Cirkó szerviz

Cirkó szervizünk profi szakembereire Pest megye egész területén számíthat. 0-24-ben, egész évben állunk rendelkezésére cirkó javításban, szerelésben, karbantartásban egyaránt. Számlát és garanciát egyaránt adunk. Vállalunk azonnali kiszállást.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Cirkó szerviz Cirkó szerviz

Cirkó szerviz

Cégünk rendelkezik márkafüggetlen cirkó szervizzel, melynek 20 éves tapasztalattal rendelkező gáz- és fűtésszerelőire nem csak Budapesten, hanem Pest megye egész területén számíthat. Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére cirkó szerelésben, javításban, karbantartásban egyaránt. Igény esetén készülék cserét és beépítést is vállalunk. Helyben dolgozunk, bontás nélkül.

Ha cirkó fűtése meghibásodott, ne habozzon hívni minket már a legkisebb hiba megjelenése esetén is a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, és mondja el, miben segíthetünk. Ügyfélszolgálatunkon szakembereink fogadják hívását a nap 24 órájában, az év minden napján és akár már a hívást követően egy órán belül kiérkezhetnek Önhöz. Legyen gond a kazánnal vagy a radiátorral, nekünk nem jelent akadályt.

Kollégáink mindig alaposak, precízek, gyorsak és megbízhatóak, mindazonáltal pedig minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak. Ne halogassa a meghibásodást, mert a hiba csak fokozódhat, sem a karbantartást, amire évente legalább egyszer érdemes időt szakítani. Ha megbízható cirkó szervizre van szüksége, hívjon minket bizalommal és mi örömmel segítünk Önnek mindenben.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463