Cirkó

A cirkó fűtés tulajdonságairól bővebben oldalunkon olvashat. Továbbá arról is, hogy Pest megye teljes területén vállaljuk cirkó javítását, beszerelését, karbantartását egyaránt. Akár azonnali kiszállással. 0-24-ben, egész évben állunk rendelkezésére.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Cirkó Cirkó

Cirkó

Cégük szakemberei örömmel vállalják cirkó fűtés bekötését, beszerelését, készülék cseréjét, karbantartását, javítását egyaránt. Az itthon megtalálható valamennyi márkával dolgoznak szerelőink, így egyik sem jelent számukra akadályt. Amennyiben cirkó fűtést szeretne beszereltetni vagy javítani, karbantartani vagy régi fűtését szeretné lecseréltetni erre, ne habozzon hívni minket. Magáról a fűtésről lejjebb olvashat oldalunkon.

Miért minket válasszon? Azért, mert szakembereink egytől egyig 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és Pest megye teljes területén számíthat a segítségükre a nap 24 órájában, az év bármely napján. Továbbá, amennyiben szükséges, akár egy órán belül eltudnak indulni Önhöz akár otthonába, akár munkahelyén van szüksége ránk. Mindazonáltal, nagy raktárkészletüknek köszönhetően, akár készülékre van szükség, akár alkatrészre, nem kell napokig várnia míg megérkezik, hiszen mindig mindenből tartanak raktáron.

Mindezek mellett pedig minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívja ügyfélszolgálatunkat bármikor a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és kérje profi, regisztrált szerelőink segítségét cirkó fűtése javításával, cseréjével, karbantartásával vagy beszerelésével kapcsolatban. Egész évben állunk rendelkezésére mindenben. Hívjon minket és mi örömmel segítünk.

Cirkó

A cirkó, más névén fali gázkazán, mint a nevéből is kiderült, falra szerelhetőek. Súlyuk nem sok, helyigényük kevés, így jól el lehet helyezni a lakásban. Érintésvédelmük kiváló, így rendkívül biztonságosak. Funkciója szerint a cirkónak két fajtája van, a fűtő, és a kombi.

Milyen fajtái vannak a cirkónak?

A fűtő cirkó értelemszerűen csak fűtésre alkalmas. A kombi cirkó ezzel szemben alkalmas használható melegvíz előállításra is. Ez utóbbi a népszerűbb, a szakemberek is ezt ajánlják már az ügyfeleknek. 

Gázszerelőt keres? Kérjen ajánlatot!

Milyen égési folyamatok vannak a cirkóban?

Égési folyamata szerint lehet nyílt, zárt, vagy kondenzációs. A nyílt égésű cirkók régebbi lakásokban találhatóak meg, ma már nem feltétlenül ezt javasolják. A nyílt éges térűnél az égéstér nincs elkülönítve a környezettől, így a környezetből nyeri el az oxigént. Az így keletkezett füstgáz a kéményen keresztül távozik.

A zárt égésű cirkónál a házon kívüli környezetből nyeri az oxigént, egy erre szolgáló csövön keresztül. A zárt éges térű cirkókat sokkal biztonságosabbnak tartják. A kondenzációs cirkókról azt érdemes tudni, hogy 10-20%-kal nagyobb hatásfokot tudnak elérni a hagyományos cirkókkal szemben. Ezt leginkább padló és falfűtéshez ajánlják. 

Milyen égési folyamatok vannak a cirkóban?
A cirkó előnyei

A cirkó előnyei

A cirkó fűtésnek számos előnye van. Népszerűsége miatt a szerelők már rendkívül jól kitapasztalták a típusukat, márkákat, így könnyen boldogulnak vele. Ugyan ezen oknál fogva rengeteg alkatrészt kapni hozzá a piacon, egyszerű a beszerzése, így nem kell heteket várni egy alkatrész csomag megérkezésére.

Zajszintje rendkívül alacsony, így egyáltalán nem lehet zavaró a lakásban, házban. A kombi cirkók folyamatosan rendelkezésünkre állítják a meleg vizet, így nem kell aggódnunk a melegvíz miatt.

Milyen hátrányai vannak a cirkónak?

A kombinált cirkók egyszerre csak egy feladatot tudnak ellátni. Ez azt jelenti, hogy vagy csak fűt, vagy csak melegvizet állít elő. Ez nyilvánvaló, hogy egy téli időszakban nem ideális. További hátránya még, hogy ha megnyitjuk a melegvízcsapot, akkor nem jön azonnal a melegvíz, hanem rengeteg vizet ki kell folyatnunk.

Ráadásul, ha egyszerre nyitunk meg több csapot, például valaki zuhanyozik, valaki meg mosogatni, akkor egyik helyen sem lesz kielégítő, megfelelő hőmérsékletű a meleg víz.

Így bár fantasztikus dolog a cirkó, csak azoknak tudjuk ajánlani, akit ezeket az apró, de jelentős hátrányok egyáltalán nem zavarnak.

Lehet javítani a cirkókat?

Természetesen igen, cégünk ezzel is foglalkozik. Mivel a cirkók nagyon népszerűek, ezért nagyon könnyű hozzájuk új (vagy akár lényegesen olcsóbban használt) alkatrészeket beszerezni, és a legtöbb márkának nagyon jó ügyfélszolgálata is van, ezért nagyon könnyen végbe tudnak menni a javítási feladatok.

Milyen hátrányai vannak a cirkónak?
Minden, amit tudni kell a cirkó gázkazánról

Minden, amit tudni kell a cirkó gázkazánról

Ma Magyarországon rendkívül sokan fűtenek gázzal. Ennek elég egyszerű az oka: a gáz olcsó, a készülékek hosszú életűek, sok házban már alapból ez van kiépítve. Viszont rengetegen nem is tudnak semmit a cirkóról, miközben ez szolgáltatja a meleget. Mi megpróbáljuk érthetően, egyszerűen megfogalmazni, hogy mi is a cirkó.

A cirkó gázkazánok szaknyelven fali gázkazánok. A nevük a víz cirkulációjára utal. Mit is jelent ez? Azt jelenti, hogy a kazán felmelegíti a vizet, amely egy szivattyú segítségével eljut a fűtőtestekbe, mint például a radiátorokba. Itt megtörténik a hő leadás, tehát a fűtőtest felmelegszik, majd a víz visszakerül a kazánba, és a folyamat kezdődik elölről.

Miért népszerűek a cirkók? A cirkóknak nagy előnye, hogy rendkívül kis helyen is elférnek, így akár egy konyhában is könnyen el tud férni. A cirkók bár kicsik, de mégis könnyen szerelhetőek. Ez a későbbiekben nagyon jól fog jönni.

Cirkó gázkazánok

A cirkókat többféleképpen tudjuk csoportosítani. A legfontosabb csoportok a hagyományos és a kondenzációs. A hagyományos csoportba tartoznak a nyílt égésterű és a zárt égésterű (turbós) kazánok. Ezeket ma már nem lehet kapni, ám még sok helyen vannak ilyenek beszerelve. A nyílt égésterű kazán életvédelmi szempontból és környezetvédelmi szempontból egyáltalán nem előnyös, sőt, ez okozta sok esetben a lakossági CO mérgezéseket. Épp ezért ma már csak kondenzációs kazánokat lehet vásárolni.

A kondenzációs cirkóknak is több fajtája van. Választhatunk fűtő kazánokat, vagy akár kombi kazánokat is, amelyek képesek egy átfolyós rendszer segítségével meleg vizet szolgáltatni nekünk.

Van még kérdése a cirkókkal kapcsolatban? Keressen fel minket és minden kérdésére választ adunk. 

Cirkó gázkazánok

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463