Gázkazán

A gázkazán egy összefoglaló név. A gázkazánokat csoportosítjük elhelyezés, funkció, égés folyamat, és égéstermék-elvezetés szerint. Mindegyik csoportokban több alcsoport található, így mindenki számára megtalálható minden igény szerint a tökéletes kazán.

A gázkazánok rendkívül népszerűek ma Magyarországon. A gázkazánok olyan berendezések, amelyek éghető gáz elégetésével energiát szabadítanak fel.

A felszabaduló hőenergiát egy közvetítő közeg közli távolabbi pontokra. Általában földgáz vagy PB gáz a megszokott, de lehetnek más gázok is, amelyekkel használják. Háztartásoktól kezdve az erőművekig mindenhol használják, nyilván különböző teljesítménynagyságú típusokkal. 

Hogyan csoportosítjuk a gázkazánokat?

A gázkazánok rengeteg fajtáját különböztetjük meg. Felhelyezésük szerint lehet álló, vagy fali. ez utóbbit szokás cirkónak is nevezni. Funkciója szerint lehet fűtő, kombi, és beépített tárolós gázkazán. A fűtő kazánok nevükből is kitalálható, csak fűtésre alkalmasak, ezzel szemben a kombi kazánok már használható meleg vizet is képesek előállítani. A beépített tárolós kazánok HMV tárolóval vannak ellátva, nagyobb melegvíz igény esetén ez ideális.

Égési folyamat szerint lehet nyílt vagy zárt éges térű. A nyílt éges térű a közvetlen környezetétől nyeri az oxigént, mivel nincs elzárva. Kémény szükséges a füstgáz elvezetéséhez. A zárt éges térű ezzel szemben nem a közvetlen környezetétől nyeri az oxigént, így számára csak egy biztonságos kivezető cső kell. 

Milyen gázkazánt válaszunk?

Ma már rengeteg márka közül lehet válogatni, csak hogy párat említsünk: AEG, Beretta, Candy, FÉG, Hajdu, Saunier Duval, Zanussi, stb. Egy szakértő pontosan ismeri ezeket a márkákat, tudja melyek biztonságosak, időtállók, melyekhez könnyű alkatrészeket szerezni, és mely készülékeknek mik a típus hibái. 

Ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor segítünk kiválasztani az Ön számára tökéletes gázkazánt. Mi már jól ismerjük ezeket a márkákat, és jól tudjuk, hogy kinek milyen gázkazán való. Ha összefoglalja nekünk, hogy Ön számára milyen a jó kazán, mik az elvárásai, akkor egy helyszíni felmérés után konkrét készülékeket tudunk Önnek ajánlani.

Elromlott a gázkazán?

Ha elromlott a gázkazánja, akkor ne várakozzon tovább. Mivel a kazán otthonunk „szíve”, amely ellátja meleggel, és kellemes, élhető otthonná varázsolja, ezért nagyon fontos, hogy egyből hívjon szerelőt. Mi hamar kiérünk, és gyorsan megoldjuk a problémát, persze ez függ attól, hogy mennyire komoly a probléma.

Megelőzhető a meghibásodás?

Ahhoz, hogy elkerüljük a javítási munkálatokat nagyon fontos, hogy évente legalább egyszer megnézessük készülékünket. Ha ezt rendszeresen megcsináljuk, akkor nem csak folyamatosan jól fog működni, hanem az élettartalmát is meghosszabbíthatjuk ezzel. 

Mi ingyenesen kiszállunk, és alaposan megnézzük készülékét. Figyelünk arra, hogy mindenféleképpen rendben legyen minden, tehát az égők, hőcserélők rendben legyenek, ha vannak kivezető csövek, azokat is ellenőrizzük, és természetesen alaposan kitisztítjuk a készüléket.

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Takarítás

A takarítás legfontosabb része, hogy hatékony legyen. A hatékonyságot úgy tudjuk elérni, hogy pontosan tudjuk, hogy mit mivel és hol érdemes takarítani. A tapasztalt takarítók ezeket pontosan tudják, így ők tökéletesen kitakarítják a lakást, vagy akár az irodát is. A takarításnál nagyon fontos, hogy szemmel láthatóan szép tiszta legyen minden, de még fontosabb, hogy minden baktérium, gomba megsemmisüljön. Szakértő csapatunk tökéletesen kifertőtlenít házakat, társasházakat, vagy irodákat.

Takarítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni.

Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!