Bontás nélküli javítás

Fontosnak tartjuk azt, hogy egy szerelés során lehetőleg ne tegyünk kárt, ne okozzunk olyan kárt, amely súlyos összegekbe kerül az ügyfélnek. Bontás nélkül javítunk, így nem kell attól félnie, hogy káosz fogja fogadni, miután elmentek a szerelők.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Bontás nélküli javítás Bontás nélküli javítás

A legtöbben nagyon félnek attól, hogy a javítási munkálatok bontással járnak. Nálunk nem kell ettől félnie. Mi nem bontunk.

Mindig jön egyből a kérdés: tényleg nem bontanak? Tényleg nem. Nem érezzük szükségét. Nekünk sokkal fontosabb az, hogy az ügyfél elégedett legyen, mint hogy mi húsz perccel hamarabb befejezzük a munkát.

Egy bontás egyrészt nagy munka, és nagyon koszos. Összekoszoljuk vele a környezetünket, ráadásul akár a falat is összekoszolhatjuk. Senki nem szeretné, hogy egy szerelés után még a festőt is kihívni, hogy kijavítsa azt a hibát, amit a gázszerelők csináltak.

Mi már évtizedek óta a szakmában vagyunk, eltökéltek a nem-bontás mellett, így már jobban javítunk, mint azok, akik bontanak. Az elmúlt évtizedek alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, rengeteg termékkel találkoztunk, szinte az össze Magyarországon eladott termékkel találkoztunk már.

Gázszerelőt keres? Kérjen ajánlatot!

Pont emiatt a nagy tapasztalat miatt van az, hogy rendkívül gyorsan és hatékonyan megjavítunk minden gázkészüléket. Nekünk nagyon fontos, hogy ne időzzünk sokáig egy problémával, mert tudjuk, hogy például egy kazánnál nem vicces, ha húzzuk az időt. 

Gyorsan dolgozunk, de a gyorsaságunk sosem megy a minőség rovására.

Számunkra nagyon fontos, hogy az a munka, amit kiadunk a kezünk közül minőségi legyen, így mindig nagyon precízen dolgozunk. Ha olyan szerelőket szeretne, akik pontosan dolgoznak, bontás nélkül, akkor hívjon minket!

Gyorsan dolgozunk, de a gyorsaságunk sosem megy a minőség rovására.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463