A gázkészülékekről általában

A gázkészülékek adhatják otthonunk melegét, de akár még melegvíz ellátásunkat is. Fontos, hogy megfelelő készüléket válasszunk ki, és fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végeztessünk el rajta, különben meghibásodhatnak, és javítani kell.

Gázkészülékek azok a készülékek, amelyek gázzal működnek – ez egyértelmű, de azért annyira talán mégsem.

Mik azok a gázkészülékek?

Gázkészülék a cirkó, a kazán, amelyek például a házunk fűtéséért felelnek. Ha ezek kombi készülékek, akkor a melegvíz ellátásunkat is biztosítják, de önmagában a meleg vizet a vízmelegítők is tudják szolgáltatni.

De a gázkészülékek közé tartoznak a gáztűzhelyek is, a radiátorok, és a kondenzációs kazánok is. Tehát lényegében minden, ami gázzal működik, azzal történik valamilyen reakció. A gázról tudjuk, hogy ez az egyik legolcsóbb fűtési forma, ezért is választják rengetegen, és ezért is van az, hogy ma Magyarországon a legtöbb otthonban gázfűtés van.

Milyen típusai vannak a gázkészülékeknek?

A gázkészülékeket megkülönböztetjük első sorban az éges terük szerint. Ez azt jelenti, hogy úgy különböztetjük meg őket, hogy honnan nyeri a gázkészülék az égeshez szükséges levegő mennyiséget. Vannak a nyílt és a zárt éges térű gázkészülékek. A nyílt éges térűek a környezetükből nyerik ki a levegőt, a zárt éges térűek pedig a szabadból.

Az égéstermék elvezetésének szempontjából is megkülönböztetjük őket. Az első csoportban azok vannak, amelyek nyílt éges térűek, de nincs elvezetés, ilyenek a gáztűzhelyek, és a kémény nélküli vízmelegítők. Vannak olyanok, ahol van elvezetés, például kéménybe kötött konvektorok, cirkók. A harmadik csoportba azok tartoznak, ahol zárt az égéstér, és zárt az égétermék-elvezetés is, például a kazánoknál, vagy a parapetes konvektoroknál.

Milyen szempontok szerint kell választani?

Először is mindenféleképpen fel kell venni a kapcsolatot egy szakértővel. Egy jó szakértő, mint mi is először ki megy a terepre, felméri az otthonát, vagy az épp épülő házát. Megnézi, hogy milyen lehetőségeink vannak, majd ezután elkészít egy terv. A terv azért fontos, mert ebből látjuk, hogy mi hol fog elhelyezkedni, egyáltalán elfér-e, és így szinte hajszálpontosan tudunk árajánlatot adni.

Mindenképp figyelembe kell venni az ott lakóknak az igényét, életvitelét, az ár kategóriát, a hely adottságait. El kell döntenünk, hogy szeretnénk-e, hogy a fűtés mellett például a melegvíz ellátásunkról is a gázkészülék gondoskodjon. Ha már valakinek van például egy villanybojlere, akkor nem feltétlenül éri meg, hogy lecserélje a melegvíz ellátását. Mi mindig a lehető legjobb ajánlatot nyújtjuk ügyfeleinknek.

Miért fontos a karbantartás?

Az ember nem pár évre vesz fűtőkészüléket, és nem pár évre tervez egy egész fűtőrendszerrel. Bármilyen készülékről is legyen szó nagyon fontos, hogy évenként ellenőriztessük. Ekkor a szakemberek minden zeg-zugot átvizsgálnak, kitisztítják a készüléket, és ha gond van, megjavítják. Ha ezt elhanyagoljuk, olyan hibák is megtörténhetnek, mint a szénmonoxid-mérgezés, gázszivárgás, vagy radiátor esetén eláraszthatjuk az egész lakásunkat. Tudja biztonságban saját, és családja életét, és hívjon minket egy éves ellenőrzésre.

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Takarítás

A takarítás legfontosabb része, hogy hatékony legyen. A hatékonyságot úgy tudjuk elérni, hogy pontosan tudjuk, hogy mit mivel és hol érdemes takarítani. A tapasztalt takarítók ezeket pontosan tudják, így ők tökéletesen kitakarítják a lakást, vagy akár az irodát is. A takarításnál nagyon fontos, hogy szemmel láthatóan szép tiszta legyen minden, de még fontosabb, hogy minden baktérium, gomba megsemmisüljön. Szakértő csapatunk tökéletesen kifertőtlenít házakat, társasházakat, vagy irodákat.

Takarítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni.

Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Gyorsan, szakértőktől az év mindennapján

Duguláselhárítás azonnal

Gyorsan, szakértőktől az év mindennapján

Vállaljuk zuhanyzók, kádak, fő lefolyó csövek, mosogatók duguláselhárítását, kamerás csővizsgálattal is. Elhárítjuk a dugulást, kitisztítjuk a csöveket és tisztaságot hagyunk magunk után. Hívjon minket ha duguláselhárításra van szüksége!