Gázkészülék beszerelés

A gázkészülékek beszerelése fontos feladat, mivel jól kell beszerelni a készüléket ahhoz, hogy tökéletesen tudjon működni a jövőben.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Szeretné felszereltetni gázkészülékét? Jó helyen jár. Ingyenes helszíni felmérésünk során tanácsokkal is ellátjuk, hogy mire figyeljen és hogyan válassza meg gázkészülékét.

Gázkészüléket szeretné beszereltetni?

A legjobb helyen jár. Szerelőinknek már nagy rutinjuk van ebben. Hosszú évek óta foglalkoznak gázszereléssel, így pontosan tudják, hogy hogyan kell egy gázkészüléket beszerelni. Szakembereink háta mögött hatalmas szakmai múlt van, így nagyon gyorsan és hatékonyan megoldanak minden gázzal kapcsolatos szerelési, beszerelési munkálatot.

Kiszerelheti fel a gázkészüléket?

Erre jelenleg nincs szabály, sem törvény, így lényegében a szomszéd is felszerelheti. De a szomszéd vajon tudja, hogy mik a biztonsági előírások, mire kell oda figyelni, milyen a biztonságos beüzemelés? Lehet, hogy ő megcsinálja ingyen, vagy egy kávéért, de nem lehetünk abban biztosak, hogy ez a legbiztonságosabb mód. Sőt.

A gáz „nem játék”. Nagyon komoly tragédiákat tudunk okozni, ha nem szakemberrel szereltetjük fel, gondolunk itt például a szénmonoxid mérgezésre. Jobb, ha egy tapasztalt, sok éve a szakmában dolgozó embert bízunk meg ezzel a feladattal, egy olyan szakembert, akiben megbízunk, és tudjuk, hogy jó munkát fog végezni.

Ilyenek a mi szerelőink is. Pontosan, precízen, odafigyelve, a biztonsági előírásokat maximálisan betartva szerelik fel a gázkészüléket.

Hogy történik a beszerelés?

A beszerelést mindenképp megelőzi egy helyszíni felmérés. Ezt mi minden esetben ingyenes biztosítjuk ügyfeleinknek. Itt megnézzük, hogy hogyan tudjuk beszerelni, van-e szükség bármilyen átalakításra. Itt tanácsokat is adunk, és bármit megkérdezhet tőlünk, szeretnénk, hogy ne maradjanak kétségek, és kérdések.

Ezután elkezdjük a beszerelést. Megalapozzuk a helyet, és a szükséges feltételek, és elkezdjük a valódi munkát. Ez pár órát igénybe vehet, attól függően, hogy milyen készülékről van szó, és milyen helyre kell betenni. Amint végeztünk természetesen mindent megmutatunk, bemutatjuk a használatot, és minden maradék kérdésre válaszolunk.

Van garancia a beszerelésre?

Természetesen igen. Minden általunk elvégzett munkára garanciát adunk. Ezt azért tartjuk fontosnak, mert így is tudatosítjuk, hogy mi abszolút megbízható cég vagyunk. A szerelési munkálatokat követően is elérhetőek maradunk, bármilyen kérdése, vagy akár problémája van, minket el tud érni. Hívjon minket bátran, és beszerelünk bármilyen gázkészüléket, amilyet csak szeretne. Az állandó ügyfélszolgálatunk lehetővé teszi, hogy mindig elérhetőek legyünk mindenki számára, így nem kell nézegetnie az időt, hogy mikor hívhat bennünket.

Mi minden márkát, típust elvállalunk, nálunk nincs szelektálás.

Gáztűzhely beüzemelés ár

Amikor a régi gáztűzhely már nem akar bekapcsolni, és a szerelő is azt mondja, hogy ennek annyi, akkor sokan döntenek úgy, hogy új készüléket vásárolnak. Ma már elképesztő mennyiségben találunk tűzhelyeket, vannak gázzal, villannyal működőek, de vannak még indukciós lapok is, sőt ezeknek a kombinációjával is találkozhatunk. Nehéz a választás, de az biztos, hogy a gáztűzhely választása jó választás.

Ha már megvan a régi készülék méltó utódja, akkor már csak be kell szerelni. Ilyenkor jövünk mi, gázszerelők a képbe. A gáztűzhely beüzemelésénél nagyon fontos, hogy mindig szakképzett szerelő végezze. Csak így lehet azt garantálni, hogy a készülék mindig tökéletes biztonságba fog működni. Valószínűleg senki nem akar egy esetleges hibát megkockáztatni.

A gáztűzhely beüzemelésének ára mindig változó, ezért nem is tudunk konkrét árat mondani. Sok mindentől függ, például attól, hogy milyen készülék (álló, vagy beépített), milyen a házban a gáz kivitelezés, stb. Épp ezért ha pontos árat szeretne tudni, akkor feltétlenül hívjon fel minket.

A gáztűzhely beüzemelése során nem csak, hogy tökéletesen behelyezzük a készüléket, hanem hasznos tanácsokkal is ellátjuk, mint például, hogy hogyan használja, hogyan tisztítsa, és mire figyeljen oda. Ha azt szeretné, hogy készüléke tökéletesen legyen beüzemelve, akkor feltétlenül minket keressen fel.

Gázkazán típusok - milyen kazánt válasszunk?

A gázkazánokat többféle szempontból tudjuk kategorizálni. Az első szempontunk a kazánoknak az elhelyezkedése. A kazánok lehetnek fali, vagy állókazánok. A lakosság körében a falikazánok az elterjedtebbek, mivel ezek relatíve kis helyen is elférnek, kompaktak, és a teljesítményük általában lefed egy családi házat.

Az állókazánok általában nagyobb helyeken vannak, ezek sokkal ritkábban. A kazánokat megkülönböztetjük még funkciójuk szerint. Vannak az egyszerű fűtő kazánok, amelyekre másra nem jók, csak a fűtésre. Vannak a kombi kazánok, amelyek képesek használati melegvíz előállítására egy átfolyós rendszer segítségével. Itt fontos kiemelni, hogy ezek a készülékek nem tárolják a vizet, csak akkor melegítenek, ha megnyitjuk a csapot. De természetesen vannak tárolóval felszerelt kazánok is, ezeket beépített tárolós kazánnak hívjuk.

A kazánokat megkülönböztetjük úgyis, hogy milyen az égéstér folyamata. Itt kettőt különböztetünk meg. Van a nyílt égésterű kazán és a zárt égésterű kazán. A nyílt égésterű kazánok ma már kezdenek kikopni, mivel sok esetben ezek voltak a CO mérgezéseknek az okozói. Itt a készülék kapcsolatba tudott lépni a közvetlen környezetével. Ez a zárt égésterű készülékeknél már megoldott, nem tudnak kapcsolatba lépni a lakótérrel, így biztonságosak.

Az égéstermék elvezetés szerint négy csoportot különböztetünk meg. Vannak a kéményes, turbós, kondenzációs és hybrid kazánok. A kéményes kazánok általában, sőt, szinte mindig a nyílt égésterű kazánoknál vannak. A többi csoport már mind a zárt égésterű készülékekhez tartozik. Ezek közül a legnépszerűbbek és leginkább ajánlottak a kondenzációs kazánok, mivel ezek elérhető áron vannak, ráadásul sokkal költséghatékonyabbak, és környezetbarátabbak, mint társaik.

A csoportok között vannak természetesen átfedések. Egy kazán lehet, kondenzációs kombi falikazán, de lehet turbós tárolós cirkó is. A lehetőségek száma sok. Mindig felmerül a kérdés, hogy honnan tudhatja az ember, hogy neki milyen készülékre van szüksége? Leginkább úgy tudhatja meg, ha felveszi a kapcsolatot egy szerelőcsapattal, akik felmérik az igényeket és úgy ajánlanak. Ha velünk veszi fel a kapcsolatot, akkor mi konkrét termékeket fogunk ajánlani, és még be is szereljük Önnek. 

Hasonló oldalak

Gázkészülék beszerelés

Gázkészülék beszerelés

A gázkészülékek beszerelése fontos feladat, mivel jól kell kiépíteni a gázkészülék környezetét, és jól kell beszerelni a készüléket ahhoz, hogy tökéletesen tudjon működni a jövőben. Mi gyorsan, de mégis tökéletesen beszerelünk minden gázkészüléket.

Gázkészülék beszerelés
Kondenzációs kazán beszerelés

Kondenzációs kazán beszerelés

Sok esetben az egész fűtésrendszert át kell alakítani egy kondenzációs kazánhoz, át kell alakítani a kéményeket például. Ez nagy munka, de mi elvállaljuk. Kiépítjük az új fűtésrendszerét, és beépítjük új kondenzációs gázkazánját is, mindezt kedvező áron.

Kondenzációs kazán beszerelés
Gázkészülék csere

Gázkészülék csere

Szerencsére nem gyakran, de megesik, hogy a régi, elöregedett gázkészüléket már nem lehet javítani, és ilyenkor ki kell cserélni. Vagy fűtéskorszerűsítés miatt cserélünk. Úgy, mint a beszerelést, itt is mindent szakszerűen, és gyorsan megcsinálunk.

Gázkészülék csere
A gázkészülékekről általában

A gázkészülékekről általában

A gázkészülékek adhatják otthonunk melegét, de akár még melegvíz ellátásunkat is. Fontos, hogy megfelelő készüléket válasszunk ki, és fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végeztessünk el rajta, különben meghibásodhatnak, és javítani kell.

A gázkészülékekről általában
Gázkészülék szervizelés

Gázkészülék szervizelés

Márkafüggetlenül, és készülék függetlenül vállaljuk minden gázkészüléknek a szervizelését. A szervizelés során kijavítjuk a hibát, átnézzük a készüléket alaposan, és kitisztítjuk, ezzel elvégezve a karbantartást is. Válasszon minket szervizeléshez!

Gázkészülék szervizelés
Gázkészülék javítás

Gázkészülék javítás

A gázkészülékek javításánál fontos, hogy csak szakképzett szerelő vigye véghez a feladatot a családunk, és otthonunk biztonsága érdekében. Egy gázkészülék javításának ára nagyban függ a hiba nagyságától. Márkafüggetlenül vállaljuk a szerelést.

Gázkészülék javítás
Gázkészülék karbantartás

Gázkészülék karbantartás

Ahhoz, hogy gázkészülékünk hosszú és jól működő életét éljen elengedhetetlen az időnkénti karbantartási munkálat. Egy karbantartás során ellenőrzzünk minden fontosabb részt, tüzetesen átvizsgáljuk a készüléket, alaposan kitisztítjuk, és a végén teszteljük.

Gázkészülék karbantartás
Gázkészülék szerelő

Gázkészülék szerelő

Ha megbízható gázkészülék szerelőt keres, aki jól dolgozik, minőségi munkát ad ki a keze közül, akkor feltétlenül minket hívjon ki!

Gázkészülék szerelő
Cirkó

Cirkó

Ma Magyarországon a legtöbb lakásban cirkó a fűtési forma. A cirkó a fali gázkazán, amely a fűtési igényeiken túl akár még a melegvíz ellátásunkat is képes kielegíteni. Vállaljuk cirkók beszerelését, javítását, karbantartását, vagy akár cseréjét is.

Cirkó
Garanciális szerelés és javítás

Garanciális szerelés és javítás

Minden szerelésünkre, javításunkra, beszerelésünkre garanciát adunk. A garancia részleteiről személyesen, vagy az árajánlat során tudunk konkrétumokat mondani mivel nagyban függ, hogy milyen munkálatról van szó. A garancia ideje alatt ingyenesen javítunk.

Garanciális szerelés és javítás

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni.

Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463