Kondenzációs kazán szervizelés

Mi nem nézzük a márkát, márkafüggetlenül szervizelünk minden kondenzációs kazánt. Ha elromlott, vagy csak karbantartásra szorul, akkor hívjon minket. Kiszállunk, megjavítjuk készülékét, alaposan ellenőrzünk mindent, és olyan lesz, mint új korában.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán szervizelés Kondenzációs kazán szervizelés

A kondenzációs kazán szervizelésébe bele tartozik a javítás és a karbantartási munkálatok elvégzése is.

Mit értünk szervizelés alatt?

Számunkra a szervizelés azt jelenti, hogy a kondenzációs kazánban lévő hibákat, vagy kezdetleges hibákat kijavítjuk, és elvégezzük a karbantartási munkálatokat.

Ha már meg van a meghibásodás, akkor jobban jár, ha szervizelést igényel, mivel ilyenkor a karbantartást is megcsináljuk, az az alaposan kitisztítjuk, és átvizsgáljuk készülékét.

Gázszerelőt keres? Kérjen ajánlatot!

A kondenzációs kazán javításáról

Ha az Ön készülékét mi szereltük be, akkor a garanciális feltételeknek megfelelően kiszállunk ingyen, és megjavítjuk készülékét, amiért természetesen nem kérünk pénzt – ezért is éri meg velünk dolgoznia, mivel ingyenes javítunk a garancia idején belül.

Természetesen mindig megértjük a pánikot, amikor nem működik a kazán, de nagyon fontos, hogy minden szükséges információt elmondjon. Ez nem sok, csak annyit kérünk, hogy mondja el mit tapasztal (például nem megszokott hangot ad ki a készülék), és hogy milyen készüléke van. Ha megtudja mondani típusra pontosan, akkor nagyon megkönnyíti a feladatunkat – és persze Önmagának spórol ezzel időt.

A sürgős eseteket mindig előre vesszük, így nem kell attól félnie, hogy a tél közepén azt mondjuk, hogy három nap múlva kiszállunk. Amint lehet, egyből elindulunk, hogy megjavítsuk készülékét. Mivel már régóta a szakmában vagyunk, már szinte „érezzük”, hogy egy-két készüléknek valószínű, hogy mi a baja, és céltudatosan tudunk kimenni az Ön otthonába.

Miért fontos a kondenzációs kazán karbantartása?
Mikor érdemes megejteni a gázkészülék karbantartást?

Vonatkozik a szervizelésre a garancia?

Ha velünk szereltette be a kondenzációs kondenzációs kazánját, akkor természetesen igen. A garancia ideje alatt mindig megjavítjuk a készülékét, emiatt nem kell aggódnia. További részletekről kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Mit tartalmaz a kondenzációs kazán karbantartása?

Egyrészről a tisztítási műveleteket. Ez azért fontos, mert a szennyeződésekkel teli készülék nem tud úgy működni, mivel a sok kosz, égési termék megakadályozza a helyes működésben. Ilyenkor a készülék túl teljesít, megnövekedik a gázszámla, de a fűtés nem lesz az igazi. Ezért fontos nagyon alapos kitisztítani a készüléket.

Ezzel párhuzamosan pedig nagyon alaposan megnézzük a készüléket. Megnézzük, hogy égők, hőcserélők megfelelő állapotban vannak-e, és megnézzünk minden más alkatrészt, hogy jó állapotban vannak-e. Ha cserélni kell alkatrészeket, arról először egyeztetünk, és csak utána cseréljük ki.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463