Garanciális szerelés és javítás

A garanciális szerelés és javítás cégünk alapja. A garancia részleteiért keressen minket bizalommal az oldalon feltűntetett telefonszámon. Pest megye teljes területén dolgozunk és minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Garanciális szerelés és javítás Garanciális szerelés és javítás

Garanciális szerelés és javítás

A garanciális szerelés és javítás cégünk alapja. Szakembereink - mind gáz- és fűtésszerelőink - egytől egyig 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és mindig minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak. Legyen szó kazán, bojler, radiátor, konvektor, vízmelegítő, cirkó, fűtésrendszer vagy bármi más javításáról, karbantartásáról vagy beszereléséről esetleg kiépítéséről, örömmel állunk rendelkezésére mindenben, Pest megye teljes területén.

Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, ahol szakembereink örömmel fogadják hívását a nap 24 órájában, az év minden napján. Állunk rendelkezésére minden kedves meglévő és leendő ügyfelünk számára és vállalunk akár azonnali kiszállást is. Akár a kazán romlott el, akár új gáztűzhelyt szeretne beszereltetni vagy a radiátor vacakol, hívjon minket és mi azonnal segítünk mindenben.

Munkatársaink nagy raktárkészletének köszönhetően, sosem szenvednek hiányt sem minőségi alkatrészekből, sem pedig készülékekből, így Önnek annak beszerzésével sem kell bajlódnia. Kérje kollégáink segítségét, akik örömmel biztosítanak tökéletes készüléket az Ön számára, kedvező áron. Hívjon minket bizalommal bármikor és mi örömmel segítünk mindenben.

Garanciális szerelés és javítás

Minden általunk elvégzett beszerelésre garanciát adunk, így a garancia idején belül ingyenes javítjuk gázkészülékét.

A garancia két dolog miatt fontos. Egy részről azért fontos, mert így bebizonyosodik az átlagember arról, hogy megbízható céggel van dolga. Mégis milyen cég az, amelyik nem vállal felelősséget a munkájára? Nálunk emiatt nem kell aggódnia, mert minden munkánkra garanciát vállalunk.

Másrészt – és ez a legfontosabb – ha a garancia ideje alatt elromlik a gázkészüléke, akkor ingyenesen kiszállunk, és ingyenesen megjavítjuk Önnek a készülékét.

Gázszerelőt keres? Kérjen ajánlatot!

Garanciálisan szerelünk és javítunk

A garanciális részletekről személyesen tudunk többet mondani. Ez azért van, mert minden egyes helyzet más és más, így mi személyre szabott ajánlatot adunk. Nem lenne fair ügyfeleinkkel szemben, ha ugyanannyi garanciát adnánk annak, akinek az egész házának a fűtéskorszerűsítését megcsináltuk, és annak, akinek a gáztűzhelyét kötöttük be.

A garancia ideje alatt természetesen bármikor hívhat minket, ez különösen egyszerű azért, mert állandó ügyfélszolgálatunk van. Ha Húsvét vasárnapján romlik el gázkészüléke, akkor nem kell várni keddig. Minket nyugodtan kereshet, mivel folyamatosan az ügyfeleink szolgálatában állunk.

A garancia ideje alatt természetesen ingyenesen végzünk el minden javítási munkálatot, függetlenül attól, hogy mennyire nagy, és mennyire komoly munkálat. Természetesen a kiszállás is ingyenes, nem kell semmiért sem fizetnie.

Attól sem kell félnie, hogy kevésbé minőségi munkát adnánk ki a kezünkből. Számunkra minden munka ugyanolyan fontos, így nem teszünk különbséget. Mindegyiket ugyanolyan precízen csináljuk meg, és ugyanúgy beleadunk mindent.

Válasszon minket, és élvezze a garanciát. Ügyfeleink számára extra kedvezményeket is biztosítunk!

Garanciálisan szerelünk és javítunk.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463