Gázkészülék beépítés

Vállaljuk gázkészülék (gáztűzhely, bojler, kazán vagy bármi más) beépítését Pest megyében. 0-24-ben, egész évben, akár azonnali kiszállással állunk rendelkezésére. Számlát adunk, garanciát vállalunk. Ingyenes helyszíni felmérést végzünk a beépítés előtt.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék beépítés Gázkészülék beépítés

Gázkészülék beépítés

Márkától függetlenül vállaljuk gázkészülék beépítését Budapesten és egész Pest megyében. Legyen szó kazánról, gáztűzhelyről, bojlerről, konvektorról, vízmelegítőről vagy bármi más gázkészülék beépítéséről, hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Cégünk szakemberei 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és az itthon megtalálható valamennyi márka termékeivel dolgoznak.

Ügyfélszolgálatunkon szakembereink fogadják hívását a nap 24 órájában, az év minden napján és örömmel vállalnak akár azonnali kiszállást is. Természetesen, minden gázkészülék beépítést egy ingyenes helyszíni felmérés előz meg, hogy minden fontos részletet átbeszélhessenek kollégáinkkal, illetve Ők is felmérhessék a készülék lehetséges helyét, illetve azt, hogy kell-e átalakítást végezni a beépítés előtt.

Amennyiben szükséges, raktárkészletünkről készüléket is örömmel biztosítunk. Fontos, hogy minden gázkészüléket csakis regisztrált gázszerelővel szereltessük be, különben a garancia elvész. Mindazonáltal, így a legbiztonságosabb is. Szakembereink regisztrálva vannak, profik, gyorsak és megbízhatóak. Továbbá, minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak. Hívjon minket bizalommal és mi örömmel segítünk mindenben.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463