Gázkészülékek

A gázkészülékek beszerelését követően rengeteg olyan tevékenység van, amelyet végre kell hajtani a gázkészüléken. Időnként karban kell tartani, ha elromlik, akkor javítani, és ha végérvényesen elromlik, akkor bizony cserélni kell. Mi ezeket vállaljuk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek életünk nagyrészében csak szótlanul működnek, mindennap megmelegítik a lakásunkat, vagy épp forró vizet készítenek nekünk. Természetesen néha ők is igénylik a hozzáértő kezeket. A tökéletes és biztonságos működés érdekében nagyon fontos, hogy évente megnézessük a készülékünket. Ilyenkor a szakember megvizsgálja a például az égőket, hőcserélőket, és alaposan kitisztítja a készüléket. Ez azért fontos, mert egy eldugult, vagy kormos hőcserélő miatt nem tud rendesen működni a készülék. Ha elhanyagoljuk a karbantartást biztosak lehetünk benne, hogy előbb-utóbb meghibásodik a készülék. A meghibásodásnál sem kell aggódni, mivel képzett szerelőink megoldják a problémát, megjavítanak mindent. A szervizelés során megjavítjuk a hibákat, és elvégezzük a karbantartást is. Ha már nem tudunk segíteni a gázkészüléken - és sajnos van ilyen -, akkor kicseréljük Önnek egy vadonatúj készülékre.

Ha még nincs gázkészüléke, de már régóta gondolkozik rajta, akkor nézze meg mit tudunk nyújtani a felszerelések terén. A felszerelések nálunk mindig gyorsan és pontosan zajlanak. Minden felszerelést egy előzetes felmérés előz meg, ahol felmérjük otthonát, és megnézzük, hogy hogyan tudnánk beszerelni a készüléket. Ha kérdése van, kérjük keressen minket, vagy olvasson bővebben szolgáltatásainkról.

Gázkészülék javítás

Gázkészülék javítás

A gázkészülékek javításánál fontos, hogy csak szakképzett szerelő vigye véghez a feladatot a családunk, és otthonunk biztonsága érdekében.

Gázkészülék javítás
Gázkészülék karbantartás

Gázkészülék karbantartás

Ahhoz, hogy gázkészülékünk hosszú és jól működő életét éljen elengedhetetlen az időnkénti karbantartási munkálat. Egy karbantartás során ellenőrzzünk minden fontosabb részt, tüzetesen átvizsgáljuk a készüléket, alaposan kitisztítjuk, és a végén teszteljük.

Gázkészülék karbantartás
A gázkészülékekről általában

A gázkészülékekről általában

A gázkészülékek adhatják otthonunk melegét, de akár még melegvíz ellátásunkat is. Fontos, hogy megfelelő készüléket válasszunk ki, és fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végeztessünk el rajta, különben meghibásodhatnak, és javítani kell.

A gázkészülékekről általában
Gázkészülék beszerelés

Gázkészülék beszerelés

A gázkészülékek beszerelése fontos feladat, mivel jól kell beszerelni a készüléket ahhoz, hogy tökéletesen tudjon működni a jövőben.

Gázkészülék beszerelés
Gázkészülék csere

Gázkészülék csere

Szerencsére nem gyakran, de megesik, hogy a régi, elöregedett gázkészüléket már nem lehet javítani, és ilyenkor ki kell cserélni. Hívjon ki minket!

Gázkészülék csere
Gázkészülék szervizelés

Gázkészülék szervizelés

Márkafüggetlenül, és készülék függetlenül vállaljuk minden gázkészüléknek a szervizelését garantáltan kedvező áron.

Gázkészülék szervizelés

Minőség és garancia

Sok cég mondja ezt magáról, de mindig hallunk kisípoló telefonokról, és nem működő kazánokról. Mi nem mondjuk, hanem csináljuk. Mi úgy gondoljuk, hogy a legjobb reklám az, ha az ügyfelek elégedettek velünk. Ha az ügyfelünk elégedett, akkor nyugodt szívvel fog minket ajánlani barátainak, munkatársainak. Épp ezért dolgozunk olyan minőségben, hogy az megkérdőjelezhetetlen legyen. Minden apró részletre oda figyelünk, az elejétől kezdve. A kapcsolatfelvételnél készségesen válaszolunk minden kérdésre, és minden szükséges információt átadunk. A szolgáltatás során mindig pontosan érkezünk, a munkánkat nagy precizitással végezzük el, magunk után nem hagyunk szemetet, koszt. Természetesen közben is bármikor kérdezhet tőlünk, de mindig elmondjuk, hogy épp melyik munkafolyamatnál járunk. Számunkra a minőség azt is jelenti, hogy jól kommunikálunk az ügyfeleinkkel.

Számunkra nagyon fontos, hogy a munkánk gyümölcse olyan legyen, amelyet saját házunkba is szeretnénk. Nem adunk ki a kezünkből rossz minőséget, inkább tovább dolgozunk. Minden munkánk után garanciát adunk, ezzel is biztosítjuk a kedves ügyfeleket, hogy bennünk teljesen megbízhatnak, mi mindig elérhetőek leszünk. Ha karácsony van, ha szombat hajnal, minket bármikor hívhat, mi felfogjuk venni Önnek a telefont.

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni.

Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463
Rövid időn belül kiérünk és megoldjuk a problémát

Vízszerelés Budapesten

Rövid időn belül kiérünk és megoldjuk a problémát

A vízszerelés komoly munka ne bízza akárkire! Mi rövid időn belül kiérünk és elhárítjuk a problémát, legyen az dugulás, csőtörés, vagy csaptörés. Vállalunk javítást, beszerelést, karbantartást és cserét is, legyen szó bármilyen márka termékéről. Hívjon minket, ha gyors és hatékony munkát szeretne látni.