Gázkészülék csere

Vállalunk gázkészülék cserét Pest megyében. Képzett szakembereink örömmel rendelkezésére állnak kazán, bojler, gáztűzhely és minden más gézkészülék cseréjével kapcsolatban. 0-24-ben, egész évben elérhetőek vagyunk és vállalunk azonnali kiszállást is.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék csere Gázkészülék csere

Gázkészülék csere

Legyen bármilyen gázkészülék cseréről (kazán, bojler, vízmelegítő, gáztűzhely, konvektor vagy bármi másról) is szó, márkától függetlenül, örömmel vállalják 20 éves tapasztalattal rendelkező, profi, regisztrált gázszerelőink. Cégünk szakemberei nem csak Budapesten, hanem Pest megye teljes területén munkálkodnak és örömmel állnak rendelkezésére a nap 24 órájában, az év bármely napján, hétvégén és ünnepnapokon is egyaránt.

Nincs más dolga, mint hívni ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, ahol gázszerelőink fogadják hívását és segítenek mindenben, illetve árajánlattal is szívesen szolgálnak. Mindazonáltal, amennyiben igény van rá, akár már a hívást követően, egy órán belül eltudnak indulni Önhöz, illetve a megbeszélt paraméterek alapján, akár gázkészüléket is tudnak biztosítani raktárkészletükről, kedvező áron, így, Önnek ezzel sem kell bajlódnia.

Mindezek mellett, minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk. Továbbá, fontos, hogy a gázkészülék cserét mindig olyan szakemberre bízzuk, aki regisztrálva van és rendelkezik minden engedéllyel. Ugyanis, amennyiben nem így teszünk, nem csak az nem garantálható, hogy a készülék biztonságosan lett bekötve, hanem a készülék garanciáját is elveszítjük. Amennyiben profi, pontos és megbízható gázszerelőt keres gázkészülék cserével kapcsolatban, ne habozzon hívni minket és mi örömmel segítünk mindenben.

Gázkészülék csere

A gázkészülékekről tudjuk, hogy masszív, jól működő (kis) gépek. De minden gép felett eljár az idő, az alkatrészei elkopnak, elöregednek, és már annyi mindent kellene rajta cserélni, hogy már drágább lenne, mintha új készüléket vennénk.

Mikor kell gázkészüléket cserélni?

Mi mindig a legjobb megoldást próbáljuk nyújtani, nem beszélünk rá senkit a cserére, ha nem muszáj. De van az a helyzet, amikor bizony muszáj kicserélni a készüléket, mert már nem bírni ki egy teljes szezont. A gázkészülékek fontos feladatot látnak el életünkben, ezért nagyon fontos, hogy mindig jól működjenek.

Gázszerelőt keres? Kérjen ajánlatot!

Hogyan zajlik egy gázkészülék csere?

Ugyanúgy, mint egy beszerelés, csak itt kiegészül azzal, hogy leszereljük a régit. Ilyenkor természetesen ellenőrizzük a feltételeket, hogy minden adott-e ahhoz, hogy az újat betudjuk szerelni. Például szükséges, hogy megnézzük a kéményt (ha van), hogy jó állapotban van-e, és ellehet-e kezdeni az új készüléknek a beüzemlését.

A gázkészülék cserét megelőzően, ha igénylik, akkor tartunk egy tanácsadást, amelyben segítünk kiválasztani az új készüléket. Lehet, hogy az, ami eddig volt már nem beszerezhető, hiába szerették meg. Mivel sok termék van ma már a piacon, ezért segítünk kiválasztani minden szempont szerint a legjobbat.

Mikor kell gázkészüléket cserélni?
Ki cserélheti ki a gázkészüléket?

Ki cserélheti ki a gázkészüléket?

Bárki kicserélheti, de mi ezt nem ajánljuk. Csak egy szerelő tudja azt, hogy mennyi mindenre oda kell figyelni egy ilyen munkálatnál. Ez az odafigyelés, precizitás adja meg azt, hogy tudjuk, hogy teljesen biztonságosan van felszerelve a gázkészülék, nem kell félni egy esetleges gázszivárgástól, vagy attól, hogy a helytelen felszerelés miatt hamar tönkre megy.

Válaszon szakképzett szerelőket, mint amilyenek mi is vagyunk, és cseréltesse ki velünk készülékét. A csere végeztével a régi készüléket el is szállítjuk.

Válaszhatok más típusú gázkészüléket a régi helyett?

Természetesen igen, de ennek meg vannak az akadályai. Ilyenkor mindenképp alaposan meg kell vizsgálnunk az előző rendszer kiépítését, hogy biztosak lehessünk abban, hogy az új készülék számára is megfelelő lesz a környezet.

Fűtéskorszerűsítés

Sokan nem azért cserélik le készülékeket, mert teljesen elromlott, vagy elöregedett, hanem azért, mert fűtéskorszerűsítésben gondolkodnak. Ilyenkor kiválasztunk egy sokkal jobb, hatékonyabb készüléket, mint például a kondenzációs kazán, és elkezdjük a munkálatokat.

Nem csak a készülék lesz új, hanem az a csövek is, és minden a fűtésrendszerhez kapcsolódik. Ha szeretne a jövőben spórolni gázszámláján, akkor gondolkozzon el egy fűtéskorszerűsítésen.

Konvektor helyére kazán? Lehetséges!

A konvektorokat manapság már egyre inkább leszokták cserélni más készülékekre. A konvektorokra igaz, hogy régen rendkívül népszerűek voltak, de ma már ez nem igaz. A többi készülékhez képest túl sokat fogyasztanak, a régi készülékek sok esetben már javíthatatlanok, folyamatos problémák jelentkeznek.

Sokan félnek attól, hogy a konvektor lecserélése nagy költséggel jár. Ez valóban így van, ha az egész fűtési rendszert akarjuk kicserélni. Ám van egy sokkal, de sokkal költséghatékonyabb megoldás, amely minden konvektor tulajdonost felvillanyoz. Ez nem más, mint a kazán.

Fűtéskorszerűsítés
Konvektor helyére kazán? Lehetséges!

Jogos a kérdés, hogy a kazán és a konvektor hogy kerülnek egy kontextusba. Nos úgy, hogy ma már vannak olyan kazánok, amelyeket tökéletesen be lehet építeni a konvektor helyére. Ezek sokkal költséghatékonyabb, sokkal többet lehet velük spórolni, sokkal kevesebbet fogyasztanak. Nagyon hamar megfog jelenni a számlán a különbség.

Ilyen esetekben azonban fel kell hívnunk a figyelmet, hogy a kazánhoz elengedhetetlen a fűtőtest, így például radiátorokat kell felszerelni. De így is elmondható, hogy hamar visszajön az ára.

A radiátoroknak hála sokkal jobb lesz a komfort érzetünk. A legtöbb konvektor alapvetően elég otromba, egy szép, lapos radiátor viszont kellemessé teszi az otthont, sőt a tér is megnyílik tőle. Nem kell többet figyelni az őrlángot, mert nincs, ráadásul ideje elfelejteni azt a bizonyos öt fokot is. Sokkal finomabban be lehet állítani az optimális fűtést a kazánon, nincs többé olyan, hogy túl meleg van, vagy túl hideg.

Ha úgy érzi, hogy itt az idő lecserélni a konvektort kazánra, akkor feltétlenül keressen fel minket. 

Cseréltesse ki velünk gázkazánját!

A mi cégünk a szerelések során mindig arra törekedik, hogy meglehessen oldani a problémát. Ám vannak olyan helyzetek, amikor ez nem lehetséges. Ilyenkor sajnos gázkazánt kell cserélni, bármennyire is nem szeretnék ezt az emberek.

Fontos elmondani, hogy ma már csak kondenzációs kazánra lehet cserélni a kazánokat. Nincs kivétel, csak ezekre lehet cserélni. El kell felejteni a régi turbós, vagy kéményes megoldásokat, mivel ez már nem járható út.

De ne aggódjon, jól fog járni a kondenzációs kazánokkal! A kondenzációs kazánok rendkívül költséghatékonyak, mivel sokkal nagyobb teljesítménnyel tudnak üzemelni, mint a hagyományos készülékek. Ráadásul rendkívül környezetbarátok, így akiknek fontos a bolygó sorsa, de nem tudnak megújuló energiára váltani, azoknak ez tökéletes választás.

Cseréltesse ki velünk gázkazánját!
Gázkazán csere garanciával!

Gázkazán csere garanciával!

A gázkazán csere során elsősorban segítünk Önnek kiválasztani az új készüléket. Természetesen csak olyan készülékeket fogunk ajánlani, amelyek abszolút megfelelnek az Ön igényeinek. A gázkazán cserét először is azzal kezdjük, hogy leszereljük a régi készüléket. Ezt követően felszereljük az újat, majd elvégezzük a különböző előírásoknak megfelelő tevékenységeket.

A gázkazán csere során fokozottan ügyelünk a biztonságra. Mi pontosan tudjuk, hogy mennyire fontos a biztonság, épp ezért maximálisan odafigyelünk arra, hogy jól szereljük be az új készüléket. 

Ha azt szeretné, hogy gázkazánja tökéletesen ki legyen cserélve egy igazán jó készülékre, és ne kerüljön sokba, akkor feltétlenül minket keressen fel! Akár már most is hívhat minket, mivel 0-24-ben elérhetőek vagyunk. Keressen minket bizalommal!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463