Kondenzációs kazánok

Ma már sok mindenkinek van kondenzációs gázkazánja. Ezeket a kazánokat is ugyanúgy karban kell tartani, időnként talán javítani is kell, és hosszú idő után cserélni is. Itt megtudhatja, hogy mi a kondenzációs gázkazán, és miért jobb, mint más kazán.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Kondenzációs kazánok szerelése és javítása.

Az EU-s rendeletek miatt ma a társasházak, és a családi házak kötelezve vannak arra, hogy csak kondenzációs kazánt szereltethetnek be. Így ma már a szerelők is többet találkoznak a kondenzációs gázkazánokkal, mint régebben. Mivel a kondenzációs kazán látja el az otthonoknak a fűtését, vagy kombi készülék esetén a meleg vizet is, ezért nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjön. Ha úgy észleljük, hogy már nem az igazi, nem működik megfelelően, vagy legrosszabb esetben már egyáltalán nem is működik, akkor gyorsan kell szerelőt hívni. Ez a probléma nem várhat. A Mi szerelőink a kapcsolat felvételt követően rendkívül hamar megérkeznek az otthonába, és egyből neki látnak a munkának. Állandó ügyfélszolgálattal rendelkezünk, így bármikor elérhet minket. A munkánkat gyorsan, de precízen elvégezzük. Évtizedek óta dolgozunk a szakmában, és rengetegszer találkoztunk már kondenzációs gázkazánokkal, így pontosan tudjuk, hogy mit kell tennünk.

Ha kondenzációs kazánja van, és szüksége van egy precíz, pontos és megbízható csapatra, akik tökéletesen megjavítják készülékét, akkor a legjobb döntés, ha minket hív ki. Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, emailben, de az űrlapunkat is kitöltheti. Gyorsan reagálunk, így biztos lehet benne, hogy a javítás hamar megfog valósulni.

Mi a kondenzációs kazán?

Mi a kondenzációs kazán?

A kondenzációs kazán olyan kazán, amely az égéstermékben lévő hőt is feltudja használni, így ezzel nagyobb hatásfokot tud elérni, mint társai.

Mi a kondenzációs kazán?
Mennyivel hatékonyabb a kondenzációs kazán?

Mennyivel hatékonyabb a kondenzációs kazán?

A nyugati országokban már nem is szerelnek be hagyományos kazánt. Környezettudatosabb, olcsóbb a működtetése, hamar visszahozza a ráfordított összeget.

Mennyivel hatékonyabb a kondenzációs kazán?
Kondenzációs kazán beszerelés

Kondenzációs kazán beszerelés

Sok esetben az egész fűtésrendszert át kell alakítani egy kondenzációs kazánhoz, át kell alakítani a kéményeket például. Ez nagy munka, de mi elvállaljuk. Kiépítjük az új fűtésrendszerét, és beépítjük új kondenzációs gázkazánját is, mindezt kedvező áron.

Kondenzációs kazán beszerelés
Kondenzációs kazán csere

Kondenzációs kazán csere

Ha úgy gondolja, hogy kazánja megérett a cserére, akkor hívjon minket. A helyszíni felmérést követően akár egyből elkezdjük a kazán cserét.

Kondenzációs kazán csere
Kondenzációs kazán javítás

Kondenzációs kazán javítás

Ha elromlott a kondenzációs kazánja, akkor jobb mielőbb szerelőt hívni, ez nem várhat. Mi professzionálisan hárítjuk el a problémát, akár már ma.

Kondenzációs kazán javítás
Kondenzációs kazán karbantartás

Kondenzációs kazán karbantartás

Mint minden más gázkészüléket, a kondenzációs gázkazánt is időnként karban kell tartani. Ha biztosak akarunk lenni abban, hogy a következő fűtési szezon is zökkenő mentesen fog lezajlani, akkor jobb ha az előző szezon végén megnézetjük készülékünket.

Kondenzációs kazán karbantartás
Kondenzációs kazán szervizelés

Kondenzációs kazán szervizelés

Mi nem nézzük a márkát, márkafüggetlenül szervizelünk minden kondenzációs kazánt. Ha elromlott, vagy csak karbantartásra szorul, akkor hívjon minket. Kiszállunk, megjavítjuk készülékét, alaposan ellenőrzünk mindent, és olyan lesz, mint új korában.

Kondenzációs kazán szervizelés

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni.

Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463
Ingyenes kiszállással Budapest és környékén!

Vízszerelő Mester

Ingyenes kiszállással Budapest és környékén!

Több, mint 15 éves munkatapasztalat során több ezer elégedett ügyfelet tudhatunk magunk mögött. Ne kísérletezzen, menjen biztosra és válasszon minket! Mi azért dolgozzunk, hogy ön és családja jól érezze magát otthonában az év minden napján!