Gázkazán

A gázkazán tulajdonságairól bővebben oldalunkon olvashat. Továbbá arról is, hogy gázszerelőink Pest megye teljes területén vállalják gázkazánok javítását, karbantartását, beszerelését egyaránt. 0-24-ben, egész évben számíthat ránk azonnali kiszállássa is.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkazán Gázkazán

Gázkazán

Cégünk profi gázszerelői egytől egyig 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és örömmel vállalják Pest megye teljes területén gázkazán javítását, beszerelését, cseréjét, karbantartását egyaránt. A ma Magyarországon megtalálható valamennyi márkával dolgoznak szakembereink, így nem kell azon rágódnia, hogy vajon elvállalják-e vagy sem gázkazánján a munkálatokat.

Ügyfélszolgálatunkon munkatársaink örömmel fogadják hívását a nap 24 órájában, az év minden napján és amennyiben szükséges, azonnali indulással, akár egy órán belül Önnél lehet szerelőink egyike, akár otthonában, akár munkahelyén van szüksége ránk. Profi szakembereink regisztrálva vannak és rendelkeznek minden szükséges engedéllyel. Továbbá, nagy raktárkészlettel dolgoznak, minőségi alkatrészekkel és gázkészülékekkel, amit tudnak biztosítani kedvező áron, amennyiben igény van rá.

Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és kérjen segítséget tőlünk. Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére mindenben gázkazánjával kapcsolatban. Mindazonáltal, természetesen minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk.

Gázszerelőt keres? Kérjen ajánlatot!
Gázkazán

A gázkazánok rendkívül népszerűek ma Magyarországon. A gázkazánok olyan berendezések, amelyek éghető gáz elégetésével energiát szabadítanak fel.

A felszabaduló hőenergiát egy közvetítő közeg közli távolabbi pontokra. Általában földgáz vagy PB gáz a megszokott, de lehetnek más gázok is, amelyekkel használják. Háztartásoktól kezdve az erőművekig mindenhol használják, nyilván különböző teljesítménynagyságú típusokkal.

Hogyan csoportosítjuk a gázkazánokat?

A gázkazánok rengeteg fajtáját különböztetjük meg. Felhelyezésük szerint lehet álló, vagy fali. ez utóbbit szokás cirkónak is nevezni. Funkciója szerint lehet fűtő, kombi, és beépített tárolós gázkazán. A fűtő kazánok nevükből is kitalálható, csak fűtésre alkalmasak, ezzel szemben a kombi kazánok már használható meleg vizet is képesek előállítani. A beépített tárolós kazánok HMV tárolóval vannak ellátva, nagyobb melegvíz igény esetén ez ideális.

Égési folyamat szerint lehet nyílt vagy zárt éges térű. A nyílt éges térű a közvetlen környezetétől nyeri az oxigént, mivel nincs elzárva. Kémény szükséges a füstgáz elvezetéséhez. A zárt éges térű ezzel szemben nem a közvetlen környezetétől nyeri az oxigént, így számára csak egy biztonságos kivezető cső kell.

Milyen gázkazánt válaszunk?

Ma már rengeteg márka közül lehet válogatni, csak hogy párat említsünk: AEG, Beretta, Candy, FÉG, Hajdu, Saunier Duval, Zanussi, stb. Egy szakértő pontosan ismeri ezeket a márkákat, tudja melyek biztonságosak, időtállók, melyekhez könnyű alkatrészeket szerezni, és mely készülékeknek mik a típus hibái.

Ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor segítünk kiválasztani az Ön számára tökéletes gázkazánt. Mi már jól ismerjük ezeket a márkákat, és jól tudjuk, hogy kinek milyen gázkazán való. Ha összefoglalja nekünk, hogy Ön számára milyen a jó kazán, mik az elvárásai, akkor egy helyszíni felmérés után konkrét készülékeket tudunk Önnek ajánlani.

Milyen gázkazánt válaszunk?
Elromlott a gázkazán?

Elromlott a gázkazán?

Ha elromlott a gázkazánja, akkor ne várakozzon tovább. Mivel a kazán otthonunk „szíve”, amely ellátja meleggel, és kellemes, élhető otthonná varázsolja, ezért nagyon fontos, hogy egyből hívjon szerelőt. Mi hamar kiérünk, és gyorsan megoldjuk a problémát, persze ez függ attól, hogy mennyire komoly a probléma.

Megelőzhető a gázkazán meghibásodás?

Ahhoz, hogy elkerüljük a javítási munkálatokat nagyon fontos, hogy évente legalább egyszer megnézessük készülékünket. Ha ezt rendszeresen megcsináljuk, akkor nem csak folyamatosan jól fog működni, hanem az élettartalmát is meghosszabbíthatjuk ezzel.

Mi ingyenesen kiszállunk, és alaposan megnézzük készülékét. Figyelünk arra, hogy mindenféleképpen rendben legyen minden, tehát az égők, hőcserélők rendben legyenek, ha vannak kivezető csövek, azokat is ellenőrizzük, és természetesen alaposan kitisztítjuk a készüléket.

Minden, amit érdemes tudni a gázkazánokról

Ahogy régen is, úgy ma is sokan választják a cirkókat. Ennek teljesen egyszerű az oka: olcsó, jó és kis helyen is elfér. Ismerjük meg kicsit közelebbről a cirkókat.

A cirkó szaknyelven a fali gázkazán nevet viseli. Ebből már három dolog világos is lett: a falon van, gázzal működik, és egy kazán. A kazánokat talán senkinek sem kell bemutatni, de talán már a gázkazánokat sem. Mindenki találkozott már ezekkel, akár a saját otthonban, akár a régi emlékekben ott van a nagyi házában a kazán.

A gázkazánokról sok jót lehet mondani, de ez nem volt mindig így. A régi, nyílt égésterű kazánoknál gyakorta előfordult a CO mérgezés. Ez azért történhetett meg mert a kazán kapcsolatba tudott lépni a környezetének a levegőjével (a lakótérből vette az oxigént), és akár egy kis szellő hatására is megtudott fordulni a folyamat, és a szén-monoxidot a lakásba juttatta. Ez sajnos sok ember halálához vezetett.

Minden, amit érdemes tudni a gázkazánokról
Kondenzációs kazán

Kondenzációs kazán

Ma már szerencsére emiatt nem kell aggódni. Ilyen kazánokat már nem lehet kapni, csak és kizárólag kondenzációs kazánokat lehet vásárolni. A kondenzációs kazánok életvédelmi szempontból rendkívül előnyösek. Itt már nem történhet meg a CO mérgezés, mivel a kazán semmilyen kapcsolatot nem tud létesíteni a lakótér levegőjével. Ráadásul nem csak, hogy életvédelmi szempontból előnyös, hanem környezetvédelmi szempontból is. Ezek a kazánok már sokkal kevesebbet fogyasztanak a kondenzáció miatt, így olcsóbb is a fenntartásuk.

A gáz cirkókat többféle funkcióra is lehet vásárolni. Vannak a sima fűtő készülékek. Ezeket másra nem lehet használni, csak és kizárólag fűtésre. Vannak a kombi készülékek amelyekkel képesek vagyunk használati melegvizet is előállítani. Itt fontos megemlíteni, hogy a kombi készülékek nem tárolják a vizet. Ezek egy átfolyós rendszerrel működnek, amelyeknek a lényege az az, hogy amikor megnyitjuk a csapot akkor jön csak a melegvíz. Ez értelemszerűen azt jelenti, hogy ha megengedjük a csapot, akkor először meg fel kell melegítenie a vizet, így akár egy percig is csak hideg víz folyhat.

Ha ez a megoldás Önnek nem felel meg, akkor ott van a tárolós készülék, amely tárolja a vizet, de akár kétszer annyiba is kerülhet, mint a fűtő, vagy kombi készülék. Ez a tárolós megoldás adott mennyiségű vizet felmelegít, majd tárolja, így bármikor lehet melegvíze otthonában.

Ha bármilyen kérdése van a gáz cirkó készülékekkel kapcsolatban, akkor feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Legnépszerűbb keresések: kazán kifejezésre

Kazán szerelés Gázkazán karbantartás Gázkazán javítás Kondenzációs kazán szerelés Kazán szerelő Kazán beállítása Gázkazán hibák Kazán légtelenítés Kazán beüzemelés Kazán szerviz Kondenzációs kazán javítás Kazán szerelés Budapest Kondenzációs kazán karbantartás Kazán fajták Kondenzációs kazán kémény Zárt égésterű kazán Kondenzációs gázkazán Kazánszerelő Gázkazán szerelés Kazáncsere Kazáncsere Budapest Kazáncsere engedély nélkül Konvektor kazán Cirkó gázkazán Parapetes gázkazán Kazán szerelő Budapest Kombi gázkazán Kazán szerelő Kőbánya Kazán szerelő Újbuda Kazán szerelő Zugló Kazán szerelő Rákospalota Kazán szerelő Pestújhely Kazán szerelő Újpalota Kazán szerelő Rákosmente Kazán szerelő Pestszentlőrinc Kazán szerelő Pestszentimre Kazán szerelő Kispest Kazán szerelő Pesterzsébet Kazán szerelő Csepel Kazán szerelő Budafok Kazán szerelő Soroksár Kazán szerelő Erzsébetváros Kazán szerelő Józsefváros Kazán szerelő Ferencváros Kazán szerelő Várkerület Kazán szerelő Óbuda-Békásmegyer Kazán szerelő Újpest Kazán szerelő Belváros-Lipótváros Kazán szerelő I. kerület Kazán szerelő II. kerület Kazán szerelő III. kerület Kazán szerelő IV. kerület Kazán szerelő V. kerület Kazán szerelő VI. kerület Kazán szerelő VII. kerület Kazán szerelő VIII. kerület Kazán szerelő IX. kerület Kazán szerelő X. kerület Kazán szerelő XI. kerület Kazán szerelő XII. kerület Kazán szerelő XIII. kerület Kazán szerelő XIV. kerület Kazán szerelő XV. kerület Kazán szerelő XVI. kerület Kazán szerelő XVII. kerület Kazán szerelő XVIII. kerület Kazán szerelő XIX. kerület Kazán szerelő XX. kerület Kazán szerelő XXI. kerület Kazán szerelő XXII. kerület Kazán szerelő XXIII. kerület Kondenzációs kazán szerelő I. kerület Kondenzációs kazán szerelő II. kerület Kondenzációs kazán szerelő III. kerület Kondenzációs kazán szerelő IV. kerület Kondenzációs kazán szerelő V. kerület Kondenzációs kazán szerelő VI. kerület Kondenzációs kazán szerelő VII. kerület Kondenzációs kazán szerelő VIII. kerület Kondenzációs kazán szerelő IX. kerület Kondenzációs kazán szerelő X. kerület Kondenzációs kazán szerelő XI. kerület Kondenzációs kazán szerelő XII. kerület Kondenzációs kazán szerelő XIII. kerület Kondenzációs kazán szerelő XIV. kerület Kondenzációs kazán szerelő XV. kerület Kondenzációs kazán szerelő XVI. kerület Kondenzációs kazán szerelő XVII. kerület Kondenzációs kazán szerelő XVIII. kerület Kondenzációs kazán szerelő XIX. kerület Kondenzációs kazán szerelő XX. kerület Kondenzációs kazán szerelő XXI. kerület Kondenzációs kazán szerelő XXII. kerület Kondenzációs kazán szerelő XXIII. kerület kondenzációs kazán csere kazán árak

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463