Ingyenes felmérés és tanácsadás

Ha úgy dönt, hogy gázkészüléket szereltet be, vagy cserélni akar más készülékre, akkor mindenféleképpen szükség van egy helyszíni felmérésre, amely során felmérjük a terepet, és tanácsadást nyújtunk Önnek, amely során felteheti az összes kérdését.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Ingyenes felmérés és tanácsadás Ingyenes felmérés és tanácsadás

Már tudja, hogy gázkészüléket akar, de nem tudja, hogy megvalósító-e otthonában? Hívjon minket, és ingyenesen felmérjük otthonát, és extra tanácsadást is nyújtunk Önnek.

Hogy miért jó ez az ajánlat? Azért, mert nem kell költenie semmit. Ha úgy látjuk, és Ön is úgy látja, hogy például nem megfelelő egy kondenzációs kazán beépítése akkor nincs semmi gond. Nem kell kifizetnie azt, hogy kiszálltunk, és a szolgáltatásért sem. Egy ilyen alkalom során megtud bizonyosodni arról, hogy valóban Önnek való-e az adott gázkészülék.

Ingyenesen kiszállunk lakásába és felmérjük a terepet. Megnézzük, hogy az adott készüléket betudjuk-e szerelni arra a helyre, ahol megálmodta, illetve megnézzük, hogy minden feltétel adott-e hozzá. Például egy kondenzációs kazánnál nagyon fontos, hogy a kémény megfelelő legyen, így még a beszerelés előtt át kell építeni a kéményt.

Gázszerelőt keres? Kérjen ajánlatot!

A tanácsadás során mindent elmondunk, amit kell. Első sorban elmondjuk Önnek, hogy milyen munkálatokat fogunk elvégezni, mik az elő munkálataink, és ezek mivel fognak járni. Elmondjuk, hogy kell-e engedélyt igényelnie valahonnan, vagy kell-e hivatalba mennie ez ügyben. Megosztjuk Önnel, hogy mik a garanciális feltételek, mit tudunk nyújtani Önnek a garancián belül.

Természetesen elmondjuk azt, hogy milyen egyéb szolgáltatásaink vannak. Ekkor felteheti nekünk az összes kérdést, amely eddig felgyülemlett Önben. Ne feledje: nincs buta kérdés! Minden kérdés azt jelenti, hogy gondolkozott, így nyugodtan tegye fel az összes kérdését, mi válaszolni fogunk Önnek!

Ugye milyen egyszerű? Vegye igénybe ezt a páratlan szolgáltatásunkat, és kezdjük el a közös munkát együtt!

Ingyenes felmérés és tanácsadás kazánokról

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463