Rólunk

Hosszú évek óta foglalkozunk gázkészülékekkel, így szakmai tudásunk kifogásolhatatlan. Csapatunk tagjai mind jó szakemberek, akik emberileg is megállják a helyüket, és tökéletesen elvégezik a rájuk bízott összes feladatot. Célunk, hogy minőséget nyújtsunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Régóta a szakmában vagyunk, így pontosan tudjuk, hogy milyen szolgáltatást érdemes nyújtani az ügyfeleknek. Szerelő csapatunk olyan szakemberekből áll, akik már hosszú ideje dolgoznak a szakmában, elhivatottak, magas szakértelemmel rendelkeznek, megbízhatóak, és tökéletes munkát végeznek. Folyamatosan fejlesztjük őket, megismertetjük velük az új rendszereket, technológiákat, és folyamatosan figyelemmel kisérjük az új rendeleteket, hogy mindig a legfrissebb információ birtokában legyünk.

Számunkra nagyon fontos a minőség, és ezt a szerelőinktől is elvárjuk. Csak olyan munkát adnak ki a kezük közül, amely méltán tükrözi a céget. Munkájuk során még sosem érkezett panasz, mindig a tőlük telhető legtöbbet megteszik az ügyfelekért, minőségi munkájuk megkérdőjelezhetetlen.

Emiatt a hozzáállás miatt van az, hogy az egyik legjobb gázkészülékkel foglalkozó cégnek mondhatjuk magunkat ma Magyarországon. Hozzáállásunk, elhivatottságunk, és precíz munkánk miatt ajánlanak minket folyamatosan ügyfeleink, így haladunk töretlenül előre a piacon. Ha Önnek egy jól dolgozó és megbízható csapatra van szüksége, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy azok a cégek, akikkel együtt dolgozunk, mind jó márkák legyenek. Ezeket a márkákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani minden ügyfelünknek, mivel az évek alatt bizonyítottak, hogy időtállóak, és jó minőségűek. Egy gázkészülék vásárlása több évtizedre szóló döntés, ezért nagyon fontos, hogy jól válaszunk. Mi ebben segítünk Önnek. Az igényeihez mérten ajánlunk Önnek egy olyan márkát, amelynek van olyan készüléke, amely Önnek tökéletes lesz. Ezekkel a cégekkel kapcsolatban állunk, így könnyen tudunk alkatrészt is szerezni.

Szerencsére a márkáknak is fontos, hogy jó minőségűek legyenek, ezért ma már sok márka közül tudunk válogatni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463
Cirkó javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Cirkó Szerelő Budapesten

Cirkó javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Tudjuk, milyen kellemetlen tud lenni az, ha nincsen meleg víz, vagy fűtés, ezért szakembereink a javítási munkálatokat az év minden napján éjjel-nappal (0-24) végzik el. Javasoljuk azonban, hogy készülékeit még az előtt javíttassa meg, amennyiben ismeri a hibáit, hogy annak működőképesnek kell lennie, tehát a fűtési szezon előtt.