javítani kell.

A gázkészülékekről általában
Gázkészülék javítás

Gázkészülék javítás

A gázkészülékek javításánál fontos, hogy csak szakképzett szerelő vigye véghez a feladatot a családunk, és otthonunk biztonsága érdekében. Egy gázkészülék javításának ára nagyban függ a hiba nagyságától. Márkafüggetlenül vállaljuk a szerelést.

Gázkészülék javítás
Gázkészülék szervizelés

Gázkészülék szervizelés

Márkafüggetlenül, és készülék függetlenül vállaljuk minden gázkészüléknek a szervizelését. A szervizelés során kijavítjuk a hibát, átnézzük a készüléket alaposan, és kitisztítjuk, ezzel elvégezve a karbantartást is. Válasszon minket szervizeléshez!

Gázkészülék szervizelés
Gáztűzhely szerelő

Gáztűzhely szerelő

Ha gáztűzhelye nem működik akkor ne várjon tovább, hívjon ki minket. Ha minket hív, akkor akár már ma megtudjuk javítani készülékét.

Gáztűzhely szerelő
Kondenzációs kazán javítás

Kondenzációs kazán javítás

Ha elromlott a kondenzációs kazánja, akkor jobb mielőbb szerelőt hívni, ez nem várhat. Mi professzionálisan hárítjuk el a problémát, gyorsan, ugyanakkor rendkívül hatékonyan dolgozunk. Ha javításra van szüksége kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kondenzációs kazán javítás

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni.

Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463