duguláselhárítás non-stop

Vállaljuk lefolyók, padló összefolyó, wc-k, kádak, mosdók, zuhanyzók, mosogató és minden más non-stop duguláselhárítását egész Pest megye területén. Bármekkora mértékű is legyen a dugulás, teljes vagy részleges, bárhol is történjen. Hívjon segítünk!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
duguláselhárítás non-stop duguláselhárítás non-stop

Duguláselhárítás non-stop

Vállaljuk lefolyók, padló összefolyó, wc-k, kádak, mosdók, zuhanyzók, mosogató és minden más duguláselhárítását egész Pest megye területén. Bármekkora mértékű is legyen a dugulás, teljes vagy részleges, bárhol is történjen, akár otthonában, akár munkahelyén, hívjon minket azonnal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, hogy mielőbb segíthessünk. Szakembereink egytől egyig 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás területén és nem ismernek lehetetlent.

Munkatársaink a legmodernebb felszerelésekkel rendelkeznek, melyek segítségével akár bontás nélkül is elvégezhető a duguláselhárítás, gyorsan és hatékonyan. Ügyfélszolgálatunkon örömmel fogadják hívását szakembereink a nap 24 órájában, az év minden napján és vállalnak azonnali kiszállást is. Mindazonáltal, pedig minden munkájuk után számlát adnak és garanciát vállalnak.

Amennyiben szükséges a duguláselhárítás utáni fertőtlenítés, abban is örömmel állunk rendelkezésére. Már a dugulás első, legapróbb jeleinél érdemes hívni minket, mert ilyenkor általában könnyebb elhárítani a problémát és nem fog fokozódni a dugulás mértéke. A boltban vásárolt olcsó megoldások hosszú távon nem kifizetődők. Érdemes szakemberre bízni a duguláselhárítást, érdemes ránk bízni. Hívjon bizalommal, örömmel segítünk.

Visszahívást kérek!

Duguláselhárítás profi gépekkel

A duguláselhárítás során minden esetben professzionális gépeket használunk. Ezek olyan gépek, amelyeket nem lehet bármelyik boltban beszerezni, ráadásul sok közülük több százezer forintba is kerülnek. Ezekkel a gépekkel szinte 100%-ig meg lehet szüntetni a legmakacsabb dugulásokat is.

A duguláselhárító gépeink között találhatóak szívó-nyomó pumpák, csatornamosók, gépi spirálok. Ezeket a gépeket mindig tapasztalt, rutinos szakembereink használják, akik bontás nélkül, tisztán dolgoznak. Ha azt szeretné, hogy a dugulás maradéktalanul eltűnjön, akkor keressen fel minket bizalommal!

Duguláselhárítás 0-24
Duguláselhárítás 0-24

Duguláselhárítás árak

Sokakat érdekel az, hogy mennyibe kerül a duguláselhárítás. Nem lehet egyszerűen megmondani, hogy mennyibe kerül egy duguláselhárítás, mivel nem lehet összehasonlítani egy mosdókagylónak a lefolyóban lévő dugulását egy csatornaszakasz teljes dugulásával. Az egyiknél egy gépi spirálozás könnyen megoldja a problémát, a másiknál viszont magasnyomású csatorna mosásra van szükség.

Ha szeretne érdeklődni az árakról, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Telefon ha beszélünk arról, hogy pontosan mi a probléma, akkor fogunk tudni Önnek mondani konkrétumokat. Ha érdeklik az árak, akkor keressen fel minket telefonon.

Duguláselhárítás házilag

A kisebb dugulásokat akár házilag is meg lehet oldani. A legegyszerűbb az, hogyha beszerez egy csőgörényt. A csőgörényeket a barkács áruházakban lehet kapni, vannak drágábbak és olcsóbbak is. Mindenképp jobb minőségűt kell választani, nagyjából 10-30 000 forint értékben. Erre azért van szükség, mert az alacsonyabb kategóriájú csőgörények hasznavehetetlenek. Azonban megjegyeznénk, hogy egy jobb csőgörénynek az ára ugyanott van, mint egy professzionális duguláselhárításnak a díja.

A másik opció a duguláselhárító szerek használata. Mindenképp el kell olvasni a használati utasítást és be kell tartani a leírt előírásokat, de általában mindegyiknél jó választás az, hogyha éjszakára beleöntjük a folyadékot. Reggelre a kisebb dugulások teljesen eltűnnek. Ha nagyobb dugulásról van szó, tehát már nem megy le a víz, akkor ne próbálkozzon ilyen megoldásokkal, hanem azonnal értesítsen minket. 

Duguláselhárítás 0-24
Duguláselhárítás 0-24

Csatornatisztítás

A csatornatisztítás az egyik lehetséges módja a duguláselhárításnak. Ezt az opciót általában az épületeken kívül szoktuk alkalmazni, mivel itt a csatornamosók nagyon nagy nyomáson dolgoznak, ami a benti csövekben akár kárt is okozhat. Ettől függetlenül természetesen lehet használni beltéren is, azonban nagy odafigyelést igényel.

A csatornamosó gépek nem csak hogy tovább nyomják a dugulást okozó szennyeződést, hanem ki is tisztítják a csatornát. Olyan magasnyomáson tisztítja ki a csatornát a gép, hogy biztosak lehetünk abban, hogy tökéletesen kitisztította a csatornát. Azonban, ha ezt követően is újra kialakul a dugulás, akkor érdemes megnézni egy kamerás csatornavizsgálóval. Bármi is legyen a probléma, keressen fel minket és mi megoldjuk!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott gázkészülékkel kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni. Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463