Bojler szerviz

Bojler szervizünk szakemberei örömmel állnak rendelkezésére – márkától függetlenül – bojler javításban, szerelésben, karbantartásban egyaránt. Pest megye teljes területén vállalunk akár azonnali kiszállást is. 0-24-ben, egész évben segítünk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Bojler szerviz Bojler szerviz

Bojler szerviz

Bojler szervizünk szakemberei immáron egytől egyig 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és örömmel állnak rendelkezésére Budapesten és Pest megye teljes területén. Szervizünk munkatársai vállalják - márkától függetlenül – bojler szerelését, javítását és karbantartását is egyaránt. Nincs más dolga, mint hívni minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, ha meghibásodott a bojler, elmondani mi a baj és segítséget kérni tőlünk.

Szakembereink örömmel fogadják hívását a nap 24 órájában, az év bármely napján és vállalnak akár azonnali kiszállást is, de mindenképpen akkor mennek, amikor Önnek a legalkalmasabb. Kollégáink nagy raktárkészlettel dolgoznak, tele minőségi alkatrészekkel és készülékekből is tartanak raktáron, hogy amennyiben szükséges, biztosítani tudjanak azt is. Velünk nem kell napokig alkatrészekre vagy szakemberre várnia.

Mindazonáltal, természetesen minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk. Amennyiben profi, gyors és megbízható szerelőt keres, aki megjavítja bojlerét, vagy elvégzi a szükséges karbantartást, esetleg segít a készülék beszerelésében, ne habozzon hívni minket a fent említett telefonszámon. Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére mindenben, kedvező áron.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Legnépszerűbb keresések: bojler kifejezésre

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463