Gázkészülék karbantartás

Márkától függetlenül vállaljuk gázkészülék karbantartását Budapesten és Pest megye teljes területén. Kazán, bojler, konvektor, gáztűzhely, nekünk semmi sem akadály. Számlát és garanciát egyaránt adunk. 0-24-ben, egész évben számíthat ránk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék karbantartás Gázkészülék karbantartás

Gázkészülék karbantartás

Vállaljuk gázkészülék karbantartását Pest megye teljes területén. Profi gázszerelőink egytől egyig 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és márkától függetlenül vállalják kazán, bojler, gáztűzhely, vízmelegítő, konvektor és minden gázkészülék karbantartását. Fontos, hogy odafigyeljünk készülékeink karbantartására, hiszen ezzel megóvhatjuk őket, hosszabb élettartamot adhatunk nekik és elkerülhetjük a váratlan meghibásodásokat is.

Ezért is célszerű évente legalább egyszer rászánni az időt gázkészülékünk karbantartására. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, ahol szakembereink fogadják hívását 0-24-ben, egész évben és kérjen egy Önnek alkalmas időpontot, amikor is gázszerelőink egyike kimehet Önhöz és elvégezheti a szükséges munkálatokat gázkészülékén. Munkatársaink Önhöz igazodnak és vállalnak akár azonnali kiszállást is.

Továbbá, természetesen minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk. Tudni kell, hogy a karbantartás pár órát is igénybe vehet, viszont érdemes időt rászánni, hiszen gazdaságosabb, mint egy nagyobb és váratlan meghibásodás, főleg, ha a fűtésszezon közepén történik a kazánnal vagy más fűtőkészülékkel. Keressen minket bizalommal és mi örömmel segítünk mindenben.

Gázkészülék karbantartás

Sok ügyfélnél találkoztunk olyannal, hogy gázkészüléket éves karbantartás nélkül használják. Ez hihetetlenül nagy felelőtlenség, ami veszélyezteti nem csak a saját, hanem a szomszédaik életét is.

Úgy gondolják, hogy otthonukban minden a legnagyobb rendben van, nincs szükség rendszeres gázkészülék karbantartás elvégzésére, amíg készülékünk el nem romlik. Ilyenkor bármilyen mechanikai alkatrész meghibásodás előfordulhat, mely elkerülhető, gázkészülék karbantartás éves elvégzésével!

Miért fontos a karbantartás?

Az ember nem 2-3 évre veszi a gázkészülékeit, ezért nélkülözhetetlen a megfelelő karbantartás és rendszeres ellenőrzés. A gázkészülékek ismétlődő karbantartásával megakadályozható azok a veszélyes momentumok, mint például a füstgáz-visszaáramlás, vagy a szénmonoxid-mérgezés.

Gázszerelőt keres? Kérjen ajánlatot!

A gázkészülékek karbantartási munkálatai előtt kérjük, nézze meg gázkészüléke márkajelzését és - amennyiben lehetséges - típusszámát, mert akkor már kiszálláskor felkészülhetünk az esetleges problémák elhárítására, így időt és pénzt takarítva meg Önnek.

Milyen készülékeknél fontos a karbantartás?

Mindegyiknél. A háztartásában előforduló különböző változatú gázkészülék, mint a gázkonvektor, a gázkazán, gáztűzhely (gáztűzhely bekötés) és a gázvízmelegítő megbízhatóan működő berendezések akkor, ha gondoskodik rendszeres karbantartásukról.

Ha ezt valamiért félvállról veszi, akkor hamar elhasználódik a készülék, javítása drágább lesz. Még egy nagyon fontos érv szól a karbantartás mellett: az utóbbi években megszaporodtak a szén-monoxid mérgezések. Ennek az elkerülése érdekében javasolt évente minimum egyszer, a téli fűtési szezon indulása előtt a háztartási gázkészülékek karbantartását elvégezni.

Milyen készülékeknél fontos a karbantartás?
Mire kell figyelni a gázészülék karbantartásánál?

Mire kell figyelni a gázészülék karbantartásánál?

Fontos, hogy a szakszerű karbantartást és a hibák javítását is bízza gázkészülék szervizes HIVATÁSOS szakemberre! A rosszul javított, nem jól átnézett berendezések amellett, hogy veszélyesek, többlet költséget is okoznak: emelkedik a havi számla összege, és gázkészülék szerviz szakemberét kell hívni. Ahogy Ön is tudja, egy gázkészülék nem olcsó, így jobb, ha nem a karbantartáson spórol.

Még egy érv a karbantartás mellett.

A garancia érvényét veszti nem rendeltetésszerűen üzemeltetett vagy szervizelt gázkészülék esetén. A gázszerelő garanciális kötelezettsége nem terjed ki gázdugulásra, mivel a gáz szűrtelenül kerül a gázfogyasztóba. Idegenkezűség esetén érvényét veszti. A garanciális javításra vonatkozó igényét kizárólag a honlapukun feltüntetett elérhetőségünk valamelyikén szükséges megtenni.

Garanciális gázkészülékbe gázszerelőink csak a gyári előírásnak megfelelő alkatrészt építhetnek be, így biztos lehet abban, hogy a gázkészülékei a legjobb kezekben vannak.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463