Lefolyó szerelés

Vállaljuk lefolyó szerelését. Akár dugulásról, akár repedésről vagy bármi másról is van szó, örömmel állunk rendelkezésére 0-24-ben, egész évben, akár azonnali kiszállással. Számlát adunk, garanciát vállalunk. Egész Pest megyében állunk rendelkezésére.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Lefolyó szerelés Lefolyó szerelés

Lefolyó szerelés

A lefolyó szerelésére vagy ha úgy tetszik, javítására általában akkor van szükség, ha eldugult vagy megrepedt a cső például a mosogatónál. A dugulást hosszútávon nem lehet házi praktikákkal megszűntetni, a repedt csőre pedig nem ajánlott a szigetelőszalag. Bármilyen probléma is merült fel lefolyójával kapcsolatban - legyen az mosogató, mosdó, zuhanyzó vagy bármely más lefolyó akár otthonában, akár munkahelyén – inkább hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon.

Kérje szakembereink segítségét, akik ügyfélszolgálatunkon fogadják hívását a nap 24 órájában, az év minden napján. Cégünk vízvezeték szerelői egytől egyig 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és bármely lefolyó szerelése rutin feladatnak számít Nekik. Amennyiben hív minket, akár azonnali kiszállással, már egy órán belül Önnél lehet kollégáink egyike és neki is láthat a munkálatoknak. Budapesten és egész Pest megyében számíthat ránk.

Szerelőink saját, nagy raktárkészlettel rendelkeznek, csak minőségi alkatrészekkel dolgoznak, kedvező áron. Mindazonáltal, mindig törekednek a bontás nélküli munkálatokra. Akár eldugult a lefolyó, akár megrepedt vagy bármi más gond lépett fel, ne habozzon hívni minket. Örömmel állunk rendelkezésére és természetesen minden munkánk után számlát adunk és garanciát vállalunk. A tökéletes, hosszútávú és tartós eredmény érdekében mindenképpen hívjon minket.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463