Gáztűzhely garanciális bekötés

Vállaljuk Pest megye teljes területén gáztűzhely garanciális bekötését márkától függetlenül, illetve számlát is adunk az elvégzett munka után. 0-24-ben, egész évben elérhetőek vagyunk és számíthat 20 éves tapasztalattal rendelkező gázszerelőinkre.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gáztűzhely garanciális bekötés Gáztűzhely garanciális bekötés

Gáztűzhely garanciális bekötés

Profi gázszerelőink Pest megye egész területén vállalják gáztűzhely garanciális bekötését. Amiért érdemes minket hívnia az az, hogy szakembereink egytől egyig 20 éves tapasztalattal rendelkeznek. Márkától függetlenül, értenek minden fajta gáztűzhelyhez és nem jelent nekik akadályt annak bekötése, cseréje, javítása de még a karbantartása sem.

Továbbá, rendelkeznek minden engedéllyel, ami ahhoz kell, hogy hivatalosan is beköthessék a gáztűzhelyt és a garancia is megmaradjon a készülékre. Ugyanis, amennyiben nem regisztrált gázszerelővel kötteti be a készüléket, úgy a garancia elvész. Mindazonáltal, ügyfélszolgálatunkon szakembereink fogadják hívását a nap 24 órájában, egész évben és akár egy órán belül el is tudnak indulni Önhöz a megbeszélt címre.

Továbbá, nagy raktárkészlettel dolgoznak, ami azt jelenti, hogy amennyiben igény van rá, készüléket is tudnak biztosítani Önnek az előre megbeszélt paraméterek alapján. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és kérje szakembereink segítségét. Természetesen, minden munkánk után adunk számlát és garanciát is vállalunk. Hívjon és mi örömmel segítünk.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!
Gáztűzhely garanciális bekötés

Az új gáztűzhely bekötését minden esetben szakemberre kell bízni, hiszen nem elég leszerelni a korábbi készüléket és az újat bekötni. Minden gázkészülék beszerelésénél és cseréjénél szükség van arra, hogy a gázszerelő szakemberek alaposan ellenőrizzék a csapokat, a csövek állapotát, a szigetelések elavultságát, hogy ezzel ki tudják zárni az esetleges szivárgás és baleset-, valamint robbanásveszélyes helyzeteket. Éppen ezért első ránézésre egyszerűnek tűnő gáztűzhely cseréhez is kötelező szakembert hívni családunk biztonsága érdekében.

Amennyiben Ön lecserélné régi elavult, vagy meghibásodott gáztűzhelyét, forduljon hozzánk bizalommal! Új tűzhelyét garanciálisan kötjük be, miközben megbizonyosodunk a gázvezetékek és a csapok állapotáról, biztonságáról és a szivárgás mentességéről. Munkatársaink hivatalos minősítéssel rendelkező gázszerelők, akik komoly, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Egészen biztos lehet benne, hogy ha ránk bízza a akár a gáztűzhelyét, vagy más gázkészülékét, az a legjobb kezekben lesz. Munkálatainkat kedvező áron és garanciális feltételekkel végezzük, melyek feltételeiről bővebb felvilágosítást kérhet ügyfélszolgálatunkon. Ehhez hívja a +36 (20) 611 8463 telefonszámot, vagy üzenjen nekünk elérhetőségeink egyikén! 

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463