Gázkészülék szerviz

Gázkészülék szervizünk szakemberei örömmel vállalják gázkészülékek (bojler, kazán, gáztűzhely és minden más) javítását, karbantartását, szerelését egyaránt. Pest megyében, 0-24-ben, azonnali kiszállással számíthat ránk. Számlát adunk, garanciát vállalunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék szerviz Gázkészülék szerviz

Gázkészülék szerviz

Cégünk gázkészülék szervize – márkától függetlenül – vállalja gázkészülékek javítását, karbantartását, szerelését egyaránt. Legyen szó akár gáztűzhelyről, kazánról, bojlerről, vízmelegítőről vagy bármi más gázkészülékről, szervizünk 20 éves tapasztalattal rendelkező, regisztrált gáz- és fűtésszerelői örömmel állnak rendelkezésére Budapesten és Pest megye egész területén minden kedves meglévő és leendő ügyfelünk számára.

Ügyfélszolgálatunkon örömmel várják és fogadják hívását szakembereink a nap 24 órájában, az év minden napján és akár már a hívást követően, egy órán belül kiérkezhet Önhöz kollégáink egyike, akár otthonában, akár munkahelyén van szüksége ránk. Mindazonáltal, nagy raktárkészlettel rendelkeznek, csak kiváló minőségű alkatrészekkel dolgoznak, melyekből mindig rendelkeznek utánpótlással. Ezáltal, Önnek nem kell napokig szerelőinkre várnia, hanem akár aznap megoldódhat gázkészülékének problémája.

Továbbá, minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk. Gázkészülék szervizünk munkatársai helyben dolgoznak, bontás nélkül, kedvező áron, melyről ügyfélszolgálatunkon érdeklődhet. Munkatársaink precízen, gyorsan és megbízhatóan dolgoznak. Hívjon minket bizalommal akár javításra, akár karbantartásra vagy szerelésre van szüksége, mi örömmel segítünk mindenben.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463