Gázkészülék beszerelés

Vállaljuk gázkészülék beszerelését Pest megyében. Legyen szó kazánról, bojlerről, gáztűzhelről, konvektorról vagy bármi más gázkészülékről, szakemereink örömmel állnak rendelkezésére. 0-24-ben, egész évben elérhetőek vagyunk, akár azonnali kizállással.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék beszerelés Gázkészülék beszerelés

Gázkészülék beszerelés

Amennyibe gázkészüléket szeretne beszereltetni, legyen az kazán, bojler, gáztűzhely, vízmelegítő, konvektor vagy bármi egyéb, a lehető legjobb helyen jár. Cégünk gázszerelői egytől egyig 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és regisztrálva vannak. Mindazonáltal, ügyfélszolgálatunkon örömmel fogadják hívását a nap 24 órájában, az év minden napján és szakembereink egyike, akár már a hívást követően, egy órán belül el tud indulni Önhöz.

Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és kérje profi gázszerelőink segítségét, akik egyben árajánlattal is tudnak szolgálni. Mindazonáltal, amennyiben igény van rá, a megbeszélt paraméterek alapján, szakembereink a megfelelő gázkészüléket is biztosítani tudják raktárkészletükről, így Önnek azzal sem kell bajlódnia. Továbbá, természetesen minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk.

Fontos, hogy minden gázkészülék beszerelését olyan szakemberrel végeztessük el, aki hivatalosan is regisztrálva van. Ez azért fontos, mert így garantálhatjuk, hogy a készülék biztonságosan legyen bekötve, illetve a garanciáját is csak így tarthatjuk meg. Mindezek mellett pedig, ingyenes helyszíni felmérést is végzünk készülék beszerelés esetén. Hívjon minket bizalommal és mi örömmel segítünk mindenben. 

Gázkészülék beszerelés

Szeretné felszereltetni gázkészülékét? Jó helyen jár. Ingyenes helyszíni felmérésünk során tanácsokkal is ellátjuk, hogy mire figyeljen és hogyan válassza meg gázkészülékét.

Gázkészüléket szeretné beszereltetni?

A legjobb helyen jár. Szerelőinknek már nagy rutinjuk van ebben. Hosszú évek óta foglalkoznak gázszereléssel, így pontosan tudják, hogy hogyan kell egy gázkészüléket beszerelni. Szakembereink háta mögött hatalmas szakmai múlt van, így nagyon gyorsan és hatékonyan megoldanak minden gázzal kapcsolatos szerelési, beszerelési munkálatot.

Gázszerelőt keres? Kérjen ajánlatot!

Kiszerelheti fel a gázkészüléket?

Erre jelenleg nincs szabály, sem törvény, így lényegében a szomszéd is felszerelheti. De a szomszéd vajon tudja, hogy mik a biztonsági előírások, mire kell oda figyelni, milyen a biztonságos beüzemelés? Lehet, hogy ő megcsinálja ingyen, vagy egy kávéért, de nem lehetünk abban biztosak, hogy ez a legbiztonságosabb mód. Sőt.

A gáz „nem játék”. Nagyon komoly tragédiákat tudunk okozni, ha nem szakemberrel szereltetjük fel, gondolunk itt például a szénmonoxid mérgezésre. Jobb, ha egy tapasztalt, sok éve a szakmában dolgozó embert bízunk meg ezzel a feladattal, egy olyan szakembert, akiben megbízunk, és tudjuk, hogy jó munkát fog végezni.

Ilyenek a mi szerelőink is. Pontosan, precízen, odafigyelve, a biztonsági előírásokat maximálisan betartva szerelik fel a gázkészüléket.

Kiszerelheti fel a gázkészüléket?
Hogy történik a gázkészülék beszerelés?

Hogy történik a gázkészülék beszerelés?

A beszerelést mindenképp megelőzi egy helyszíni felmérés. Ezt mi minden esetben ingyenes biztosítjuk ügyfeleinknek. Itt megnézzük, hogy hogyan tudjuk beszerelni, van-e szükség bármilyen átalakításra. Itt tanácsokat is adunk, és bármit megkérdezhet tőlünk, szeretnénk, hogy ne maradjanak kétségek, és kérdések.

Ezután elkezdjük a beszerelést. Megalapozzuk a helyet, és a szükséges feltételek, és elkezdjük a valódi munkát. Ez pár órát igénybe vehet, attól függően, hogy milyen készülékről van szó, és milyen helyre kell betenni. Amint végeztünk természetesen mindent megmutatunk, bemutatjuk a használatot, és minden maradék kérdésre válaszolunk.

Van garancia a gázkazánok beszerelésre?

Természetesen igen. Minden általunk elvégzett munkára garanciát adunk. Ezt azért tartjuk fontosnak, mert így is tudatosítjuk, hogy mi abszolút megbízható cég vagyunk. A szerelési munkálatokat követően is elérhetőek maradunk, bármilyen kérdése, vagy akár problémája van, minket el tud érni. Hívjon minket bátran, és beszerelünk bármilyen gázkészüléket, amilyet csak szeretne. Az állandó ügyfélszolgálatunk lehetővé teszi, hogy mindig elérhetőek legyünk mindenki számára, így nem kell nézegetnie az időt, hogy mikor hívhat bennünket.

Mi minden márkát, típust elvállalunk, nálunk nincs szelektálás.

Gáztűzhely beüzemelés

Amikor a régi gáztűzhely már nem akar bekapcsolni, és a szerelő is azt mondja, hogy ennek annyi, akkor sokan döntenek úgy, hogy új készüléket vásárolnak. Ma már elképesztő mennyiségben találunk tűzhelyeket, vannak gázzal, villannyal működőek, de vannak még indukciós lapok is, sőt ezeknek a kombinációjával is találkozhatunk. Nehéz a választás, de az biztos, hogy a gáztűzhely választása jó választás.

Ha már megvan a régi készülék méltó utódja, akkor már csak be kell szerelni. Ilyenkor jövünk mi, gázszerelők a képbe. A gáztűzhely beüzemelésénél nagyon fontos, hogy mindig szakképzett szerelő végezze. Csak így lehet azt garantálni, hogy a készülék mindig tökéletes biztonságba fog működni. Valószínűleg senki nem akar egy esetleges hibát megkockáztatni.

Gázkazán garancia
Gázkazán típusok - milyen kazánt válasszunk?

A gáztűzhely beüzemelésének ára mindig változó, ezért nem is tudunk konkrét árat mondani. Sok mindentől függ, például attól, hogy milyen készülék (álló, vagy beépített), milyen a házban a gáz kivitelezés, stb. Épp ezért ha pontos árat szeretne tudni, akkor feltétlenül hívjon fel minket.

A gáztűzhely beüzemelése során nem csak, hogy tökéletesen behelyezzük a készüléket, hanem hasznos tanácsokkal is ellátjuk, mint például, hogy hogyan használja, hogyan tisztítsa, és mire figyeljen oda. Ha azt szeretné, hogy készüléke tökéletesen legyen beüzemelve, akkor feltétlenül minket keressen fel.

Gázkazán típusok - milyen kazánt válasszunk?

A gázkazánokat többféle szempontból tudjuk kategorizálni. Az első szempontunk a kazánoknak az elhelyezkedése. A kazánok lehetnek fali, vagy állókazánok. A lakosság körében a falikazánok az elterjedtebbek, mivel ezek relatíve kis helyen is elférnek, kompaktak, és a teljesítményük általában lefed egy családi házat.

Az állókazánok általában nagyobb helyeken vannak, ezek sokkal ritkábban. A kazánokat megkülönböztetjük még funkciójuk szerint. Vannak az egyszerű fűtő kazánok, amelyekre másra nem jók, csak a fűtésre. Vannak a kombi kazánok, amelyek képesek használati melegvíz előállítására egy átfolyós rendszer segítségével. Itt fontos kiemelni, hogy ezek a készülékek nem tárolják a vizet, csak akkor melegítenek, ha megnyitjuk a csapot. De természetesen vannak tárolóval felszerelt kazánok is, ezeket beépített tárolós kazánnak hívjuk.

Gázkészülékek beszerelése

A kazánokat megkülönböztetjük úgyis, hogy milyen az égéstér folyamata. Itt kettőt különböztetünk meg. Van a nyílt égésterű kazán és a zárt égésterű kazán. A nyílt égésterű kazánok ma már kezdenek kikopni, mivel sok esetben ezek voltak a CO mérgezéseknek az okozói. Itt a készülék kapcsolatba tudott lépni a közvetlen környezetével. Ez a zárt égésterű készülékeknél már megoldott, nem tudnak kapcsolatba lépni a lakótérrel, így biztonságosak.

Az égéstermék elvezetés szerint négy csoportot különböztetünk meg. Vannak a kéményes, turbós, kondenzációs és hybrid kazánok. A kéményes kazánok általában, sőt, szinte mindig a nyílt égésterű kazánoknál vannak. A többi csoport már mind a zárt égésterű készülékekhez tartozik. Ezek közül a legnépszerűbbek és leginkább ajánlottak a kondenzációs kazánok, mivel ezek elérhető áron vannak, ráadásul sokkal költséghatékonyabbak, és környezetbarátabbak, mint társaik.

A csoportok között vannak természetesen átfedések. Egy kazán lehet, kondenzációs kombi falikazán, de lehet turbós tárolós cirkó is. A lehetőségek száma sok. Mindig felmerül a kérdés, hogy honnan tudhatja az ember, hogy neki milyen készülékre van szüksége? Leginkább úgy tudhatja meg, ha felveszi a kapcsolatot egy szerelőcsapattal, akik felmérik az igényeket és úgy ajánlanak. Ha velünk veszi fel a kapcsolatot, akkor mi konkrét termékeket fogunk ajánlani, és még be is szereljük Önnek. 

Gázkészülékek beszerelése

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463