Gázkészülék felújítás

Gázkészülék felújítását vállaljuk Pest megyében, akár azonnali kiszállással, 0-24-ben, egész évben. 20 éves tapasztalattal rendelkező szerelőink minőségi alkatrészekkel dolgoznak, kedvező áron. Számlát adnak, garanciát vállalnak munkáik után.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék felújítás Gázkészülék felújítás

Gázkészülék felújítás

Vállaljuk gázkészülék felújítását. Cégünk gáz-és fűtésszerelői vállalják – márkafüggetlenül – gázkészülékek (legyen az gáztűzhely, kazán, bojler, vízmelegítő, gázkonvektor vagy bármi más) gázkészülék felújítását. Ha nem szeretne új készülékre költeni, vagy ráfér már a régire egy alapos tatarozás, alkatrész csere, tisztítás és egyéb, örömmel állunk rendelkezésére. Sokszor nem szeretnénk újat venni, mert a javítás vagy felújítás olcsóbb.

Ebben az esetben is örömmel állunk rendelkezésére egész Pest megyében. Szakemberein ügyfélszolgálatunkon fogadják hívását a nap 24 órájában, az év minden napján. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és mondja el miben segíthetünk. Gáz- és fűtésszerelőink egytől egyig 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és csak kiváló minőségű alkatrészekkel dolgoznak és nagy raktárkészlettel rendelkeznek, hogy mindig minden rendelkezésre álljon.

Ezáltal, nem kell ránk napokig várnia, hanem akár azonnali kiszállást is tudunk vállalni. Munkatársaink mindig precízen, megbízhatóan és odaadással dolgoznak, kedvező áron, melyről érdeklődhet ügyfélszolgálatunkon, szakembereinktől. Mindezeken felül, pedig minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk. Ha bármely gázkészülékét szeretné felújítani, hívjon minket bizalommal és mi örömmel segítünk mindenben.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463